Kızlar. Azerbaycandan yazıyorum. Ben 24 yaşında boşanmış bir bayanım. Her kes tarafından kınanınilan hor görülen. eşimle aramızda yataq çok soğuktu haftada bir olurdu ilaçla o da ilk onceler sonraysa git gide hiç olmazdı zayifsi tedavi de olundu iki dklik bir şeydi. Kari koca değildik sanki kadinligimi yasamiyordum mutsuzdum ne bileyim önceden de böyleymiş ama evlenmiş bana önceden de tedavi olunduğunu deswydi keşke. Olmadı ya boşandım her kes niye boşandın bir yatak için insan mı boşanır ne arıyorsun nasıl öyle şeyler duskunusun falan diyor her kes. Yoruluyorum evliliğim mutsuzdu istemiyordum öyle karı koca hayatını. Ben normal karı koca gibi olmak istiyordum her kes gibi. Şimdi de beni bekarken isteyen biri vardı o yine geliyor evlenmek için annemleri fln yollayayim diyor ama her kes gidip onun da hayatını mahv etme diyor. Bu gün dayımın kızı şey için yuvani yıktın hiç olmazsa bunu evlenmeden yokla dedi çok yıprandım. Bilmiyorum bosanmakla hatamı etdim buna gitmekle hatami ederim beni aşırı seviyor. Bilmiyorum kendisi bekar . Eski eşim bana kadınligimi yasatmiyordu seviyordu ama abla kardeş gibiydik ne bilim