0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
İyi bayramlar kızlar

İçim içimi yiyor ogrenemem lazim..

Eşimin ailesi ev aldı dublex ruhsatı bayramdan sonra alınacak büyük ihtimalle dublexsin ustu genişletilcek bizim için ama tapu komple kayinpederimin üstüne olacağı için istemiyorum.imar affi falan varmış .ruhsatı alıp genisletince elektrik su da ayrılıyor ayrı bi daire olarak geçiyormuş.bende düşündüm öyle bi imkan varsa eşim gidip basvursun ustun tapusunu kendi adına alsın zaten oraya taşındıktan sonra evi ayircaz.atli üstlü bile olmak istemiyorum onlarla o yüzden dedim tapu eşimin üstüne olmalı ayrılınca.orayi satar başka ev alır tasinirdik komple uzak olur kurtulurdum.bilgisi olan ??? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Ama esinin ailesi almis belki sadece oturma amacli veriyolar o evde gorumcenin de hakkı var kayinbaban üst kat sizin alt kat kizimin derse olur yoksa hak diye düşünüyorum
(926 puan) tarafından
Durum şöyle aslında 4 kardeşler en büyükleri kız yani ablası oluyor.sonra bide eşimden küçük 2tane kaynim var.eşim büyük erkek ve hep o çalışmış doğalgazda ustalık yaparkenn çok iyi paralar kazanmış babası da paraları kenara ata ata arsa almış mutahite arsa üstüne para verdiler öyle dublex aldılar.zaten yarısı bizim hakkımız.gorumcem zaten bosaniyor ailesiyle kalicak onun hakki olan babasının payına düşen ona birşey dediğim yok zaten..üst küçük 2oda yıkılacak bizim için yapılacak ama para yok canım kayinoederim eşime demiş ozlemden borç olarak alalım bileziklrrini üstü yapalım
(2,557 puan) tarafından
Kucuklermis ve o zamn bir evdelermis senin bnim olmaz evin ayriyken verse tamam derdim. mesela ben evlenmeden calisiyodum ve 2 ev borcu odedik kardeslerimm biri evde biri okuyordu ne yani onlarin o evlerde hakki yok mu yada ben evlendim smdi kiz kardeşim çalışıyo ve babam araba aldi borcu beraber oduyolar o arabada benim hakkim yok mu.

