0 oy
981 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yarın nasip olursa görümcemler ve eltimlerle denize gidiyoruz, plaj terliğimin altına adınızı yazayım mı? :Ddddddd

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Sen direk beni Çantana koy götür işi garantileyelm
(2,319 puan) tarafından
:D sjsjsjjs
tarafından
Puhahahahaha olur yavrum gel :d
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Yok canım ya ben yılan sevmiyorum :D 

tarafından
Puhahahahahahhahaa ulaannn kırıldım gülmekten :Dddddd
tarafından
Şimdi görümce elti dedin ya yazarsın adımı onlarla gitmek zorunda kalırım denizde kendimi boğarım valla :D bide yılan gibiler sısssssıssssssss
tarafından
Ayy sus kız vallahi krize girecem şimdi :Ddddd
Yazayım adını denk gelirse kaçarsın :D
(157 puan) tarafından
Ya çok güldüm buna ve artıladım (•‿•)(•‿•)
0 oy
tarafından
Ya yaz valla daha siftah yapamadık bu sene :) 
tarafından
Hahahahahahhaaha ben hazırım komutanım :D
tarafından
Gazan mübarek olsun :D bugünlük rahaatt :D
tarafından
Amin komutanım, hayırlısı ile gidip gelelim başka bir şey istemem :D
tarafından
Amin canım inşallah:) ❤️
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(2,319 puan) tarafından

Bende kadınlar plajına gitmek istiyorum ama gidecek kimse yok ☺️ burdaki kadınları toplayıp Sarıyer kadınlar plajına gideydik keşke :D

