0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar bende cocuklarımı kaybetme korkusu var ama ileri derecede oyle boyle degil. Bu Hayatımı cok etkiliyor. Sadece terapi de bir işe yaramıyor. İlaç tedavisi emziriyorum diye yapılamıyor. Bende 2. Bebeğimi kaybedince basladı bu korku bir anda ilaç verdi doktor uyku yaptı. Ya uyuyupta kızımı duymazsamda camdan düşerse kapıyı acıp giderse korkusu yaslayıp ilacı içmedim. En hafifi sözde uyku yapmayanı da oymuş. Haliyle ilaçta yalan oldu. 3 gebeliğim de zaten korkuyordum birde arkadasım bebegini kaybetti hop daha fena oldum ben. Allah askına bir yol bilen var mı doktorun kafana takma dusunme demesiyle olmuyor kendi elimde degil. İki dakika yanlız bırakamıyorum. Dus alamıyorum kimseye emanet edemiyorum kızımın koşmasına bile izin veremiyorum cocuk kosuyor ben kendimi paralıyorum düşersin dur diye. Gece uyku haram oldu defalarca cocukları kontrole kalkıyorum. Emziriyorum diye tekrar ilaçta veremiyorlar su an. Kızım okula basladı bu gun korkuyla bıraktım. Yerimde duramıyorum sürekli ögretmeni aramak istiyorum engel oluyorum var mı cıkar yolu bunu atlatan. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim seninle ayniydim belki senden iki kat fazlaydim artik cocuguma bogazinda kalacak diye yemek yedirmek istemiyordum tedaviye basladim 8 ay sonra hamile kaldim tedavim yarim kaldi ankiyese panik atak bipolar bozukluk teshisi koyulmustu cok araştırmalar yaptim youtoubede beyhan budak i buldum suan ilac destek hic bir tedavi gormuyorum rahat rahat dogumumu yaptim bebisimi büyütuyorum tavsiye ederim kuzum gecmis olsun
(12,026 puan) tarafından
Cok tesekkurler bakayım bende. Bir anda kötü oldum bu kadar bende. Mesela tukurugunu tutamıyor oksürüyor ben ölüyormuş gibi davranıyorum
(3,546 puan) tarafından
Arkadaş hepsini yazmış biizm korkulu rüyamız bunlar işte.. Ben de ilaçsız kendi kendime atlatmaya çalışıyorum. Vakti zamanında çok kullandım ama Bi bkq yaramadığını görünce hemen düşüncelerimle Kendimi sakinleştiryorum
(12,026 puan) tarafından
Hiç bir halta yaramıyor ki ilaç sadece uyku yapıyor
(3,546 puan) tarafından
Yaramaz canım.. Kullanmaya değmez. Kendi kendinin ilacı olacan. Gündüz bir yere gezmeye gittik ya. Akşam yatınca baslar hemen. Ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı anamm korkmalar başlar durur. Hepde kızlarımla. Hele bir ara babaanne bakarken işe gidiyordum da. Allah sabaha kadar iç sesimi sustur susturabilirsen. Acaba şöyle oluyor mu böyle mi. Oysaki yanıi odamda horul horul uyuyor oluyor kızlarım.
(12,026 puan) tarafından
Evet bende oyle. Bana kalsa herkes dikkatsiz tüm erkekler tecavüzcü pedofili herkes cocuk kacakcisi organ mafyası. Bir insana guvenemiyorum. Kimse yaklas sın istemiyorum cocuklarıma bana pazara cıkmak Bile ızdırap ya biri ben birsey alırken alıp götürürse ya biri Taci ederse soyluyemezse ya kaybolurda aglarsa derken pazardan ne aldım bilmiyorum markete giderken ille alacagım yazarım cunku boyle korkudan kac kez ne alacagımı unutup dondüm
(3,546 puan) tarafından
Aynen yolda yürürken illa ya ellerinden tutucam yada illa önümde olacaklar. Markette dibimden ayrılmayacaklar. Herkes tecavüzcü aynen bana göre de. Kimseye güvenim yok..
(12,026 puan) tarafından
Evet ve hayatım ızdırap oldu. Düşün bacım ben korkudan Bogulur da duymam diye 6 yasına kadar yanımda yatak odamda büyük beşikte yatırdım. Biliyorum o yaataki cocuk oyle bogulmaz ama gelde içime anlat. Mesela burada biri yazıyor ya soyle oldu cocuk ölmüş hoop o korku da ekleniyor. Bir dahakine o korkuyuda yasıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynisi bende de var ilaca başladım bende emzirmedigim için banada düşük dozdan başladı biraz daha sakinim eskiye bakarak ama çoğu düşüncem hala değişmedi bu gidislede değişmeyecek gibi kaygı bozukluğu (anksiyete) nedeniyle baya zorluk çekiyorum benim kızımda okula başlayacak ne yapicam hiç bilmiyorum onu bırakıp gelecek olma düşüncesi dahi beni mahvediyor kimseye güvenemiyorum geçen bayramda kaynana iki kızımı aldı dışarı çıktı allahım içeride icim  içimi yedi küçük bebekten dışarı peşlerinede gidemedim eşime diyorum git bak diye oda umursamıyor elim ayağım başladı titremeye 
(12,026 puan) tarafından
Su an durumum o sabahtan beri ellerim titriyor ve uyuşuyor. Ben kimseye emanet etmedim yavrumu bu gune kadar kendi anneme bıraksam bile sekiz kere ararım nasıl diye ki cooooooook zor durumda degil sem yanımda tasırım cocularımı
tarafından
Kesinlikle bende öyleyim benim komsum markete gidecem işte el kadar çocuğunu komşunun kocasına bırakır gider komşuya da değil ben o çocuk için bile endişeleniyorum oturduğum yerde duramıyorum düşün kaldı ki  kendi çocuğum kimseye emanet edemiyorum büyük kızım çok ağladı anneannemde kalacam diye çok istedi bir gece zor dayandım uyku uyumadım ebe barka sığamadım hemen sabah erkenden gittim aldım
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Bende aynıyım kızımın hastalığından sonra daha da arttı ve dün akşam tekrar nöbet geçirdi bugün hiç iyi değilim nasıl olcak bilmiyorum Allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı inşaAllah
(12,026 puan) tarafından
Amin Allah acılarını göstermesin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 810 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,144 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,124 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu