0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk defa yapicam ne koymalıyız içine gorumcemde bizde güzel olur insaallah :D

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parmagi birak asureyi yiyelim yeter baci cok canim cekiyo vallaha 
tarafından
Sorma ya benimde. Bekarken babannem yapardı yemezdik sevmiyorum diye şimdi mumla arıyorum :(
tarafından
Allah affetsin ben bekarken degisik seylere benzetirdim asureyi simdi bi tencere ver onume geri cekil o derece seviyorum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce fasulyeyi haşla kenara koy sonra nohutu hasla kenara koy den i de hasla sonra bunları bir tencereye al üstüne birkaç litre su koy ocağa al başka tencerede kesilmiş kuru kayısı kuru incir kuru üzüm koy hasla fasulyenin olduğu tencere biraz haslansin sonra kuru kayısının olduğu tencereyi fasulyelerin üstüne boşalt kaynasın ama sık sık karıştır şekerini de ekle tamamdır
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(2,642 puan) tarafından

Yapanı bilmem ama yemesini çok güzel yerim kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Bugün komşu zilleri çalarken heycanla bekledim dağıtan falan olur diye ama yok gelen eden olmadi. Hamileyim de:( 

tarafından
Bizim burada da yapan yok malzemeyi aldım bugün yarın yapacağım inşallah ben her malzemeden bir ölçek koyuyorum buğdayı iki ölçek .önce buğday pişirilir nohut ve fasulye ayri pişirilir sonra buğdayın içine konur kaynayınca şeker eklenir en son pişince içine fındık fıstık ceviz üzüm incir kayısı konur altı kapatılır .ben içine defne yaprağı da koyuyorum sonra alıyorum koku veriyor
(2,642 puan) tarafından
Ohh mis elinize sağlık afiyet olsun
tarafından
Yakın olsak getirdim derya sana zor oluyor as ermek
(2,642 puan) tarafından
Çok sağol canım düşünmen yeterr
tarafından
Hic yoktan bim de satılıyor ya onlar iyi oluyor nefsin korelsin biraz ye
(2,642 puan) tarafından
Çok sağolun kızlar teyzem yapmış yarın yicem inşallah ☺️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
6 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Busra y (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
2 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yamukprenses (1,726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 204 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,052 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,735 soru

24,305,718 cevap

344,375 kullanıcı

...