0 oy
1,200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar kaynimin bayramdan sonra sözü var sözden sonra cok uzatmadan evlenecekler ama dugun istemiyolar sadece nikah olacak sizce bu takim nasil olur? Eltiyim aileyi temsil ediyorum basit kacmaz degil mi :D elbise giymek istemedim kucuk bebegim var rahat bisey olsun istedim hem de dugmeli oldugu icin rahat emziririm

31 Cevaplar

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Güzel bence ya
tarafından
Nikah icin uygun olur mu sence basit diyen cok kisi var kafam karisti
(2,924 puan) tarafından
Olabilir nolckki
(2,924 puan) tarafından
Hangi site bu
tarafından
Giza giyim canm daha once alisveris yapmadim tesaduf karsima cikti ama guzel seyler var
(2,924 puan) tarafından
Acaba güvenilir mi
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Çok diz üstüne ama hoş yinede 
tarafından
Canim mankenin boyu uzun oldugu icin bana daha uzun olur normalde ben de kisa oldugunu dusundum ama genelde mankende uzun gorup aldigim seyler bende cok uzun duruyo
0 oy
tarafından
Bence basit hem de uygun değil ya güzel bir pantolan üzerine de şık agir uzun bir tunik alabilirsin ya da daha uzun güzel takımlar var sade ama hafif taşı payeti olan ben olsam öyle takımlardan alırdım 
tarafından
Bildigin site var mi canim ben bulamiyorum ya
0 oy
tarafından
Abartı elbiselerle 1 saat için yüzlerce lira vereceğine bunu alıp günlük hayata da kullanabilirsin valla tebrik ettim seni gelin gibi ön plana çıkmaya çalışan eltilerden değilsin 
tarafından
Ön plana cikmak gibi bi niyetim yok canim gün onlarin gunu sonucta ama ozensiz gorunmek de istemem ikisinin ortasi diyelim tsk ederim guzel dusuncen icin❤
0 oy
(4,005 puan) tarafından
Kaybının nikahı için çok basit kalır canim
tarafından
Takim oldugu icin mi yani elbise mi tercih etmeliyim yoksa takim mi cok basit
0 oy
tarafından
Modeli basit duruyor ama kumaşı kaliteli ise ağır durabilir ama başka seçenek ve renklere de baksan daha iyi olabilir 
tarafından
Bildigin site var mi canm ya da baska bi model onerebilir misin? Cikip alma sansim yok mecbur internetten alcm ama bulamiyorm istedigim gibi
tarafından
Kıyafet alışverişini internetten yapmayı sevmiyorum canım o yüzden maalesef öneremem:(
tarafından
Benim de bebekten dolayi zamanim yok canim tesekkurler❤
tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
tarafından
Kot pantolon bir gömlek bile yeter sakin güzel giyinmeyin
tarafından
Siz gencler diye hitap edince gozumde cok buyuttum seni kac yasindasin :D ya benim ön planda olmak gibi bi niyetim yok ki gun onlarin gunu sonucta ama ozensiz gibi durmak da istemiyorum ikisinin ortasi diyelim ne giyiyim apla nisanlik mi kiralayim :))
tarafından
43 yaşındayım ben adam akilli bir elbise al
tarafından
Ablam kucuk bebegim var rahat edemem diye dusundm bir de çıkıp bakamam internetten almam lazim onerebilecegin bi site var mi peki
tarafından
Tesadürlere göre nerden bilmiyorum mağazaya gitsen çok güzel bulursun ona göre birsey bakarsin valla öteki çok basit o kadarda olma sonucta en yakın sensin benimde eltim evlencek ağustosta  bu yaşımda daha güzel bulurum çok güzel giyinen kapalı bayanlar var
tarafından
Dogru soyluyosn ben fikir almak istedim sadece yoksa kesin alcm diye bisey yok
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Sade şık elbiselere bakabilirsin. Abiye tarzı değil. Çok güzel elbiseler var. Ben elti olsam mutlaka elbise giyerdim
tarafından
Canim ben de normalde ozel gunlerde elbise giyerim ama bebegim 4 aylik surekli kucagimda olacak elbiseyle rahat edemem diye dusundm bide emzirmem gerektiginde zor olur benim icin
(2,493 puan) tarafından
Düğmeli elbiseler var canım onlar da olur. Sen bilirsin tabii ki
tarafından
Evet canim onlar da aklimda tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Kemerin tokasını taşlı bir kemer tokasıyla değiştirirsen hafif bir topuklı ayakkabıyla çok iyi olur 
tarafından
Basit mi durur sence nikah icin
tarafından
Bence başkasının nikahında elbiseye gerek yok ben rengini modelini kollarını falan beğendim
tarafından
Tesekkurler cnm
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Canım cevap verirsen sevinirim bende ikili takım bayramlık düşünüyorum nerden baktın açaba bu takima sitenin adini söyler misin 
tarafından
Giza giyimde gordum daha once alisveris yapmadim gorundugu gibi gelir mi bilmiyorum canm ama cok guzel seyler var sitede
(2,310 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Cnm çok sade bide düğünde sadece gelin beyaz giyer 
tarafından
Baska renkleri de var da model mi sade yoksa takim olmasi mi kotu
(3,163 puan) tarafından
Model çok güzel cnm bana sanki sade gibi geldi biraz daha abartılı birşey olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 744 göst.
17 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,472,622 soru

24,113,505 cevap

333,094 kullanıcı