0 oy
322 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Gergin diyete gidip akşamına bozuyorum 60 kiloyken çok sismanim diyip diyet yaptım şimdi 67 kiloyum göbek basen rezalet nefsime sahip çıkamıyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tatli yiyorsundur:)
(1,856 puan) tarafından
Her şeyi yiyiyorum :(
tarafından
Bende isyerinde yer değişikliği olmuştu gittiğim yerde disardan yemek söylüyorduk gelen giden birsey getiriyordu yok ekler yok baklava yok çikolata hergun ye ye ben 6 ayda 13 kilo almışım çalışırken:))) düzensiz beslenme malesef sonuç kilo oluyor dikkat et 70 geçince 75 olursun anlamazsin
(1,856 puan) tarafından
Anammm çok korktum :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım istediğini ye ama bol su iç spor yap diyeti felan boşver ölçülü bi şekilde ye iç ama ekmeği filan çıkar hayatından

(1,856 puan) tarafından
Zaten 60 kiloyken ekmeği dört ay hayatımdan çıkardım 67 kilo oldum :(
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm suyu az mi iciyorsun bende cok az iciyorum 62 kiloyum boy 158 52 ye dusmem lazim  bu dukan birasi varya ondan yapip icecegm
(1,737 puan) tarafından
3 gundur tutuyorum cnm 63 bucukla basladim biraz once tartıldım  62 demistim ya baktim 61 bucuk olmusum
(530 puan) tarafından
Sahur yapiyomusun spor falan neler yiyosun
(1,737 puan) tarafından
Sahur yapmiyorum cnm sadece gece  bebegimw kalktigimda mama icin su iciyorum spor da oglumun pesinde koşturuyorum  emeklemeye basladi:) ekmek yemiyorum biraktim corba ve sebze yemegi sadece 1 ogun yiyorum yani bide iftardan sonra cay iciyorum bu kadar 3 gundur boyle
(530 puan) tarafından
Hmm ben olsam tika basa yerdim iftarda o kadar ac kalma canm bende sajur yapmazdim sonra birden aldim verdigim kilolari
(1,737 puan) tarafından
Ya cnm istemiyor ki zaten aksam yedigimin tokluğu duruyo su iciyorum bende xmumkun oldugunca çünkü gunde 1lt bile su icmiyodum
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Ben de sen gibi oldum dondurma yiye yiye 60 kilolardan 65 lerdeyim ama dikkat etmek lazim kilo iyi bisey degil benim boyum 1.68 simdilik cok kotu durmuyor ama yine de 60 olsam daha iyi. Yuruyus de iyi geliyor her aksam yuru bence yarim saatte olsa.
0 oy
tarafından
Bende doğumdan sonra öyle oldum. Hamileyken 5 kilo aldım zaten bebek 3.500 doğdu. Şimdi biraz yemesem sütüm azaliyo yesem kilo alıyorum ne yapacam bilmiyorum ya ☹️
(1,856 puan) tarafından
Ben 55 kilo hamile kaldım 80 kilo doğuma girdim obez anne yazmışlardı dosyaya:)ama doğumdan bir hafta sonra tartıldım 65 kiloydum
tarafından
Cnm 60 kiloyla hamile kaldım 65 le doğuma girdim doktor çucugun gelişimi iyi bu tartimi bozuk hep aynı kilodasin diyodu:)))) doğumdan sonra 57 düşsün. Şuan bebeğim 3 aylık ben 70 kiloyum :(((((

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 437 göst.
0 oy
4 cevap 301 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hazan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
9 cevap 397 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler