+1 oy
3,459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (253 puan) tarafından
Sorum başlıkta kızlar ben bu durumdan çok rahatsızım sizce ne yapmalıyım 

76 Cevaplar

0 oy
(3,163 puan) tarafından
İnsanlqrda ederim diye birşey kalmamış kıyamet alametleri bunlar benim abim benim bir saç telimi bile görmemiştir yorumları okudumda daha çok üzüldüm yazık ya gerçekten yazık ahir zamana geldik bide bunu normalleştiriyorlar ya
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Arkamı döner bende emziririm mecbur kalınca ama bende abisinin yanında memesini göstere göstere emzirene şahit oldum, çok şaşırmıştım. 
0 oy
(274 puan) tarafından
O benim görümcemde de var üstelik göğsünün her yerini açıyor önceden neyse yeni doğum yapmıştı filan ağrısı acısı vardı kaç ay geçti gene aynı bana da çok garip geliyor bu kadar rahatlık bir garip 
0 oy
tarafından
Benim ablamda babamın yanında emziriyordu ve babam bakıyordu kafasını hiç çevirmiyordu ben rahatsız oluyordum  ablam bana kayın pederinin kaynının yanında bile  emzirdigini söyledi ben şok oldum ablamdan sonra bende  doğum yaptım ama  ne  bir kadın ne bir erkeğin yanında emzirmedim günahı var mı bilmiyorum ama kendimi rahat hissedemem saygıdan dolayı başka odada emziririm ikinci çocuğumu da tek başıma bi odada emziririm olması gerekende bu saygı edep çok önemli benim icin ablamada çok kızdım ama normellestiriyor bisey olmaz diyor 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ay bu millet şaşırdı yeminle ben yengemin yanında bile utanıyorum abimin yanında emzircem he Allah korusun köşe kapmaca oynadık resmen dogundabi kaç gün kaldılar da ya o çıktı ya biz yani çok ayıp, 
0 oy
(3,156 puan) tarafından
Aaa o bişey ki kaynanam balkonda emzir kime ne diyo 
0 oy
tarafından
Kınamıyorum ama en nefret ettiğim şey abisinin kardesinin yanında emzirmesi tamam emzirmek kotu bişey değil ama normal zamanda nasıl cekiniyosalar o zamanda çekinmeleri lazım yani ben kadınlar arasında bile rahatça açıp emzirmem niye millet benim göğsümü görsün illaki her yerde müsait bir yer vardır
0 oy
tarafından
Abi çüş ya nasıl normal doğal diyenler var oldu abisi diye anadan üryan dolansınlar evde böyle saçma şey mi olur biraz mahremiyet tamam görümcenin yaptığı terbiyesizlik doğru ama eşinde çıkmalı dışarı onun yaptığıa terbiyesizlik görüyorsun ablan bebeği emzirecek ne diye bekliyorsun mal gibi ikiside birbirinden edepsiz sen bir daha yaparsa söyle lafını ikisine de canım hiç esirgeme lafını daha dün biri post açtı görümcen eşimi yanında istiyor beraber yatıyorlar diye dün ona dövdüler ana avrat şimdi ki yazılanlara bak ne farkı var ikisi arasında benim için aynı mahremiyet denen birşey var geç gerekirse tuvalette emzir yada bir örtü birşey al 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Devir bka dönmüş uygun değil. Artık baba bile öz kızına tecavüz ediyor. Bu devirde böyle şeyler olammlı.. Ya abin odayı terk edecek yada görümcen. Oda yoksa bile banyo da emzirsin... Mahremine saklasın. Evet meme sex objesi değil bebek besliyor ama olsun. Yanlış şeyler yada emzirme örtüsü alsın. Kocaman örtünün altında isterse açıp sallasın görünmez.. Ayıp yani. En azından bir arkasını falan dönsün. Bende hastane bahçelerinde falan emzirmek zorunda kaldım ama kocaman kundağı vardı üstüne kapattım kimse görmesin diye. Abim de olsa bırak abiyi annem de olsa böyle. Utanırım meme göstermekten. 
(253 puan) tarafından
Canım benim eşim dışarıya çıkıyor zaten çıkana kadar ister istemez azda olsa görmüş oluyor kadın çatlağın teki ne zaman ne yapacağı belli olmuyor lap diye çıkarıyor ben eşime kızmıyorum kardeşini uyarsam nasıl olur diyorum.
(3,546 puan) tarafından
Söyle yüzüne hiç utanmıyor musun de? Ben olsam derdim. Benim de gece kaynanam çıkardı göğüsleri dantelli südyen le. En son utanmıyor musun oğulların hep askerden gelmiş koca koca adamlar dedim. Ne utanacagım onlar benim evladım dedi. Birde o işi yapıp çıktı odasından ki sesler hep duyuldu düşün. Ben genç oldugum halde utanırım o işi yapıp çıkmaktan.
0 oy
tarafından
Valla nasıl emzirdigine bağlı bence sırtını dönüp yapıyorsa çok normal bizde geçen gezmeye gittik munzura bebeğim çok açıktı kapalı yer yoktu bankta oturduk eşimle arkadaşım yanımda üstüme bı şal çekip emzirdim bu bir ihtiyac nasıl yaptığına bağlı ha şunuda soylim kardeşimin yanında tek emzirmem eşim felan oldumu arkamı dönüp emziririm
0 oy
(672 puan) tarafından
Biz babamızın yanında şort giyemeyiz utanırız kaldı ki baba yada abi kardeş yanında emzirmek nedir. Ama tabi herkesin büyütülme tarzı farklı. Bize normal gelen başkasına tuhaf gelebilir. Muhtemelen sende bu tarzda yetiştirilmedigin için kötü geliyor. Ama bence gorumceni değilde eşini uyarman daha iyi olur. Zaten o emzirince eşin odadan çıktıkça oda farkeder yanında emzirmez diye düşünüyorum 
(253 puan) tarafından
Canı esimde çok rahatsız bu konudan kadın mesela çocuğunu sevmek için fln kucağına alıyor durup dururken lap diye çıkarıyor biraz hafif yan dönmüş gibi ama eşim yerinden kalkıp odadan çıkana kadar azda olsa görmüş oluyor bu bayan babasının yanında bile böyle çok afedersin sanki ben kayintamin yanında olunca göğsümü ben açıpta emzirmisim gibi utanıyorum birde hiç baba abi fln demiyor ne oturması düzgün birde yanlarında uzanıyor eşini öpüyor fln ben bunun arkasından konuşmak için bu postu açmadım sadece ne yapabilirim diye sormak için açtım benim o bayanla aram iyi değil beni istemiyor ab isine eş olarak
0 oy
tarafından
Benim eltim kayınpederin yanında emziriyorxu 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Aman allahim insanlarda edep kalmamiş vallahi sok oluyorm duyduklarima senin esin soylesin bi kere git baska yerde ver cocuğa diye 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Ben yapmam rahat edemem eşim de kızar.. 

Ama yapan da hani kapatır emzirir açıp iki göğsünü göstermiyor ya
0 oy
tarafından
Bu nasil bi rahatliktir nasil bi utanmazliktir ya bn şu an 6 aylik hamileyim abimin yaninda durmaya utaniyorum genis giyiyom bilio tabi hamile oldugumu ama insanda biraz edep olur ya habire karnimi saklama telaşesindeyim erkek ya ayip diye bsey var 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 896 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 938 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,662 göst.