0 oy
682 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Simdi kapinin onunde cocuklar oynuyor .Cok mutlular, her seyden habersiz.Tekrar cocuk olmak isterdim .Tek derdim yarin okulun olmasi olurdu ya da annemin ustumu kirlettigim icin kizmasi falan .:) Odevimi yapmayi unuttugumda ogretmen kizacak diye korkardim. jsjsjsj Keske yine tek derdim bunlar olsaydi .Salcali ekmegin bile cok guzel bir tadi vardi o zamanlar .taso yapardik gazoz kapagindan ya da mahallede saklambac oynar ,Camlak comlek patlatirdik .Domino , istop , yakan top ,seksek , ip atlama .cok eglenirdik . :) 

Evimiz sobaliydi , pazar gunleri geleneksel banyo gunumuzdu .Cocukken dus bilmezdik .banyo yapicam derdik.Banyodan cikardik sobanin yanina :) sobanin ustundeki askida; okul formamiz, kilotlu corabimiz olurdu .Cabuk kurusun diye .yuzumuz sabundan gerilirdi. Annem sobanin ustune mandalina kabuklari koyardi, koksun diye. Yine gittim o gunlere .Ahh ahh ne gunlerdi .❤️

Cocuklugunu ozleyenler ? En cok neleri ozlediniz ?

25 Cevaplar

0 oy
(18,496 puan) tarafından

Bugunlere zor geldim tekrar cocuk olup sonra yine bugunleri yasamak istemiyorum :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke gitmenin bir yol olsa da gitsek
0 oy
tarafından
Hiç izlemedim cocuklugum da bir sürü travma var sevgisizlik var gariblik var ben çocuklarımla mutluyum 
0 oy
tarafından
Eskı postun hortlamış :)) 
(4,919 puan) tarafından
Birazdan gelir kahkalarıyla gece burda takiliyordu uyuyodur şimdi o
0 oy
tarafından
Keske hic büyümeseydik değilde keşke doktor anneme öldüğümü söylediğinde gerçek olsaymış 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 764 göst.
+1 oy
10 cevap 551 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,605 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 479 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (508 puan) tarafından soruldu