0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
Kızlar 5 ay 20 günlük oğlum var sadece karpuz suyu ve yoğurt veriyorum  başka hangi meyvenin suyunu vermeyelim.? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seftali kayisi armut muz elma verebilirsin canim 
(1,424 puan) tarafından
Canım muz ve şeftali kabız kayısı isal diyorlar. Elmayı pek beğenmedi. Armut bugün verebilirim  :)
tarafından
Bebeklerimiz hemen hemene ayni sayilir bende armutu denemedim dr sey dedi bana muz ver dedi kapiz olursa armut ver dedi armutta isal yapabilir
(1,424 puan) tarafından
Ozaman ben tekrar elma deneyeyim üzüm  da biraz kızarıklık yapti
tarafından
Uzum hangi uzumu denedin valla ben daha pek bisey vermiyom ya sebze yi denedin mi canim
(1,424 puan) tarafından
Yok canım daha denemedim 10 gün sonra tam 6 aylık inşallah ozaman siz kaç ayliksiniz
tarafından
8 gun sonra biz de tam 6 aylik olucaz canim ben patatatesi denedim bi haslayip biraz suyla ezdim onu sevmedi yemedi bi iki hafta sonra tekrar denixem bakalim
-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından
Ilk hangi besin ile başladınız.bebeginizin doğum tarihi nedir benim kızımla aynı galiba bende geçmek istiyorum ama nerden nasıl başlayacağım bilemedim 
tarafından
Ilk yogurtla basla sonra seftali elma 1 er hafta sirayla meyveleri dene
(1,424 puan) tarafından
Valla korkuyorum ilk meyve ile basmadım sebze yemicek
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Meyveden ince sebze ver kabak patates havuc vs sonra sebze yediremezsin
(1,424 puan) tarafından
Doğru aynen ;((((((
0 oy
(834 puan) tarafından
Meyve verme canım ben meyve verdim şuan sebze yediremiyorum ki karpuzda 8 ayda veriliyor meyve olarak şeftali kayısı elma armut üzüm erik olarak verebilirsin 
(1,424 puan) tarafından
Bende aynı şeyi düşünüyorum meyve tadını aldıkça s3bze yemicek  ama doktor verebilirsin demişti
0 oy
tarafından
Bn kavun karpuz elma armut kayısı hepsini ayrı ayrı rende yapıp suyunu veriyirm bazen püre haline getirip veriyirm 
(1,424 puan) tarafından
Hoşgeldin canım:) kavun ishal yapıyor dedi ebe kayısıda aynı şekild e ama  elma ile armutu deniycem
tarafından
Bn verdim oğluma ama az ishal oldu zaten dişten ishal oluyor arada da yani bir kez yapması bsy olmaz
Yumurta sarısı bnm oğluma alerji yaptı ama yiye yiye alıştı daha alerji olmuyor
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Elma üzüm verebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
24 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda98 (432 puan) tarafından soruldu
0 oy