0 oy
343 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dua postu açmistim annemle alakalı sonuca baktı doktor akciğer su toplamış dedi onun için tomografi istedi. Korkuyorum baktım şu toplama nedenlerine akciğer kanseri (omuz ağrısı belirtilmiş bu belirti annem de vardı omuzum deyip duruyordu korkuyorum işte benim varım yoğum bir annem var) viral enfeksiyon, kalp yetmezliği neden oluyormuş. İçim kan ağlıyor anneme yansitmamaya çalışıyorum az önce annemin kuzenleri geldi gelin toplanalım kardeşimin yaniba gidicem kışın belki de daha dönemem ordan dedi içime saplandi o lafı

Babamın acısı hala taze hayatta kimsem kalmadı kardeş desen kendine Müslüman

Ciğerim yanıyor 

8 Cevaplar

0 oy
(18,401 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah kimseyi korktuğu yere ugratmasin
tarafından
Amin ağlamak istiyorum bağıra çağıra
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah büyük ne olur Allah'tan kesme umudunu rabbim inşallah iyi haberler almayı nasip eder 
tarafından
Amin inş ben abartiyorumdir tomografi de 10 gün içinde çıkarmış sonuç
tarafından
İçini ferah tut güzel kardeşim bak gör çok mutlu haberler alacaksın
tarafından
İnş canım inş Allah razı olsun
0 oy
(785 puan) tarafından

Off rabbim şifa versin canım çok zor bir durum :'(

tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum internete asla guvenme .Bilgi kirliligi dolu.
tarafından
Benim babam kanser oldu 4. Evre .Agresif tumordu .İnternette oyle kotu seyler yaziyordu ki .Ona kalsa benim kendimi salip , aglayip .Yikilmam lazimdi.5 aylik tedaviyle iyilesti babam .İnternete kalsa iyilesme sansi cok dusuk .yok gibi birseydi
tarafından
Rabbım babanızın acısını göstermesin valla bide belirtiler aynı olunca valla içimi huzun kapladı biraz gün yüzü görseydi anem çileli annem
tarafından
Canimmmm .Uzme hic kendini .Bak ben babam kanserken cok zor  zamanlar gecirdim ama inan aglamadim biliyor musun ? Cunku babam eger benim agladigimi gorse yikilirdi .ayni evde kaldik.İsimi biraktim , esim de evimizdeydi.Onlarda kaldim .Yanimda 2 kere agladi .Hem de cok kotu .O an donakaldim .Oysa ki babam kiymetlimdir .Ama guclu olmak zorundaydim.Sadece sarildim .Kalbini sevdim .
tarafından
Bende şuan kan kusuyor içim ama annem e belli etmemeye çalışıyorum. Annem diyo ki neden oluyo KI sonrada kendi kendine Allah ne derse o öyle deyince sanki cam kırığı yuttum ama nolacak anne sende dedim sadece
tarafından
Kuzummm .Doktor net bir sey soyledi mi ? :(
tarafından
Tomografi den sonra konuşalım dedi. Netten arasitirinca bide en önemli belirti omuz ağrısıymis bu su toplanması ya akciğer knseri, ya zatürre, verem, kalp yetmezliği yahut viral enfeksiyon dan kaynaklı olabilirms
tarafından
Geçen sene temmuz ayında korona şüphesiyle tomografi çekilmişti bisi yok denmişti o zaman
tarafından
Kuzu annen mesela sirtinda yumru hissediyor mu ? Ya da sertlik .Kanserde ele sertlik geliyor .Kisi bunu hissediyor.
tarafından
Ve o sertlik kalp atimi gibi atiyor .
tarafından
Bıçak saplanıyor diyodu hep
tarafından
Sirtina mi ? Yani boyle sert bir sey hissediyor mu acaba ? Ya resmen organin icinde semsert bir tabaka olusuyor ve bunu insan hissediyor.babam oyle farketmisti.Dogruymus dedigi yani.
tarafından
Şimdi soramam da oda niye soruyorsun der
tarafından
Sorma tabi .Belki laf arasinda demistir diye .Allahim sifa versin
tarafından
Amin canım benim tomografi sonucu 10 gün içinde cikiyoms yine doktora çıksam mı acaba ilaç kullanacak miyiz diye
tarafından
Kuzu ozele gitseniz .Bir pet filmi cektirseniz .Kanser onunla anlasiliyor sadece cunku.
tarafından
Pet normal röntgen değil mi
Bu doktorumuz iyi ama
tarafından
Kuzu pet filminde her sey cikiyor .tomografiyle ayni sey mi bilmiyorum ama ilac iciyor .O ilacla cihaza giriyor .En ufak bir tumoru bile tesbit ediyor.Babamin cigerinde bile tumor vardi kucucuk onu bile gormustu.
tarafından
Annemin kide ilaçlı bt anjoografi, pulsomer arter yazıyor
tarafından
Opaxol diye ilaç aldık orda içecek
tarafından
O zaman aynidir diye dusunuyorum .Allahim sifa versin .İcini ferah tut .Annenle guzel vakitler gecir , onu mutlu et :) saril , op , kokla ❤️
tarafından
Allah razi olsun Rabbım sizinde babanızı başınızdan eksik etmesin sağlıklı ömür versin sizin babanıza benim anneme de
Şuan tek odada ağlıyorum
tarafından
Hic umudunu yitirme .Cunku Allah cok buyuk.Babamin kurtulma sansi yok gibi gorunuyordu 3 organda da lenf kanseri vardi .Ve sarmisti .Ama tedaviyle hepsi gecti gitti .Babam 1 yildir hastaymis .Doktor en az bir yillik tumor bunlar dedi .:) Yani sen korkma :)annenin bir yil once cektirdigi tomografi tertemiz cikmis .Dusun benim babamin yayilmasina ragmen kurtuldu bin sukur.korkma
tarafından
@serifekaya Allah a sığındım Allah razı olsun sizin yorumlarınız bana umut oldu Rabbım sizinde gönlünuzdeki hayır muradınizi versin
Rabbım e emanet olsn büyüklerimiz birazdan yatsı namazını kilacam dua edecem
0 oy
(14,216 puan) tarafından
Anneyle imtihan Allah'ım ne tarifsiz bir acı Rabbim cektirmesin size bağışlasın inşallah
tarafından
Amin korktuğuma ugratmasin inş
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım hıc korkma Allah'ın izniyle bişey olmiycak kötü dusunme
tarafından
İns canım benim burada olmasa konuşacak kimsem yok derdimi söyleyecek herkesten Allah razı olsun
tarafından
Sendende canım gönlünü ferah tut
tarafından
Tutmaya çalışmayq çalışcam
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım kalbini ferah tut yer gök dua üzerine inşallah dusundugun gibi değildir 
tarafından
Amin inş
0 oy
tarafından
Allah öyle bir şifa versin ki annene geriye hic bir hsstalik bırakmasın inşaallah dua et hep canım inşallah sağlığına kavuşur sağlıklı uzun omru olur annenin 
tarafından
Allah im sizin de gonuluzdeki muradınizi versin. Amin canım amin inş Rabbım merhametiyle muamele eder

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,718 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Senavbjfgj (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
0 oy
36 cevap 1,408 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 781 göst.
11 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu