0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Insanlardan okadar nefret ediyorum ki herkezi kendim gibi görüyordum eskiden ama aklım başıma evlendikten sonra geldi  bebek bebek bebek bende çok istiyorum ama yok olmuyor  

Bugün babamın akrabasının düğününe gittik ve butun  akrabalar ordaydı sonu hüsran 

Hiç bisey belli etmemeye çalıştım düşünmüyorum  böyle iyi kafam rahat desem de insanların çenesi hic  susmadı yok bebek yap ! ayy niye olmuyor ?   Düşünmüyormusun  ?   Eşim birtane bebeği kucağına aldı gerçekten çok tatlıydı bende aldım sonra insanlar bak eşin çocuk istiyor galiba ben her seferinde herkeze ay iyi böyle kafami dinliyorum çok bekleme ama kimi görsem ya  olmuyor   olsa bende isterim ama olmuyor canımı çok sıktılar  daraldım konudan başka  yere geçiyorum başkaları soruyor  en sonunda çıktım düğünden  kabus gibiydi anlatamam yani yüzüm gülsede  içim çok yandi  vee  benimle aynı gün evlenen kız doğum yapmış ikimiz aynı anda gebe kalmıştık  ama o doğurdu benim düştü ve bana demesinler mi aynı anda evlendiniz sende bisey mi var diye ananın nikahı var dicektim gel ay sınır basti beni 

25 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum ama benim de olmuyordu ve herkes soruyordu seni o kadar iyi anlıyorum ki ama soranlara güçlü görün hiç olmuyor deme insanlar seni nerden vuracağını ogrenmesinler rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin ana ve tüm evlat hasreti çekenlere bol bol dua et Allah a sığın mutlaka olacak ama zamanını bekle sakın isyan etme 
-Reklam-
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Boş boğazlıktan. Sinir oluyorum bizim milletin başkalarının özel hayatına karışmasına. Size ne ve gerizekalılar? SIZE NE? Neyse sende stres yapmamaya bak canım, stres de çok etkili. Allah hayırlısıyla kucağını doldursun. 
0 oy
tarafından
Ayy bizim insanımız öyle degisikki utanmasalar yatak Odamızi bile soracaklar o kadar SEVİYESİZ işte sanane banane kime ne kimin çocuk yapip yapmadığından 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 519 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Es25 (4,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 2,597 göst.
0 oy
10 cevap 1,093 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde fatmagulll. (628 puan) tarafından soruldu