+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biliyorsunuz ki DİŞİMİ CEKTİRDİM BİLMEYEN KALMADİ EVET NE YAPİYİM NAZİM SİZE GECİYOR BİLGİ ALİYORUM İYİ OLUYOR HERNEYSE. 

kizlar kilo vermisim 3. Gun bugun acliktan kilo verdim :Dddd

4 Cevaplar

0 oy
(163,585 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Vaayyy sen cektir hepsinu benim gibi sifir beden olursun
tarafından
Kac kilosun ki
42 kilo 370 gram
tarafından
Saka yapiyorsun bence one beee cok zayifsin az kilo al
tr gidince alacam babannem sarma yapmis dondurucuya koymus benim icin ☺
-Reklam-
+2 oy
tarafından
1 dişte 3 kilo gidiyorsa 10 dişimi cektirsem istediğim kiloya varirim ben randevu almaya gidiyommm :D
tarafından
Gel bacimmm :D disciden sonra yemek ismarlayim sana :D
(926 puan) tarafından
Kız bizim sözümüz vardı zaten sirdan yicektik beraber disciden oraya gideriz :))
tarafından
Yooo caz gectimmm ben sana başka bişey ismarlayacam :D
(926 puan) tarafından
Ne ismarlican kız merak ettim :))
tarafından
Canim sagol sordugun icin belli olmuyor yatarken agrimiyordu gece agridi simdi iyiyim birazdan baslar
0 oy
(926 puan) tarafından
Yok kuzum yaa buraya da derdimizi dokmiceksek niye var sen dün uyarı verene bakma boş yaptı o nasıl oldun iyi misin biraz daha 

İyi bari faydasını da görmüşsün bak teselli ikramiyesi :)
tarafından
Cok sagolll arkadasimm❤️❤️ hic belli olmuyor anlik basliyor agrisi
0 oy
tarafından

Amaninde fatom zayiflamismi :))) amaninde fatom dal gibimi olacakmisss oy dislerimi agriyomus serefsizz doktorlar ona uff mu yapmis :))) 

(926 puan) tarafından
Amaan deli karı :DD
tarafından
Hahhaha hadi lan koy resmi :)
(926 puan) tarafından
Koydum lan yam.uk durdu benim gibi ahahah :))
tarafından
Valla foto yapukta sen bek gozelsin anam :))
tarafından
Canimmmmmmmmmmmm mihrim :( ❤️❤️❤️❤️❤️
(926 puan) tarafından
Bunlarda benim yavrılar teyzeleri:))
tarafından
Yaa balim kiyamam lan sana ne la senin bu cektigin bi okut uflet kendine be bi bitmedi derdin he :/
tarafından
Masallahhhh onlara
tarafından
Valla aynen demek istemiyorum biyle seyleri ben soylemem ama bana nazar degiyor biryerlerden sanirim :Dkdjdkssk
tarafından
Sibel ya masallah yavrulara rabbim hayirli omur versin insallah kuzum bide oglunda boyuna yetismis masallah kiz :)
(926 puan) tarafından
Sağolun canımın icleriii çok seviyorum sizi yaa sizde olmasaniz valla :) ❤️❤️❤️
tarafından
Bende cok seviyorum❤️❤️
tarafından
Nazar bence lan valla aslinda bi kan akitsaniz kucukte olsa varya karsilar tum nazari falan
tarafından
Bende seviyem sibelim :)❤️❤️
(926 puan) tarafından
Babalarına çekmişler ya uzunlar ikisi de oğlan 7 yaşında daha böyle kız oğlanin yarısına geldi 2 yaşına gelmeden ayakları da büyük :))
tarafından
Oyle mi diyorsun. Esime soyleyim bunu iyimi gelir
tarafından
Ahahha olsun ama kisa uzun farketmez valla hayii evlat olsunlar saglikli olsunlarda benim delikanlida 180 olmus daha nereye uzuycaksa :)
tarafından
Kuzumtabiki iyi gelir hani bi kestirin bi yere bagislayin siz yemeyin ben ali trafik kazasi gecirdiginde hastaneden cikar cikmaz kurban aldirdim oglumun basi gozu icin belalarin defi icin diye niyet alio kestirdim kurankursuna bagisladim bak yemein ederim ozamandan beri alinin basina kaza bela aksilik gelmedi hastalanmadi bile oyke ciddi
(926 puan) tarafından
Aynen valla önemli olan o Amaan masallah kız Allah bağışlasın şimdiden daha böyle uzun  iyi perde asar o ama hee uzun yaa : Dd
tarafından
Kiz pek tembel o konularda ama yemek yap de 2cesit yemek salatasina varana kadar yapar yani :)
(926 puan) tarafından
Benim oğlan da diyor anne büyüyünce yemek yapacam bana bunun tarifini verirsin  ne güzel valla bende bayılırım yemek yapmaya helal olsun bu yaşta öğrenmiş böyle eee anası sen olunca
tarafından
Anasi yemek yapmaktan cok yemeyi seviyo balim ahahhaha bide ali oyle anadolu usulu takilmiyo anam italyan usulu bilmem ne usulu falan filan bezdim biyandan videolari izliyo bugun bunu yapacam diyo adinida soyleyemiyom bi aklimda kalan tere yag ve sarimsak banyosunda muhurlenmis gerdan mis ahahha:))
(926 puan) tarafından
Ahahah alem yaa banyoda sarımsak hee :)) kız masterchef e katılsın ya görelim orda yegenimizi :))
tarafından
Dur suan cok bilmis bi arkadasla konusuyorum postta hey allam ya ne insanlar var
(926 puan) tarafından
Noldu kız geliyom olay mı var
tarafından
Lohusa piskolojisi postunda yaa anam ne bilem insanlar karamsar dusunuyo sanirim :/
(926 puan) tarafından
Boşver bebeğim yaa takmaaa
tarafından
Yok la ne takacam insanlar hayata eksi yonunden bakiyo ben hep artidan yanayim :)
(926 puan) tarafından
Valla bende öyleyim kız antidepresan kuyusuna düşmüş gibiyim takmıyorum artık bişeyi heleki çocukların varsa onlar için güçlü olmalısın  güçlü kadınlarız biz balımm :)
tarafından
Aynen oyle çiçeeemmm:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 733 göst.
+1 oy
2 cevap 148 göst.
+2 oy
2 cevap 57 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 257 göst.