0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (389 puan) tarafından
Kızım 2 aylık olacak hergun aynı saatte sancı oluyo galiba . Çünkü çok agliyo göğsümu de almiyo sancısı çok oluy doktora gitsem çaresi varmı acaba gaz damlası kullaniyorum başka ne yapablr ki doktor sanciya 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koliktir ozaman doktor birşey yapmıyor damla yazıp gönderiyor 
(389 puan) tarafından
Peki benm evde rahatlaması için yapablcegm bişe varmi
tarafından
Benimki de kolikti 7 saat kesintisiz ağlardı akşamüstü başlayıp ne masajlar damlalar çaylar hiçbiri fayda etmedi kolik zor oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bebeğiniz kolik 5 ay çektim 6 ile 8 arası amansızca ağlardı gazo vardı 
(389 puan) tarafından
Nasıl sakinlestreblirm evde
(1,121 puan) tarafından
Ben beyaz gürültü ile emzirmeye çalışırdım benim kadar çeken olmasın başına gelmeyende anlamaz zaten çevre saçma sapan yönlendirir. Anne karnı sesi kızımı bi nebze sakinleştirdi
(1,121 puan) tarafından
Eltimin çocuğu biblo gibiydi gık demezdi ben neler çektim boş boş konuşırlardı şimdi 2. Doğdu bebeğin daha ağladığını duymadım şans işi bizim şansımız biraz kötü
(389 puan) tarafından
Evet bende kullanıyorum onu yada fön makinesi sesi elektirkli süpürge sesi flan rahatlatiyo
(1,121 puan) tarafından
Telefondan aç sakin cihazları kullanma zamanla sesini kısarak daha sonrada süreyi kısaltarak bırakabilirsin benim kızım sese çok duyarlı seste asla uyuyamaz ama bunlarla 30 dk uyurdu çok çektim halada çekiyorum 16 aydayız
(389 puan) tarafından
İnslh en kısa zamanda düzelir
(389 puan) tarafından
Telefondan açıyorum canım :)
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Post üste çıksın
(389 puan) tarafından
Teskrleeeer
0 oy
(713 puan) tarafından
Masaj ılık bi duş kucak canm ben hepsini denedim ama bunlar olmayınca arabasına koyup kapı önünde tur attırıyorum anca sakinliyo
(389 puan) tarafından
Kaç ay sürer peki herkesin ki uzun mu sürer yoksa belli olmaz mı :(
(713 puan) tarafından
Canm ablamın kızına doktor 4 aya Girsin düzelir demiş ama bazı bebekler 8 aya kadar devam ediyormuş hareketlenmeye basliyo ya o dönem geçiyor inşaAllah canm az daha sabır
(389 puan) tarafından
Benim bebek fazla hareketli inslh daha erken düzelir.  :)) Teşekkür ederim canm
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Kolik canm gaz damlasına ek olarak masaj da yapabilirsin rahatlatıyor gazı çıkarmasına yardımcı oluyor.
0 oy
(92 puan) tarafından
Bizim komşu 3 çocuğu var aç karnına bir çay kaşığızeytinyağı her sabah verdim hepsine de çok şükür sıkıntımız olmadı varsa da kalmadı diyordu
(389 puan) tarafından
Himm teşekkür ederim
0 oy
(177 puan) tarafından
Canım benim oğlumun da sancısı olduğunda kundak yapıyordum yüzüstü kucağıma alıp şşşşşşş diye sallıyordum sakinleşiyordu 
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederm canm ,
0 oy
tarafından
Nurse huyvers colex gaz surubu var dogal olan onu almani tavsiye ederom ben kizimda 2 hafta uyumadığını biliyorum cok rahatlati gazida bitirmişti bol bol dus aldir masaj yap bide dediim şurubu al kuzum 
(54,158 puan) tarafından
nurse benim kızımın midesine hic yaramadi kivrandirdi resmen
tarafından
Aaa her bebek bir degil ya canim ondan
(54,158 puan) tarafından
metsil uyuttu bildigin uyku ilaci vermis gibi o sabahlayan kizim emmek icin bile kalkmadi☺️nurse huzursuz etti
(1,121 puan) tarafından
Bizede hiç yaramadı metsil iyi geldi
0 oy
(23,370 puan) tarafından
Biz başka sebepten gitmiştik doktora gazı için de damla vermişti. Biogaia ve sabsimplex ikisini birden kullaniyodum çok faydasını gördüm. Ben gazi hafifledi baya deyip yeni şişe almazdım. Ağlamaktan catlardi çocuk. Sizin bebis de bizimki gibi kolik . Bizimki her akşam 8 gibi baslayip 11 12 ye kadar ağlardı. 3 ay dolduğunda bu durum geçti. Ama gazınin bitmesi 4.5 ayı buldu. O zamana kadar gaz damlası kullandim
0 oy
tarafından

Oy sanırm koliik:'(

Rabbim sabırlar versin 

Benim ki kolik değildi ama aşırı gazlı bi bebekti hala da öyle 

Onda bile maf oldum 

(389 puan) tarafından
Ya gerçekten çok zor . Allah her anneye sbair versin bebeklere de huzur versin inslh
0 oy
(54,158 puan) tarafından
kendin gaz yapacak seyler yeme kimyon kaynat iç çörek otu kaynat iç gaz damlasini ver bebege ve masaj yap 
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,479 soru

24,155,044 cevap

335,090 kullanıcı

...