0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar sabahtan beri evin içinde ıhı ıhı diye geziyo ağlamaya müsait bişey desem hemen ağlıyor bide öyle bir egiyorki dudaklarını karnı tok altı temiz 22 aylık ne sıkıntısı var anlayamıyorum ya..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canı sıkkın dışarı çıkart hava alsin
(3,102 puan) tarafından
Hava aşırı sıcak şuan canım ikindin çıkartırım her zaman ama şimdi sıcak etkiler baya bi
tarafından
Evet ozaman çıkartma canı sıkılıyor büyük ihtimal komşuya falan git
(3,102 puan) tarafından
Komşu ne arasın canim kaynanamgil var aşağıda çocuğu oraya indirmek istemiyorum tehlikeli şeyler öğretiyolar kafalarına göre şeyler yapıyorlar yan tarafta eltim var küsüz gorumcemin çocukları var aşağıda oğlu tokat atıp duruyo diğerleriyle de samimi değilim zaten
-Reklam-
0 oy
(13,486 puan) tarafından
Dis olabilir kulagi agriyo olabilir
(3,102 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ya valla sabahtan beri memnun etmek için ne yapacağımı şaşırdım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Doğum tarihi ne canım
(13,675 puan) tarafından
Sendromdan dolayı olabilir canım al kucağına sev öp konuş yanında olduğunu hissetsin canım
(3,102 puan) tarafından
Biran önce geçse bari şu durum kızım duygusal ben duygusal artık nolur bilmem
(13,675 puan) tarafından
Benim oğlum da çok duygusal burcu balık yükselen burcu da balık sen düşün nasıl bir duygusallık :)
(3,102 puan) tarafından
ateşle barut yan yana gelmiş valla büyüyünce de çok duygusal olur ya kıyamam
(13,675 puan) tarafından
Kızlar çok üzer :D
0 oy
tarafından
Bu aralar benim oğlum da öyle dünden önceki gün süpürgeyi oynuyodu ağzına aldı ben de oğlum o pis yapma bak ağzın kıh oldu dedim durmadı bu sefer elinden alıp gösterdim ama bak içi çok pis annecim eeeğğkkk oldu diye ve çok sakince söyledim bağırmadım kızmadım bir anda dudağını büktü gözleri kızardı ağladı ve küstü bana gel barışalım dedim yok öp dedim öpmedi sonra akşam eşime yanlışlıkla vurdu eşim de çok acıdı oğlum dedi kızmadı hiç onda da dudağını büküp ağladı gitmedi babasına 
(3,102 puan) tarafından
Niye böyle oluyorlar ya atak donemi desem bitti artık o dönemler ağrısı var desem bas bas bağırır ağlar durur
tarafından
Aynen ağrısı yok olsa belli olurdu mutlaka başka şekilde ağlar aç desem değil altı temiz pişik yok diş çıkarıyo zaten ama onun huysuzluğu değil biliyorum. Benim oğlum bu şekilde ilk defa yapınca kıskanmıştu komşunun oğlunu sevdim diye yapmıştı ama geçen gün kıskanacak bi durum da yoktu anlamadım ben de
(3,102 puan) tarafından
Benim kız kiskanmazda öyle çocuklardan falan geçse şu durum biran önce ya üzülüyorum valla o öyle dudağını buzdukce
tarafından
Kıyamam ya bi gezmeye falan götür parka götür belki düzelir açık havada
(3,102 puan) tarafından
Hava çok sıcak canım ya kaş yaparken göz cikarmiyim dedim aklıma geldide ikindin serinliğinde cikarcam belki o zaman biraz gelir kendine
tarafından
Aynen akşamüstü çıkar canım şimdi güneş geçer başına biz de hep öyle çıkıyoruz akşamüstü
(3,102 puan) tarafından
Şimdi uyudu bakalım uyanınca yemeğini yer çıkartırım ondan sonra uyurken biseyler sayiklayip durdu valla
0 oy
tarafından
Kıyamam yaa

Bebekler çok acıom dertlerini söyleyemiolar dıe :((
(3,102 puan) tarafından
Uyurken bile biseyler sayikladi ya
0 oy
(388 puan) tarafından
Benimkide öyle ya salladim uyudu hemen
(3,102 puan) tarafından
Benim kızda uyudu uyurken biseyler sayiklayip durdu
(388 puan) tarafından