Umursamadığı için laflarım ağır.. Evlendiğimin ikinci haftası annesigil üç leğen hamur yunurup ekmek yaptırttı, benim küreğimde ağrı var, onu da bildiği halde umursamadı.. Hamileyken koca bi leğen hamur yoğurttu, umursamadı.. O hamurun üstüne hem hamile hem küreğim ağrıyarak ekmek yaptım umursamadı.. Akşama kadar o işlerin hepsini yaptığım halde annesi bana "Er almaktan başka ne bilirsin" dedi umursamadı.. Ailesine hizmet ettim, bir sürü laf duydum umursamadı.. Bize yardım edin hayvanlara bakalım, çoban tutmamıza gerek kalmasın, çobana vereceğimiz parayı kurbanlıkarı satınca size verelim dediler, yardım ettik parayı kaynımla görümceme vereceklermiş, onu da umursamadı.. Bayramda gidip üç gün kendisine hizmet etmedim diye kaynanam bana küstü, ağzını açıp karım yardım etse de laf ediyorsunuz etmese de diyemedi, yani onu da umursamadı.. En son umursamazlığı da bu işte.. Bu kadar şeyden sonra benim dediğim laf ağırsa da ağır olsun.. Şimdi biz gerisini nerden bilelim anlattığın kadarıyla yorum yapıyoruz diyeceksiniz, siz de haklısınız.. Ama ben de üç poşet taşıdım koşup ayrılayım diyecek biri değilim, her saçma sapan konuda patlayan kadının içinde bi birikmişlik var :)