Avrupa yakasından gönüllü arıyorum plajda buluşmak için :D

tarafından
Ben çok uzağım sana :D
(4,687 puan) tarafından
Kız gidelimde nasıl gitcez çocuklarla
(14,198 puan) tarafından
Vallahi ben gelirim daha öncede gittim oraya ama oğluşum nasıl olur
(2,319 puan) tarafından
Canısı bi gün kendimize ayıralım eşlerle konuşalım ha eşlerimiz çalışıyorsa çocuklarla gideriz çocuklarımızla eğleniriz yada sırayla çocuklara bakarız fln güzel olurdu ya ☺️
Benim kuzenlerim gidiyorda onlar rivaya gidiyor mesela orası uzak o yüzden gidemiyorum. Yoksa onlar bebeklerle gidip sırayla çocuklara bakıp denize giriyorlar☺️  gitseydik güzel olurdu ya ☺️
Keremin annesi sen başka şehirde misin canım?  Bende Sarıyer de oturmuyorum Eyüpteyim ☺️
(2,319 puan) tarafından
Ay yağmur çık gel hemen ☺️☺️
Gelin kız gidelim ciddiyim orda buluşuruz hem değişiklik olur hem eğleniriz ❤️❤️
(14,198 puan) tarafından
Ay ben Arnavutköy den geleceğim eğer gelirsem :D benim canavarim durmaz öyle babası lazımm ya gitmiyor kimseye
(2,319 puan) tarafından
Tamam babası evde olduğu bi güne ayarlamaya  çalış mesela. Benim eşimde evde olursa bebeği bırakırım ilk kez başbaşa kalırlar biraz çocuk baksın :D
tarafından
Ben Sakarya'dayım canım :D
(2,319 puan) tarafından
Uzakmış ☺️☺️  neyse istanbuldan birilerini bulalım kadınlar matinesi yapalım :D hadi yok mu başka gelmek isteyen ☺️☺️
(2,319 puan) tarafından
Herkes kendi imkanıyla gelirdi orda buluşurduk   ☺️
(14,198 puan) tarafından
Senin ki ne kadarlık benim ki emiyor bide olur mu ki ayy :D servisleri var onların yakın bir yerden alıyor 4 sene önce falan gitmistim ben
(2,319 puan) tarafından
Benimki 22 aylık olcak canım. Kız servis 70  80 lira alıyor ama kendin gidersen 30 lira fln ödüyorsun. Emiyorsa getir ya zaten onları gözümüzün önüne koyarız hep benim 10 yaşında da kızım var zaten dibimizde olurlar bebişler. Bende eşimin çocuğa bakabileceğine inanmıyorum götürmek istiyorum :D
(14,198 puan) tarafından
Ya benim eşim iyi bakar ama ben bırakamam oda gelsin eğlensin seviyor suyu vicdan azabı çekerim :D çocuklar birbiriyle oynar ya bencee
(2,319 puan) tarafından
Aynen benim kızım da su hastası o yüzden kızımıda götürmek istiyorum daha güzel olur çocuklar için su kum fln ☺️ başka yok mu bize eşlik edecek ☺️
(4,687 puan) tarafından
Kız ben yakınım Kâğıthane de oturuyorum tek korkum çocukla nasıl olur
(2,319 puan) tarafından
Bak yakınız hepimiz. İnan benim kuzenim 10 aylık oğluyla yine perşembe günü gitti ve Beykoz rivaya gitti orası uzak bide. Çocukla nasıl oluyor dedim bi ben bi halası bakıyorduk arada çocuğu da koyduk zaten sonra şemsiyenin altında uyudu biraz fln dedi. Bende ilkkez kızımla gidicem gitmekte istiyorum yani. Değişiklik olur çocuklar içinde güzel olur gözümüzün önünde olurlar onları da koyarız fln dikkat ederiz ☺️ tek sorun ben yüzme bilmiyorum simit getirsem olur mu :D sjsjsjjs 14 yaşına kadar yüzüyordum sonra boğulma tehlikesi geçirdim kulak zatın patladı ameliyat oldum artık korku oldu bende :D ne zaman gitsem simitle giriyorum ama Allahtan plajlar derin değilmiş :D
(4,687 puan) tarafından
Aşkım bende yüzme bilmiyorum denizin kenarında yuvarlanırız birşey sorucam hiç gitmedim ben oraya denizi nasıl derin mi taşlı mı yosunlu mu pisse hiç gitmeyelim
(14,198 puan) tarafından
Ben gittiğimde biraz taş vardı snki ya hatırlamıyorum net olarak ama
(2,319 puan) tarafından
Bende oraya hiç gitmedim ablam yeğenlerim fln gitti yeğenim sürekli gider mesela geçen gün kuzenlerimle rivaya gitti Sarıyer daha güzel diyor zaten bi şerit var orayı geçemiyorsun. Deniz ve kum sadece dedi çok güzel dedi. Yengeme de sordum oda her ay mahallesindeki kadınlarla gider çok güzel dedi. Bende heves ettim :D bizde 2 tane deniz simidi var bi benim bi büyük kızın dönüşümlü kullanırız sorun yok :D
(2,319 puan) tarafından
Taş fln var mı benim yeğenim çok güzel dedi ablamda sadece kum var dedi. Ben kendim gitmedim ne desem yalan olur ama yengemler her ay gidiyor güzeldir heralde ☺️
(4,687 puan) tarafından
Şimdi internetten yorumlarına baktım bir tekne varmış erkekler o tekneden kadınları izliyormuş ve yeşil bir örtü ayırıyormuş denizi Bi taraf kadın bir taraf erkekmiş ama görüyormuş iki tarafta birbirlerini kadınlar çocuklarının kakasını denize yaptırıyormuş uyaranları umursamıyorlarmış
(2,319 puan) tarafından
Ay ciddi misin??
(2,319 puan) tarafından
Benim yeğenim de rivadan daha güzel deyip duruyordu kuzenlerim rivayı beğeniyor ama riva uzak. Ben hiç öyle pis olduğunu bilmiyordum. Zaten insanoğlu nereye yetişse orayı batırıyor..
(4,687 puan) tarafından
Evet yorumlarını oku internetten
(14,198 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi inanamıyorum yaaa pis insanlar
(2,319 puan) tarafından
Ay okudum gerçekten insanlar heryeri böyle pis kullanıyor malesef. Ormanlar denizler heryer pislik içinde insanlar o kadar nankör ki doğanın tüm düzenini bozuyor ya..  Riva ya baktım da o sadece salı çarşamba perşembe cuma sadece kadınlar içinmiş ama orada uzak ya :(
(4,687 puan) tarafından
Neyse artık kısmet değilmiş heveslenmiştim bende ama oğlum için gidecektim mikrop falan kapar denizin mikrobu vücuddan kolay çıkmıyor
(2,319 puan) tarafından
Aynen canım. Çocuklar da bizde mikrop kaparız. Kısmet değilmiş. Bende çok sevinmiştim güzel olurdu bizim içinde çocuklar içinde ☺️ nasip.
(2,360 puan) tarafından
Sibosum ben uzagim yaa büyükçekmece deyim pikniğe gidebilsek keske
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Ay bizdeeeeeeeee aman Allahım çok heyecanlıyım :D
tarafından
Karasuya gidiyoruz yavrum, kefken, cebeci, kerpe var biz ya kefkene yada kerpeye gidecez
(14,198 puan) tarafından
İyi eğlenceler bebegimmm
tarafından
Sanada hayatımmmm
(14,198 puan) tarafından
Kereme güneş kremi aldın mı aldıysan nasıl bir şey aldinnn bizim bu sene ilk siftah daha :D aynı sen gibi geçen sene bebekti tatile gittik burnumdan gelmişti :D
tarafından
Yok daha almadım, eşim alacak inşallah unutmaz :D
0 oy
(153 puan) tarafından
En gözel köşesine alayım bir adet ismimi :)):) 20 gün boyunca memlekette 10 günü denize gitmisizdir yetmedi :)
tarafından
Bu sıcakta yetmez bacım :D
(153 puan) tarafından
2 kere 3 kere yaz beni şans bu belki silinir :D
tarafından
Tamam yavrum, adın ne? :d
(153 puan) tarafından
Özlem :)
tarafından
Tamam canm :d
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Yaz lütfen kocaman yaz HAYAL diye:)))
tarafından
Tamam canım :d
0 oy
(2,360 puan) tarafından

