0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben sabahlari veremiyorum cunku uyanir uyanmaz emmek istiyo en son 12 de emzirdim 2 saat bekletecektim yoksa fayda etmiyomus ama bebegim durmuyo meme istiyo zaten bu aralar dis problemimiz var ben de 1,5 saat snra verdim pesine de emzirdim yanlis mi yaptim? Bir de havalar sicak diye buzdolabina koymustum kivami pekmez gibi olmus

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bunu bende merak ediyorum sabah uyandımi direk ağlıyor ilaç veremiyorum ki ne zaman vercem bilmiyom 
tarafından
Ben de veremiyorum meme istiyo uyandigi gibi
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Fayda ediyo, sabah emiyorsa yarım saat yada 1 saat sonra ver ilacı ben hep öyle yapıyorum her ay kontrol ettiriyoruz tahlil veriyoruz yükseliyo
tarafından
Hemen emzirmem sıkıntı olur mu peki durmuyo cunku
(25,181 puan) tarafından
Yarım saat durmuyo mu emmeden
tarafından
1,5 saat beklettim belki ondan durmamistir 1 saat bekletsem yarim saat snra emzirsem olur mu internette 2 saat aclik gerekiyo falan yaziyo doktor da sabah uyaninca ac karnina ver dedi ama hemen emmek istiyo uyaninca
(25,181 puan) tarafından
Canım emzir hiçte bişey olmaz İnternete ne bakıyosun. Bende ilk başladıgımda illa 2 saat bekletirdim, kahvaltıda peynir bile vermezdim ama baktım olmuyo başka ne zaman peynir yicek bu çocuk yani. Kan ilacını uyanınca veriyorum sulugunda içiyo yarım şişe, yarım saat sonra emmek istiyo emiyo, sonra kahvaltı ediyoruz peynirli yumurta falan yiyo. Sonra yine emiyo. 1 saat beklet yeter hiç bşy olmaz
tarafından
Peki dolaba koymam gerekir mi malum havalar sicak ya bozulmasin diye butun ilaclarini dolaba koydum ama pekmez gibi olmus kivami
(25,181 puan) tarafından
Bende dolapta tutuyorum kan ilacını çok sıcak çünkü evimde serin yer yok. İçirmeden biraz önce çıkarıyorum çalkalayıp içiriyorum
tarafından
Tm canm tesekkurler❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Seriscim (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 9,099 göst.
10 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,799 soru

24,174,223 cevap