Evi barkı ayri olsa neyse ama bekarken senin bnm olmaz eşinin payi varsa bile herkesin sayılır orası haa senin bileziklerle üst kat yapiliyosa üst kat sizin olur
(926 puan) tarafından
İste bende onu diyorum üst kat bize düşüyor yapılınca ama babasigil altınları özlem borç versin üstü yapalım diyor.diğer erkek kardeşleri küçük degil hep yan gelip yatmislar biri 27 diğeri 23 yasinda...esimde  29 herşeyi sadece ona yuklemisler.bide babası defter tutuyo kim ne vermiş ne kadar vermiş ayrılma oldu mu hakkini vermek için.babasının kendi dairesinde tabiki hakları var babaları sonuçta ama eşimin kendi aldığı şey ve üstüne üstlük kendi yapacağı evde hakları olamaz.biz şuan evle birligiz.ve ayrılmayı düşünüyoruz olmuyor boyle evler ayrı yeme içme bir zehir oldu.evde kaynana kauinpedr 2bekar kayın bi ayrilmis sorunlu bi görümce.ve kaynanm çok cimri bi insan.geçim olmuyor anlicagin benim babam yeme içme bir diue kaynanamlara geliyorlar tadsizluk olmasinndie ama babam daha benimnevimi görmedi bile.çok düşüncesizler varsa yoksa kızları.insan oğlunu gelinini de düşünür.is temizlik ne varsa benden bekliyorlar.mesela bayram temizliği yapılacaktı beni gidene kadar günde 2kere arıyorlardı gel yardıma diye.ama kendi evimi tek temizliyodum essek gibi.kimse gelip yardim edelim demiyodu kaunanamda genç kızı da.bu daha çok basit şeyler daha bir sürü şey var 1sene içinde çok yiprandim.o yüzden evimiz olsun ayrilalim istiyorum.bide doğuluyuz biz eşimin taradida bizim tarafta agrili.hava sıcak herkes rahat giyiniyo ben gelinim çorap ayağımda ortum sürekli bağlı rahat edemiyorum rahat oturup kalkamiyorum herkesin keyfi yerinde o yüzden sorun yok.susan ben varım tabi onların canına minnet...bu konuda çok doluyum beni anlaman icin yazıyorum bunları.ben kendimi ilk 8ay öldürdüm onlar için her gün sabah eşim ise giderken ben oraya gittim daha nicesi
(2,557 puan) tarafından
Doğrudur canim gercekten zor öyle durumlarda kimse gelini düşünmüyo hava sicak hepiniz yaşıt sayilirsinz belki cekinirsin utanirsin keşke kuru ekmek yeseniz dr kendi evinizde yeseniz
(926 puan) tarafından
Bende bunun için istiyorum.zaten diğer oğlu evlenme çağında.evlenince o geçsin ailesinin yanina sırayla yani ama ailesi esimden kopmuyo sürekli ahmette ahmet.
(2,557 puan) tarafından
Çok seviyolar demekki
(926 puan) tarafından
Sevgi illa vardır oğulları sonuçta.ama istekleri sevgiden değil diğer 2oglu ezdirmez kendilerini bağırır cagirirlar.bide artik bilerek mi nedir ehliyet almiyolar.evde bitek eşimin var her yere götür bizi diyolar eşim hic hayir demiyor  kalplerini kirmiyor o yüzden ondan ayrılmak istemiyorlar
(2,557 puan) tarafından
Digerleri de kocaman adam niye almiyolarki
(926 puan) tarafından
İşlerine gelmiyor nede olsa abileri.kosturuyo.aynisi onlara da olur diye geri cekiyolar kendilerini.kurnazlar.daha kaç ay önce esimle. Kaynim.tartıştı kaynim.çalışmıyor diye sözde nasihat etti aabi olarak.kaynim.kalkti bağırdı çağırdı sizinle.ortak değilim evlenince Karimi alıp gidicem bu aileyle ugrasamam dedi.bizde s*****miyiz herşeye kosalm.edelim onlar.keyfini sursun.ev bakım noluyo ya öyle.yada ayrı kiraya cikicam.ugrasamam.aetik
(2,557 puan) tarafından
Malesef öyle kurban her ailede var :/
(926 puan) tarafından
O yüzden bu durum bitsin kurtulayim istiyorum :(
(2,557 puan) tarafından
Bitmez canm uzak olsan da bitmez yine sizi bulur
(926 puan) tarafından
Evim asim ayrı olsun da diğer turlu umrumda değil.ki kotulukte düşünmüyorum yine yardım ederim her konuda ama her gün gidip gelmek istemiyorum :(
(2,557 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canm ne dyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen bu düşüncelerini söyle, küçük çaplı bir savaşa hazır ol bence :)
(926 puan) tarafından
:)) esimle aramızda konuşuyoruz.zaten bu ev insaatken daha babası biraz gönülsüz demiş yukarinin tapusunuda ayirriz senin üstüne yaparız.bide benim bileziklerimle ustu bize yapacakmis ne kadar zekiler.eşim hem arsayı ortak alsin hem de ustu yine bizden alarak yapsınlar ne alaa memleket
tarafından
Bence eş tarafının malına mülküne çok karışma canım.
(926 puan) tarafından
Karismiylrum sadece esimin hakki olan şeyleri esimle konuşuyorum.babasi yla madem ortak alınmış hakkını vermeli.ve madem oğluna ev yapacak benim mehirim olan altinlarla neden yapılsın.bizi ***** yerine koyuyolar
0 oy
tarafından
kuzum bizim evimizin elektirik suyu yoktu tapu olmadığı için biz de imar barışından faydalandık ama çok masraf yaptık
(926 puan) tarafından
Masrafi ben altınlarımi.bile bozarim yeterli ayrılsın ki bizde hemen evimizi ayıralım onlardan
tarafından
kuzum tarihini takip et belirli bir tarihe kadar geçerli imar barışı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,464 soru

24,045,118 cevap

329,322 kullanıcı

...