Kızlar bende cocuklarımı kaybetme korkusu var ama ileri derecede oyle boyle degil. Bu Hayatımı cok etkiliyor. Sadece terapi de bir işe yaramıyor. İlaç tedavisi emziriyorum diye yapılamıyor. Bende 2. Bebeğimi kaybedince basladı bu korku bir anda ilaç verdi doktor uyku yaptı. Ya uyuyupta kızımı duymazsamda camdan düşerse kapıyı acıp giderse korkusu yaslayıp ilacı içmedim. En hafifi sözde uyku yapmayanı da oymuş. Haliyle ilaçta yalan oldu. 3 gebeliğim de zaten korkuyordum birde arkadasım bebegini kaybetti hop daha fena oldum ben. Allah askına bir yol bilen var mı doktorun kafana takma dusunme demesiyle olmuyor kendi elimde degil. İki dakika yanlız bırakamıyorum. Dus alamıyorum kimseye emanet edemiyorum kızımın koşmasına bile izin veremiyorum cocuk kosuyor ben kendimi paralıyorum düşersin dur diye. Gece uyku haram oldu defalarca cocukları kontrole kalkıyorum. Emziriyorum diye tekrar ilaçta veremiyorlar su an. Kızım okula basladı bu gun korkuyla bıraktım. Yerimde duramıyorum sürekli ögretmeni aramak istiyorum engel oluyorum var mı cıkar yolu bunu atlatan.