Yalan söylediğinde eşiniz bunu hisseder misiniz? Tepkiniz ne olur tecrübeniz var mı?
Anında hissederim malımı tanıyorum derler ya ..
tabi ki hemen hissederim.
Himm cok zor bi soru hic yalanina denk gelmedim ama olursa da hissetmem sanirim cok güveniyorum bana yalan solemiceni dusunuyorm oyuzden hissetmeyebilrm
Hissederim. Konuşmasindan ve hareketlerinden kendini ele verir.
Eğer çok büyük bişeyse hemen yüzüne vururum öyle değil böyle diye. Aslında nasıl yalan söylediğine bağlı.
Ama pempe yalansa hiç uğraşmam
Benimki ciddi bi konuda yalan söylüyosa kizicagim bseyse bağırır sesi daha gür çıkar. Hemen benimle ilgili bi nokta bulur oraya ceker dikkati. Ama cok kizmycagim pembe yalanlarsa sırıtır güler saklayamaz :) sakladığını inandığımi zanneder
Merhaba ben normalde eşime güvenirim güvenirdim.Taki söylediği yalanı arkadaşıyla pot kırıp söyleyene kadar.sonra güvenmedim bi süre sürekli kontrol ettim en sonunda eşim patladı ne yaptımda sanki böyle kontrol ediyosun diye.Kötü bişey tabi zaman zaman söylemediği ufak tefek şeyleri agzından kaçırıyo ama şükür masum şeyler.
Esim bbana yaalan soyleyemz sakasina yaparken bile yüzü kipkirmizi oluyo cünküü bende yalan soylemeyi beceremem.hic elim ayagima dolasir
Anneme babama.onceden ufak tefek soylerken bile yalanim hemen ckardi demkki basit bsy kuruyomusm ki heemen anliyolarms
Hc.esime.soylmedim.oda soylmedi
Hissederim genel de ynlzca kavga etmemk için yln soyler anlayınca bin beter ederim pişman olur
Biliyorum yalan söylediğini ama elimden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor canım Allah a sığınıyorum artık çök ssakinim ve umrumda değil ama bazen ağlama nöbetleri geliyor eskisinden gene iyiyim şükür rabbime
:)benim eşim hiç beceremez ağzı gözü şekli değişir hemen anlarım :)
Benim eşim hiç yalan söylemez yani hiç hissetmedim bilirim ama bişey varsa eksik anlatır anlarimki yalan soylememek için konuyu değiştirme ye çalışır
Bide benim eşim beceriksiz hemen yakayı ele verirr ;))))
Cok sukur hic buyuk yalanlar vs olmadi ama carpitip soyledigi uzulmeyim dite pembelestirdigi seyler oldu tabi hemen sezerim yaaa oyle mi gercekten askim falan derim gozlerinin icine bakarim hemen gulumser duramaz kem küm eder gelir sarilir yuzuni saklayacak guya sarilinca gormucem :D sonra alir karsisina anlatir :D
Evet ben hissederim hatta en son iş yerinde bir kız ona slm verdi diye kızı rezil ettim işten attırdım
Bnde hissederim canim benim esim yalan söylemeyi beceremez kem küm eder direk kendini ele verir. Bide gözlerini kacirir
Hislerim kuvvetli değildir . ama anlarım.
O kadar kötü yalan söyleyemez bir insan çünkü :D hebeleğ hübeleeğ kekeler.
Tavana bakar :DD eee ıııı der :D
Benim kızacağım konularda hep yalan söyler. Bende hep yakalarım ne kadar kızsamda aynı. Anadan babadan onu görmüş onada hak veriyorum bi ailede nasıl yetişirse öle olurmuş.o yüzden kayinbabanin adını da koymak istemiyorm huy çeker diye.ama eşim pek hevesli babasının adını koymaya zaten ailesi için canını verir.o yüzden akbel koycam dürüst erkek anlamında. Huyu çekmez inşallah babasına
Hemen hissederim çünkü onu hemen köşeye sıkıştiririm sorularimla didik didik ederim ne konuda yalan söylediğine bağlı ona kizmam için iyi yondenmi yoksa kotu yönde mi yalan söyledi
1,488,875 soru
24,336,558 cevap
345,882 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın