Kızlar izleyen varmı soktayim ya anne torunuyla kızını öldürtmüş bide katillerini koruyor saklıyor siınır oldum bide ( tesettürlü kapalı ) bu parantez içinde yazdığım bi cümleyi yanlış anlayan arkadaşlar var ben açıklar veya kapalila yapar demedim konuyu buyutmeyin bu kadar çok abartiyosunuz ben sadece kapalı derken hiç ummazsın çok iyi kibar birine benziyor maksadinda öyle yazdm millet kalktı açıklar yapar yani öyle mi yok öyle yok böyle bende kapalıyım burda kapalıları açıkları suçlamak degilki niyetim herkes anlamak istediği gibi anlasin o zaman napim ya ne kadar herşeyi polemik yapmaya meraklisinz sanki burda ayrımcılık yapan oldu konuyu nerden nereye çektiniz neyse uzatmaya gerek yok
Birde tesettür lu kapalı sanki yanlış bir cümle oldu malesef bir kasa domates te böyle çurukler oluyor
Niye kapalilar aciklari gunahkar ilan ederken biz kimsenin uzerine gitmiyoruz. Dedigin sey gayet olağan bir soz bende diyorum bide kapalıyım diye gecinir sorsan imanin sartini bilmez isledigi gunahlara bak diye. Her kapalı yerinde bir musluman olamayacagi gibi her açıkta muslumanliktan bi haber olmuyor maalesef bir seyi yapiyorsan tam yapacaksan arkandan laf dedirtmeyeceksin kimseye
Neden öldürtmüş ki
Ay bu olay çok karışık ya kafam şişti hiç anlamadım olayı tek anladığım cinlerden korkuyorlar ama hiç doğru söylemiyorlar herseyleri yalan herseyleri inkar
Aynen suan sinir ola ola izliyorz. İzledn mi bilmiyrm kac gundur bi yyer kaziyorlar ya mehmet uygur hatayda. Oda annemin dayisi cnm ya onuda hala bulamadilar
İzliyorum bende ağzım açık :D
Olayi esime anlatmaya kalkistim anlatamadm:))) anlatilinca ansilmiyo cok derin konulari kac gundur anca anladm ama pazartesi gnu izlemicem cok moralim bozuldu hasta etti beni
Bende izliyorum. Açık kapalı bilmem de insanda Allah korkusu olması lazım.
Yazık o erkek kardeşlerine erkek demeye şahit ister.
Anası desen nasıl bir vicdan.
Enişteyle karısı tam bir mendebur suratlarından belli
Olan Meryem kocası kızına olmuş. Birde oğlana tabi yaşıyor ama o da tecavüze uğramış.
Sinirlene Sinirlene izliyorum
1,488,835 soru
24,335,999 cevap
345,857 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın