0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
,11 aylık oğluma yumurta yedirdim bu zamana kadar hiçbir şey olmamışti  o gün yedirdigim andan itibaren yüzü şişti domates gibi oldu gözü arı sokmuş gibi oldu çok korktum o anda babamda yanimdaydi dedim hemen acile gidelim eşimi aradım böyle oldu diye acile götürme eczaneden ilaç al dedi ben kendi kafama göre ilaç veremem sonra kapattım telefonu eşim ariyo durumu nasıl diye bende açmadım babamı aradi açma baba telefonu dedim babamda açtı durumunu söylüyor bende sinirlendim babama ya merak eden hastaneye gelir yada siz hemen gelin bende geliyorum der demi şimdide babam konuşmuyo benimle

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa neden acaba şaşırdım 
(3,740 puan) tarafından
Hangisine şaşırdın
tarafından
Babanın küsmesine öyle kırıcı bir laf konuşmamışsın
(3,740 puan) tarafından
Evet işte bende anlamadım
tarafından
Acaba babanın yanında eşine bağırdın vs diye ayıp etmişsin gibi ondan mı kızdı  halbuki çok haklısın
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından

Baban küsmeye yer arıyormuş sanki :ermm: Tövbe yarabbi

(3,740 puan) tarafından
Aynen ya alt tarafı açma dedim telefonu
(8,579 puan) tarafından
Sen haklısın canm. Dediğin gibi merak eden hastaneye gelir
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Eşin merak etmiş baban açmakla iyi yapmış bence sadece senin çocuğun değil onunda çocuğu tamam eczaneye git demesi hata olabilir 
(3,740 puan) tarafından
Tamam ama eşim çok sakindi hiçbir şey olmamış gibi idi ben kafama göre ilaç veremem ki yaa
(14,212 puan) tarafından
Bide o an ki tedirginlikle belki sert cikismis olabilirsin belki buna küsmüş olabilir
tarafından
O anki tedirginliğini anlayıp zaten daha anlayışlı olması lazımdi babanın. Alerjik reaksiyon ciddi durum, yüzü gözü şişti diyosun şoka bile girebilir. İnsan o durumda kalınca bişey düşünemez ki. Eşin de görmediği için sakindir ama ben olsam ben de çok sinirlenirdim
0 oy
tarafından
Babalar kızlarına küsmesinnn... babandan hemen özür dile o telaş anında adamın kalbini kıracak birşey söylemiş olabilirsin.. 
(3,740 puan) tarafından
Sakın açma o telefonu baba dedim sadece
tarafından
Belki emri vaki gibi konuştuğun için küsmüştür sen git gönlünü al babanın
0 oy
(713 puan) tarafından
Yani bu anlattıklarında kötü veya küsmesini  gerektirecek bir şey yok bence 
(3,740 puan) tarafından
Evet ama küsmüş işte
(713 puan) tarafından
Belki ses tonunu fazla yukseltmissindir cnm ona kizmissdir  yaş ilerleyince biraz daha alıngan oluyilqr
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bunda küsülecek ne var ki 
(3,740 puan) tarafından
Valla anlamadım yüzüme bakmıyor
0 oy
tarafından

Dün sabahtan beri ben de aynı durumdayım hergun arayan annem bile aramadı bugün. Dünden beri durmadan agliyorum:'(

(3,740 puan) tarafından
Ne oldu peki
tarafından
:'( bize gelmişlerdi.oglum yaramaz,durmuyo.
Bn de ona kızdım git odamdan oyuncaklari getr dedim..bana bağırmaya başladı kahvaltı sofrasında kah.pe diye :'(

Bastı gitti :'( annem perişan oldu aramızda kaldı bı yandan babama bekle beni diyo bı yandan bana ağlama diyo bı yandan kendi agliyo bı  yandan elime harçlık sıkıştırmaya calisiyo :'(
 :'(
Hala çok ağlıyorum onun o çaresiz halini unutamıyorum sabaha kadar defalarca kalkıp kalkıp ağladım.
 :'( parka gittik bugün ağladım.
Sarma sardık ağladım.
Senin postunu okudum başladım gene ağlamaya :'( annemi aratmiyodur :'(
tarafından
Sen çocuğa mi bağırdın babana mi ? Yani hangisi olursa olsun k.ahpe nedir ya, insanın babası bile kızına böyle seyelr söylerse elin oğlu ve ailesi neler demez . Gerçekten üzüldüm hem sana hem annene
tarafından
Ya çocuğa bağırdım :'( ama gerçekten öyle vurmadım,ağlatacak korkutacak kadar bagirmadim ,tartaklamadm :'(
Çocuğa kızdım ya :'(
tarafından
Kizmana kizdiysa ve sonrasında sana kufredince çocuğu çok mu düşünmüş oluyor. Valla çok kızdım babana. Ne yapmış olursan ol sen o çocuğun annesisin. Yanlış yapmış olabilirsin ama bu sekilde uyarılmaz, çekersin kenara yapma kızım dersin. Sen çocuğuna kızdın diye sana kufredecek kadar kızıyor ama o kendi çocuğuna küfrediyor. İyi dede kötü baba
tarafından
:'( annem aramadı bugün annem :'( çok ağrıma gidiyo kesin babam izn vermiyodur şuan evde esip gurluyodur :'( ben dayanamıyorum
(3,740 puan) tarafından
Annen bir şekilde ulaşır sana merak etme canım :(
0 oy
tarafından
Tersleemişsin canım büyüklerin gönlü ter olur
(3,740 puan) tarafından
Üzüldüm bende işte :(
0 oy
(163,561 puan) tarafından
bisi dememissinki ne diye kustu
(3,740 puan) tarafından
Eşim aradı babamı açma baba dedim telefonu sadece
0 oy
tarafından
Baban neden küstü anlamadım onluk bişey yok ki
(3,740 puan) tarafından
Ben dedim babama açma telefonu diye babamda açtı
0 oy
(128 puan) tarafından
Sert kırıcı söylediysen alınmıştır belki yada sinirle biseyler daha dedin unuttun
(3,740 puan) tarafından
Yok kız valla demedim
(128 puan) tarafından
Bi konus annene sor canim
0 oy
(16,027 puan) tarafından
Benjm babam da kesin kuserdi:)
(3,740 puan) tarafından
Hadi yaa:(

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 659 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir...Damla (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 651 göst.
0 oy
7 cevap 632 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 933 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,436 cevap

336,341 kullanıcı

...