Kızlar eşim görevde binadaki herkes benim eşimin asker olduğunu biliyorlar evi alırken müteahhit söylemiş neyse ben bir senedir eşimi görmüyorm ama evinden de çıkmam çoğu zaman ya annemde ya kaynanamda kalıyorm oğlum var.
Az önce çöpe gidicem kapıya çöpleri koydum evim giriş kat karşımda asansör var kapıyı açtım çöpü koydum poşeti bağlarken karşıda biri bekliyor asansörü kafamı bir kaldırdım adam elini koymuş asansöre bana dik dik bildiğiniz bakıyor bende geri çekildim kapıyı olan gücümle şak diye kapattım kapı yerinden çıkacak derecede o kadar canım sıkıldı kii binadaki bütün erkekler böyle ya giriş merdiven kapı dibinden yukarıdan inen aşağıdan çıkan herkes neredeyse bana ve evin içine bakıyor delircm artık eşime anlattım az önce kızmaz ama artık adamda sinirlendi tayinimiz var şükür gidicez dedim. Son olarak sürekli aynı manava gidiyorum yakın diye oradaki çocukta bir tuhaf ya hoşgeldin naber diyor sa.lak ya dışarıya çıkınca asla yüzüğüm olmadan çıkmam kafamı yerden kaldırmıyorm eşimde sen napiysn ki bu millet sana bakıyor dedi çünkü buraya taşındığımdan beri sürekli bir şeyler olmaya başladı bir kezde biri arkamdan gelip önümü kesti numaramı istedi.
(Bu arada evime kaynanamlar eltim kaynım erkek kardeşim babam vs. Gelince millet sürekli bakıyor sanki erkek almışım gibi araştırıyorlar
Son olarak ablama anlattım bana ablam önerdi bende tuzlu su yapıyorm oda bırak yapma artık kocandan başka herkesi peşine düşürceksn dedi onunla alakasi yok ddm ama korktum açıkçası