0 oy
904 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,456 puan) tarafından
Eşim 15 gündür yıllık izinde bizde baya gezdik İstanbul içi yada yakınlarında günü birlik yerlere gidip geldik... Eşimin kuzeninin eşi biraz takıntılı kıskanç bir kadın özellikle bana karşı ben ne yaparsam eşinden aynısını istiyo ben balkona cam balkon yaptırdım eşini didiklemis baya uğraştırma cam balkon yaptırdı biz araba aldık kadın biz araba aldık diye evi terk etti kocası araba alana kadar eve gelmedi... Daha niceleri herneyse.. biz gittiğimiz yerlerde resim çekip paylaşıyorum kuzeni eşimi aramış gittiğiniz yerleri paylaşıp durmayın 15 gündür evde huzurumuZ kalmadı diye... Engelliyorum başka hesap açıp takip atiyo wp dan engelliyorum numara siliyom kaynindan kaynanasindan bakıyo... O kafasına takıyı diye ben paylaşım yapmayacakmisim olaya bakın... Bugün denize gideceğiz kuzeni mesaj atmış eşime paylasim yapmasın yenge diye eşimde ben ona öyle bişey diyemem paylaşmak isterse paylaşır demiş... yok öyle bı dünya dedim görmek istemiyosa o bakmayacak benim ne paylaştığıma kimse karişamaz 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayni benim eltimi anlattin kiz :D bn haki yesili oturma grubu aldim oda gitti dösemesini degisti bn 4 lü sehpa almistim ustü desenli ayaklari kalp şekli olusturuyo kendi sehpalarini annesine vermis benimkinin aynisini almis bn netten duvar saati sipars vermstm kuşlu ahşap gitmis aynisindan oda siparis vermis :D sadece gülüyorum ne yapayim 

-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kız hadi yeme icme olsa yani bi nebze haklilar derim de gitsin karısını bosasin madem sizlik sorun Yok ki...

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 1,983 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 834 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 933 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 967 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,379 soru

24,153,417 cevap

335,020 kullanıcı

...