0 oy
1,723 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Canım çok çok sıkkın bu gün işten geldi tuhaf tuhaf gülüyor kahkaha şeklinde değil ben bişey diyorum gülüyor aklına bişey geliyor ona tebessüm ediyor gibi sırıtıyor iş yerinden sürekli sabah alıp akşam koyduğu bı kadın var gereksiz samimi :( şirketin Kendi arabası ile koyuyor

dedim onu mu arıyim ne oldu niye gülüyorsun diyorum yo sana gülüyorum bişey yok diyor ben anladım bişey olduğunu çok büyük tartıştık tartışırken bile gülüyordu işte ben seni aldatmam bebeğimizii tasiyosun felan diyor siritiryor  sinirimden oturup ağladım koltukta uyuya kaldı çağırıyorum gülerek uyanıyor gereksiz bir mutluluk mu desem deli oluyorum inanın şımarık gibi davranıyor bu gün 

Eşim zayıf istiyordu beni balık etliydim birde hamilelik dolayısı kilo aldım göbeğim çatladı ohaaa ne oldu göbeğine diyor iyice sinir ediyor beni ayaklarım şişiyor saçlarım uzamiyor :( beni beğenmiyor gibi hissediyorum 

İş yerindeki kadında evli çocuklu ama güvenmiyorum eşime hiç güvenmiyorum kadının konuşma tarzı hoşuma gitmiyor heleki bu gün eşimin tavrı cinayet sebebi gibi biseydi benim için 1 tane çocuk yeter diyorum yeter doğruyum nefes alıyım böyle yapacağını bilmiyordum eşimin yoksa bu bebeği de yapmaz dim burnumdan getiriyor herşeyi :( 

İş yerindeki o kadının mevzusu ne zaman açılsa tebessüm ediyor bı biseyinu yakalarsam burnundan getirecem de yok ancak hislerim ve gün geçtikçe değişen eşimin tavırları var böyle oluncada ne yapacağımı bilmiyorum 

28 Cevaplar

0 oy
(34,497 puan) tarafından

Takipte kal bnce hali hiç hoş değil

-Reklam-
0 oy
tarafından

İnşaallah düşündüğün gibi bişey yoktur canım

0 oy
(8,381 puan) tarafından
Bilmiyorum hamilesin her seyden etkileniyor olabilirsin.baskasinin da gunahina girme cok supheliysen takip et elbet Allah cikariyor saklanan her seyi bir gün ortaya..
0 oy
(33 puan) tarafından
Bak yuva yıkmak istemem ama al onun whatsabı kendi telefonu nada kur ona söle me bellide etme öğrenmenn tek yolu öğle bişi görsem elim ayağım titrer inşallah yoktur öyle bişi 
0 oy
(546 puan) tarafından
Suphe en buyuk gercektir
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Canım sen sadece rahat ol dönüp dolaşacağı yer senin yanın kurban olsun sana çatlaklarına pis herif 

Eğer ki böyle bişey yapıyorsa sen sadecerahat ol keyfine bak açığa çıktığı veya kendi söyleyip boşanmak istediği günü bekle Ogün geldiğinde kendini zerre üzme öyle bir pislikten kurtulduğun için 

Sadecerahat ol seni istemez başkasını tercih ederse sen hiç isteme canm 
0 oy
tarafından
Canım hap vs almış olabilir mi? Çünkü aldatıyor olsa zaten böyle bi tavır almaz çok saçma olurdu 
(1,107 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum nasıl desem ilk kez biriyle filort edersinde yüzünde şapşal bı gülümseme olurya  öyleydi tavrı
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Peki neden o kadar çok gülmüş sebebini öğrenebildin mi her gün mu gülüyor 
(1,107 puan) tarafından
Hergun böyle gülse garipsemiycem sebebini öğrenemedim söylemedi onca ısrarıma rağmen kavga ettik yine söylemedi aklına bişey geliyor ona gülüyor bariz belli ama seni aldatmam derken bile ciddi demiyordu gülüyordu

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 728 göst.
0 oy
14 cevap 1,569 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 305 göst.
0 oy
35 cevap 1,838 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde D. 65 (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler