0 oy
945 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından

Bebeğin maması bitti sabah 8de uyandırdım eczaneden al gel diye sütüm yetmiyor çocuk bu saat oldu açlıktan uyuyamadı emdiriyorum ama yetmiyor maalesef ağlıyor açlıktan. 8 de kaldırdım gitmedi 9da tekrar kaldırdım karnım ağrıyor dedi. En sonda bana rahatsızlık vermeyin dedi. Kırılmam gerekmez mi bebeğimle benden rahatsızmış gibi konuştu

32 Cevaplar

0 oy
(1,851 puan) tarafından
Şimdi uyanıp kendine gelince diyecek niye dünden söylemedin.bidaha mama az kalınca aldır yazık o bebeğe bitmeden al koy 
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Oğlu açken kendisi karnım ağrıyor diyip yatıyor mu cidden, insan kendi evladına da vicdansız olmaz ki.. 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Bittiği belli değil miydi? 1 gün öncesinden ya da 2-3 gün, alınanilirdi. Belki yorgundur. He gene öyle konuşmamalı 
0 oy
tarafından
Marketten gidip al kendin cnm.ya da ayı büyükse kaşık maması yap evde.youtube da tarifler var.
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Böyle bir durumda eşimi hiç beklemeyip gidip kendim alırdım yazık o bebeğe üzüldüm
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Onu o yataga gormerim walla vijdansiz sorumsuz herif al cocugunu git al gel kuzumm cocuk ac kalir mi
0 oy
(376 puan) tarafından
Al cebinden parayı kartı bin taksiye çocuğunla al gel. Kaldırsaymış k.ıçını s.ığır ya. 
0 oy
(18 puan) tarafından
Canim benim haklisin tabi ki.A101 , migos, sok falan sanal uygulamasini indir oradan siparis ver.hatta trendyol hizli market hemen getiriyor bebegini sorumsuz bir babanin vicdanina birakma
0 oy
(313 puan) tarafından
Valla kirilmakdan mi bahsediyorsun hala yatakdan atar paralarim adamı 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm o gitmiyorsa al bebeğini bin taksiye git. Ne bencil adam bebeği açlıktan ağlıyor o malak gibi yatacak. Böle insanlara çocuk filan yapmayacaksın ne sorumsuzluk.
0 oy
tarafından
Neden bikac gun onceden almadiniz
0 oy
tarafından
Çocuk açlıktan uyuyamıyor ağlıyor kocan da beni rahatsız etmeyin mi diyor. Öyle kocanın da babanın da kalıbına tüküreyim. Kırılmak ne ağzına etmen lazım.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 317 göst.
0 oy
5 cevap 555 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 482 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,547 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,782 soru

24,451,034 cevap

354,000 kullanıcı

...