0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (332 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar. Bebeğim 4.5 aylık oldu. Doğum yaptığım Hastanedeki hemşireler de emzirtemediler. Ben çok uğraştım silikon uçla emzirmeye çalıştım onu da bıraktık bu süreçte eşim uyusun diye kayınvalidem yanımda kaldı ama hep bildiğini uyguladı biraz da dalgın bir kadındır ama keçi kadar inatçıdır bebekle ilgili hep yanlışlarını gördüm uyardım ama hep kendi bildiğini uyguladı. Tartıştık yüzgöz olduk ben de hayatta hep çok naif olmuşumdur. Ama bu süreçte ben kayınvalidemden o da benden nefret eder duruma geldik. Ben istedim ki bebeğim onların kucağına çok alışmasın annesi babası alsın bir kaç saat sadece kokumuzu alsın yatıralım ama hep yorulsun iyi uyusun diye belki beş altı saat kucakta tuttu. Çok üzüldüm göğsüne baskı yapıyorlar diye ama anltamadım. Şidmi de aşırı kucak isityor hep gezmek istiyor iki dk bi yerde durmaz lavaboyu yemeği bırak  su bile içemem Bi de bebepim emmeyi bırakınca süt sağmaya çalıştım. Ben sağarken hep kucakta tuttu istediği gibi uyuttu sadece beşiğinde hızlıca sallanarak uyudu sonra çarşafta sallanmaya alıştırdı ben çok yıprandım. Öyle ki çarşafı istemiyorum kendim uyutucam diyorum peşimde çarşafla geziyor. Eşim görüyor bişey  demiyor. Ben senden ayrı her gün azarlıyorum annemi diyor. Gerçekten de öyledir inanırım ama o an müdahale etmiyor. En son bir hafta annemle köye geldik çocupu ağlatmadan ayakta sallanarak uyutmaya alıştırdık. Pışpışlayarak falan uyutmaya çalıştım ama 4. Ay atağı çok zorlu geçti. Özetle her konuda kendi bildiğini uyguları bebeğime biberon verdi. Şimdi de evimde iş yapmıyormuşum. Anneme sürekli şikayet ediyor. Tüm misafirlerime dört dörtlük sofra kurarım evim her zaman düzenli olmasa da temizdir bebek beş saniye yanından ayrılmamızı istemiyor ben kayınvalideme bırakıp süt sağabiliyorum ardından besle altını al bakımın yap derken başka hiç bir şeye vaktim olmuyor. Gece iki saati aşmaz uyanır ben 1 de ancs uyuyabiliyorum. Sabah 4-5 gibi uyanır gündüz beş dk gözümü kırpmam belim surtum ağrıya ağrıya süt sağarım. Makinayı bi türlü çözemedim bazen süt gelmiyor ben de  İki büklüm süt sğıyorum tam bir saat sürüyor.çocuğumu hiç hasta etmedim çok şükür hiç sakarlığım olmadı ama onun çok oldu. Kilosu çok güzel aç bırakmam altını kirli üstğnğ kirli bırakmam gazıyla ayrı uğarştım o hiç bişeyden anlamaz hala gaz maz yok biz gaz bilmezdik der. Ben aşırı gazlı bir bebekle aylarca uykusuz kaldım  Bu kadın benden daha ne bekliyor sizce. Bir de anneme beni şikayet etmesi yok mu çok ağrıma gidiyor. Ama evlenirken oğlundan daha çok aşıktı bana. Şimdi bebekten sonra böyle oldu. Ne yapıcam nefret ediyorum eşimi de çok seviyorum sürekli ona annesinin o günkü bana çektirdiklerini anlatıp başını ağrıtıyorum..

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah ınsanlar burunlarının sadece koku almak ıcın yaratıldığını bır anlasalar... 
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Sinirim kalktı tek care de kavga edip göndermek sana diyim bacım. 
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama ben naif biriyim deyip kendini neden çektin ki. Bebek senin bebeğin, evet ilk zamanlar insan gerçekten her zamankinden daha çaresiz ve içe kapanık oluyor. Ama bebeğe zarar verecek seyelr yaptığı anda kimse kusura bakmasın ben asla susmam. Hızlı sallamak ne ya, daha sıvı onun beyni. Zarar görse kayınvaliden ben yaptım mi diyecek, gerçi o vakitten sonra dese nolur. Keske sen alsaydin kucağına senin kokunu alsaydı. Kucağa çok aldı diye zarar gelmes bebeğe ama senin kucağında olmalı ki güvenli bağlanma olsun. 
(332 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Naif olduğum için sustum demedim genelde  naif olduğum için insanlarla iyi anlaşırım ama kayınvalidemle  nefret eder olduk. Susmadım elbet çocupum için ama gücüm yetmedi hem annem hem babası hem kayınvalidem hepsi bir geldi üstüme. Çok ağladım çok kızdım tartıştım ama dinletemedim.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 307 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,223 göst.