He he yazz yaazzz :D

(2,319 puan) tarafından
Semraaa benim yoruma gel kız yukarıda yorumum :D
tarafından
Tamam :d
0 oy
tarafından

Benimkini yazsana belki nasip olur gitmek karnım burnumda ama hiç gitmedim bilmiyorum :D

tarafından
Hajjahaha inşallah gidersin :d
0 oy
(30,118 puan) tarafından

Sevmem denize girmeyi .seyretmeyi severim oda plaj değil tabisi :D

tarafından
Ben de pek sevmiyorum da işte maksat çocuğa değişiklik olsun :D
0 oy
(295 puan) tarafından
Sular pismiş arkadaşımın bebeği hasta oldu çocuğun varsa suya sokma 
tarafından
Yok suya sokmayacam
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Bn mümkünse komple adımı silmek istiyorum eşime kalsa her hafta sonu gidecek denize peşinden de bizi sürüklüyor :)) neyse ki düğün var her gün :)) 
tarafından
Denizi sevmiyon mu? :D
(2,676 puan) tarafından
Pek sevmiyorum valla gitmesem aklıma gelmez
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İrezil utanmaz arlanmaz seni havası batasıca püüüüüüü:D 
tarafından
Puhahahahaha abla yazayım istersen :D
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Bizde bu önümüzdeki hafta gidyoruz eşimle siz neden cümbür cemaat kuzum zor olmayacak mi
tarafından
Biz her sene böyle gideriz canım
0 oy
(163,427 puan) tarafından

Beni yazma askimben gittim geldim :D

tarafından
Hahahahahahahaha tamam bebeğim :D
0 oy
(15,101 puan) tarafından
Urfadayım hangi denize gidem. Leğene su koyam bari
tarafından
Puhahahahaha aayyy leğende su güzel oluyordu
0 oy
tarafından

Yok canım ben almayayım elti üstüne görümce hiç çekemem evde kurtlanmaya razıyım :D

tarafından
Puhahahahaha biz beraber gidelim abla :d

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 263 göst.
0 oy
20 cevap 683 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 485 göst.
2 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,471,123 soru

24,094,581 cevap

331,983 kullanıcı

...