Merhaba hanımlar. Yeni doğum yaptım biliyorsunuz 15 günlük oglum var erken doğdu 35+5de 2535 kilo doğdu sonra doğumdaki sislik iner derler 3 gün sonra doktora gittik 2260a düşmüş. Dün tarttim 2745cikti kilo alıyor ama hiç fark etmiyor gözle görülür bir değişim yok oglmda herkesde bu çocuğu çok erken dogurdunuz toplayamiyor bak çocuk kendini hiç kilo almıyor falan diyorlar moralim çok bozuluyor ya.
Yeğenim 36+4te 2500 doğdu.
Sarılık falan derken zayfladı iyice.
Sonra maşallah bi toparladı , şişko oldu zayfltmaya uğrştılar
Sen onlara niye kulak verib canini sıkıyorsun sutun kacicak bitanem onlara laf olsun 4 kilo doğsaydı yine ayni laf deyisib basqa bisey soylucekdiler o kadar bebisler varki 1 kilo 2 kilo onlar nasil kenidini toparlıyorlar 15 gunluk bi bebek 15 aylik diyilki valla canm benim gul gibi olum var onada her goren bi laf ediyor yok bebiyin esiyormu yok bebeyin ayaklari eyriyimiş bende he he diyib keciyorum oluma nazar gelmesin onlarin lafina uysaym piskopat olurum sikma canini 1 aylinda sen gor pasani benimde bebisim 2800 oldu cok sukur 1 ay icinde kendini toparladi hic canini sikma
Cocuk yaklasik 12 gunde 500 gram almis. Daha ne alsin annesj. millete bakma hepai konusuyor anca. Benim yegenim 35 haftada 2000 kilo dogdu bide sislikten dolayi kilo verdi. Simdi 2 bucuk yasinda fazla kilolu
1,488,119 soru
24,325,513 cevap
345,485 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın