0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Bebeginiz kendi uyuyor mu benimki 1.5 yasinda emerek uyuyor onceden sallayarak uyuturdum simdi sallasam hemen agliyor kesinlikle sallayarak uyimuyor sadece emerek uyuyor sütten kesince ne yapacagim bilmiyorum kendi uyumasi icin ne yapmaliyim siz nasil uyutuyorsunuz

12 Cevaplar

+2 oy
(25,181 puan) tarafından
15 aylık memede uyuyo memede uyanıyo memede işiyo memede sıçıyo memede oynuyo memede ağlıyo memede susuyo memede memede memedeeeeeeeee:D 
(4,088 puan) tarafından
Bu aynı benim kızım yaa
(2,359 puan) tarafından
Memen olmasa ne yapacak yavrucak   :-)))
Memeni yaninda birak islerini yap  :-))))
tarafından
Hay senin memene :)
(4,088 puan) tarafından
Bazen ben diyorum keşke vidalı falan olsa söksem yanına koysam :)))
(25,181 puan) tarafından
Ne memem varmış arkadaş canım memem :D
(2,359 puan) tarafından
Vida zor olur cırtli olsa daha kolay   :-)))
(4,088 puan) tarafından
Kız o zamanda tam tutmaz olur olmadık yerde düşer falan biraz sağlam bişey olmalı :)))
(2,359 puan) tarafından
Hahahhj düşünsene yolda yürürken memen düşüyor geri dönüp ariyosun soruyorlar ne cvp vericen   :-)))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi odasında kendi uyuyor maasallah diyim canim
(508 puan) tarafından
Masallah cok guzel Nasil alistirdin canim kendi uyumasina
tarafından
Canım şuan 2 buçuk yaşında 11 aylıkken danışmanla beraber uyku eğitimi verdik
0 oy
tarafından
Sallayarak maalesef 
0 oy
tarafından
Ya emerek yada salayarak
0 oy
tarafından
Bnmki de emerek uyuyor 15 aylık
0 oy
tarafından
Sallayarak yada emerek
0 oy
(107 puan) tarafından
Emmeden mümkün değil uyumuyor 
0 oy
(667 puan) tarafından
1 hafta sonra 17 aylık olucak 7 aylıkken sallamayı terk ettirdim emerek uyuyo  bazen arkasını dönüp uyuyo ama çoğu zaman yere uzanıp kendi uyuyo gece 3 4 kez kalkıyo
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende uyutamiyorum ya
0 oy
tarafından

Bugun tam 4 aylik :) son 1 aylik emeklerim sonucu sanirim kendi kendine uyuyor, bu sekil yatiyor 

image

Elinde uyku oyuncagi, ben de yaninda bekliyorum uyuyor, sadece anne karni sesi aciyorum ve dalamazsa elimle yuzunu falan seviyorum temas etme anlaminda :)

(1,112 puan) tarafından
Benim bebeğim xe 4 aylık,neler yaptınız acaba alışması için
tarafından
İlk 3 ay kolikti asiri gaz sancisi wardi kucak meme ayak heryerde uyuttum acikcasi yeterki uyusun diye, gaz sancisi bitince yavastan kestim hepsini, yanina yatip pispislayarak uyutmaya basladim, dogdugundan beri de hep anne karni sesiyle uyudu o sese cok alisik, once pispisla uyuttum sonra onu da kestim sadece yanina yattim, sonra yanina oturdum yatmayi biraktim, en son uyku oyuncagi aldim simdi uyku zamani bunu veriyorum eline. Kendimce biseyler yapmaya calistim. He cok uzun uyumaz gunduz, 2 saatte bi yarim saat 40 dk yatar oyle saatlerce yatmaz ama en azindan sallamadan kaos cikmadan sakince yatiyor buna sukur diyorum :) b

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 511 göst.
0 oy
7 cevap 158 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,695 göst.
6 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde ☻ Bi_Bakıp_Çıkıcam ☻ (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,438 soru

24,085,751 cevap

331,459 kullanıcı

...