+1 oy
1,168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar. Azerbaycandan yazıyorum. Ben 24 yaşında boşanmış bir bayanım. Her kes tarafından kınanınilan hor görülen. eşimle aramızda yataq çok soğuktu haftada bir olurdu ilaçla o da ilk onceler sonraysa git gide hiç  olmazdı zayifsi tedavi de olundu iki dklik bir şeydi. Kari koca değildik sanki kadinligimi yasamiyordum mutsuzdum ne bileyim önceden de böyleymiş ama evlenmiş bana önceden de tedavi olunduğunu deswydi keşke. Olmadı ya boşandım her kes niye boşandın bir yatak için insan mı boşanır ne arıyorsun nasıl öyle şeyler duskunusun falan diyor her kes. Yoruluyorum evliliğim mutsuzdu istemiyordum öyle karı koca hayatını. Ben normal karı koca gibi olmak istiyordum her kes gibi. Şimdi de  beni bekarken isteyen biri vardı o yine geliyor evlenmek için annemleri fln yollayayim diyor ama her kes gidip onun da hayatını mahv etme diyor. Bu gün dayımın kızı  şey için yuvani yıktın  hiç olmazsa bunu evlenmeden yokla dedi çok yıprandım. Bilmiyorum bosanmakla hatamı etdim buna gitmekle hatami ederim beni aşırı seviyor. Bilmiyorum kendisi bekar . Eski eşim bana kadınligimi yasatmiyordu seviyordu ama abla kardeş gibiydik ne bilim

26 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Keşke başka bahane sundaydın millete. Kuzenin cidden terbiyesizlik etmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsan kadınlığını gençken  hissetmeyecekse ne zman hissedip yaşayacak zaten boşanmışsın olmuş bitmiş. Hata etmezsin ne güzel bak adam halen evlenmemiş neden hata edesin. Allahtan hayırlısını iste bol dua et ve akışına bırak 
0 oy
tarafından
Bacım hata sende özelini niye anlatıyon ki insanlara anlaşamadık boşandı de geç yani
0 oy
(7,827 puan) tarafından
İnsanlara gerçek sebebini söylemeseydin keşke başlarına gelse eminim onlarda şikayet ederlerdi ama kendileri dışında biri yaşayınca kınamaktan vazgeçmezler keşke eşin söyleseydi sana başta yada bir yol arasaydı 
0 oy
tarafından
Canimbenim boş ver kimseye bakma içinden nasip geliyorsa öyle yap sende sorum olsaydı eminim eşin de başardı seni maalesef erkek yapınca normal oluyor ama kadim boşalırcasına ayıp oluyor boş ver elalemi memnun edemezsin hayatıma bak gençsin daha sankinevlenmesen susacaklar mi ne yapsan millete yaranamazsın kendine de o adama fa bir şans ver derim eğer gönlün varsa 
0 oy
(775 puan) tarafından
Bi defa başta sen hata yapmışsın neden boşandığını kimse ye denemeliydin o zaman kimse sana önceden bi yoksa diyemez Di  ama şöyle diyeyim sana boşanmasaydın diyene "Allah san da versin sen boşanma" de geç eğerki bu kişiyide seviyorsan mutlu olacağına inanıyorsan evlen 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 356 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulu2513 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gulu2513 (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 241 göst.
31 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde N.n (61 puan) tarafından soruldu