+1 oy
707 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ev işlerinden artık bıktım kalabalık aile tek kişi ben nasıl başedicem işlerle. Siz ev işleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz benüm artık enerjim kalmadı siz neler yapıyorsunuz?

10 Cevaplar

0 oy
(2,520 puan) tarafından
Biz kalabalık değiliz çekirdek aileyiz :D. 

Çocuklardan dağılıyor yine ama ahım şahım bi temizlik gerekmiyor   bi şekilde baş ediliyor 
tarafından
Baş etme gücüm yokoldu elimi bişeye süresim yok :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düzenli çalışmayı severim ben 

Tüm işlerimi bir güne bırakmam asla 

Mesela kızım uyudukdan sonra her gece evimi toplarım ertesi güne dağınıklık kalmasın diye 

Sonra toz alıp süpürür silerim işim hem erken biter hemde çok kirlenmez 

Birde oda oda temizler tezmiledigim odanın kapısını kapatırım düzeni çok severim 
tarafından
Düzen otursam iyide ruhen tükendim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Canım ne zmn ne isterse onu yapıyorum ama bulaşık çamaşır aksamiyor tabiki onlar sürekli oluyor gerisi keyfime kalmış;))
tarafından
Oda güzel keşke benim canım istediği zaman yapma lüksüm olsa :(
0 oy
tarafından
Kalabalık degılız ben esım ve oglum oglum dagıtmasa temızlık bı hafta gıder de oglanın pesınde aksam oluyor ama temızdır hep evim

planlı gıdersen bence zorlamazsın hergun bır oda seklınde yal mesela
tarafından
Ruhsal çıkmaza girdim düzen koyamıyorum ki
0 oy
tarafından
Eskisi gibi işlerle başetme gibi bir derdim yok yapıldığı kadarıyla bunca yıldîr yapıyordum dört dörtlük noldu elime ne geçti benden 10 yaş büyük eltim hic kendini yormaz benden dinç sağlıklı  bu yaşımı bu sağlığımı bidaha bulamıycam o yüzden olduğu kadar küçük çocuklarım var  
tarafından
Çok yormamak lazım değil mi :(
tarafından
Tabikide olduğu kadar
0 oy
(238 puan) tarafından
Biz çekirdek aileyiz evde ama 2 bebeğim var oyüzden ev işlerine yetişmek çok zor oluyor. parça parça yapıyorum
tarafından
Bende parça parça yapınca sanki yapmamış gibi hissediyorum sıkıntı var :(
0 oy
(313 puan) tarafından

Kansızlık halsizlik hiç düzenim olmuyor valla tam bir iki hafta düzenli gidiyorum sonra 1 hafta kötüleniyorum kalkamıyorum bu hafta öyle yemeği mutfağa zor yetiyorum sıcak daha bi kötü yapıyor :ermm: inşallah doğumdan sonra gücüm yerine gelir

tarafından
Bende öyleyim 1 hafta yapsam sonraki hafta halsizim bir düzen oturtamadım:((
(313 puan) tarafından
Kendini iyi hissette yaparsın psikolojikmen çökünce daha zor oluyor önce kendin iyi ol da işleri de mükemmel olmak zorunda değil
tarafından
Teşekkür ederim yorumun beni iyi hissettirdi:)
(313 puan) tarafından
Rica ederim sevindim :)
0 oy
tarafından
Valla kaynanamın 2 tane evi var ikisinide kullanıyor 1 tanede kendi evim var 2 yıldir sabah giderim yanlarına akşam gelirim evime 3 evi temizlemekten artık bıktım bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum hergunum temizlikle geçiyor 1 gün ara vermek yok çamaşır bulaşık hep var ve 3 evin 3 ünde de hep aynı işler yeterrrr gerçekten yeter bu hafta çok doldum taştım hep ağlayasim var bu işlerden 
tarafından
3 tane ev mi görümcen varmı yardım ediyorlarmı
tarafından
kaynananın evınden sanane bırde ıkı tane kör mu temızlıkçi tutsunlar yada kocan yapsın anansının evının temızlıgını sabah gıdıp aksam gelmek be ya bı ıse gırıp çalıs para kazanırsın en azından boşa kürek çekmemiş olursun
tarafından
Maallesef tek ben varım başka da kimsecikler yok
tarafından
Çok mücadele verdim hergun yeter artık diye isyan ettim yinede çözüme ulasmadim
tarafından
Yazıkki Bende öyle çözüme ulaşamıyorum tükettiler bizi resmen
tarafından
Ah dertli gelin ah tükendim tukendik
tarafından
Çalışsak belki böyle olmazdı :(
tarafından
Daha beter olurdu izin gününde gelde temizle derler sende mi hergun gidiyorsun
tarafından
Evet bende öyleyim :( kendi evime zaman ayıramıyorum ama taşıncaklar o zaman kurtulucam
tarafından
Valla benimkiler taşındı hatta burnumun dibine bana kara kurtuluş yok yani
tarafından
Şansa bakın ya eşin falan bişey demiyormu sanki anasının evini temizlemek için evlendin
tarafından
şok oldum ya ınanamıyorum ne alaka onlarun evını temızlemek hızmetcılık ıcın evlenmedınız ya bu nedır ya sızınde bır hayatınız var
tarafından
Anam beni temizlik için doğurmuş hergun sırf bunun için de kavga çıkarmaktan sıkıldım eşim gitme yapma diyor da benim nikahım anasıgile kıyıldıgı için çokta geçerli olmuyor
tarafından
eşin öyle dıyosa daha ne bacım gıtmesene otur evınde ne yapabılırler
tarafından
Ama öyle olmuyor canım bütün sülale bir arada oturuyoruz herkese de ben ona gel demiyorum o özgür felan diyor herkesde böyle biliyor bende neden öyle söylüyorsun diyemiyorum hiçbir şey söyleyemiyorum direk kötü gelin ilan edecekler beni ve etrafım da buna sevincek çok fazla kişi birde evlerimiz çok yakın
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kalabalık değiliz ama iki çocukla her gün yapıyorum akşama aynı eskisi oluyo tabi
tarafından
Aynı bizdede öyle :(
0 oy
tarafından
3 kişiyiz ben eşim kızım ama hergün yapıom işimi ve bıktım hergün yapmaktan :((
tarafından
Bende bıktım ya buna çözüm yokmu acaba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
+1 oy
2 cevap 223 göst.