0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Kızlar size bir sorum olacak:

Biz çok şükür 6. Ayımıza girdik ben son ıkı üç haftadır hıssedıyorum ama gözle görülür bir şekilde hareketlerini görüyorum. İstiyorum ki eşimde dokunsun ilk bebeğimiz bir kere dokundu göz yaşı akıttı ve daha sonra dokunmadı. Bugun dedım hayatım bak onun seni hissetmesi lazım elını karnıma koy onunla konuş diyorum içim bir hoş oluyor canım yapamıyorum tuhaf oluyorum ben olmuyorum diyorum senin içinde alıştın diyor sevmeyecek miisn diyorum  doğsun tabii sevecem diyor  kızım o benim nasıl sevmem diyor. Ama ben hala anlamış değilim neden böyle hissediyor acaba sizce ne olabilir. 

22 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım benim eşim devamlı karnıma konuşurdu bebeğim doğduğunda çok ağlıyordu eşimin oğlum ben burdayım demesiyle gülümseyip susmasını hiç unutmuyorum eşim o andan itibaren oğlumun herşeyi ile ilgilendi oğlum 15 aylık tam bir babacı akşama kadar evin içinde dört dönen oğlum babası gelince yanına oturup oyunlar oynar 
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Benim eşim zorla seviyordu bazen kavgavhile ediyorduk bazen kendi isteğiyle dokunuyordu ama hatta ben elime alamam bir yerine bişey olur diyordu şimdi kendi uyutuyor kendi bakıyor her hareketi hoşuna gidiyor takılmayın böyle şeylere doğunca bizden çok ilgileniyorlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,714 soru

24,114,807 cevap

333,182 kullanıcı

...