0 oy
970 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar eşim görevde binadaki herkes benim eşimin asker olduğunu biliyorlar evi alırken müteahhit söylemiş neyse ben bir senedir eşimi görmüyorm ama evinden de çıkmam çoğu zaman ya annemde ya kaynanamda kalıyorm oğlum var.  

Az önce çöpe gidicem kapıya çöpleri koydum evim giriş kat karşımda asansör var kapıyı açtım çöpü koydum poşeti bağlarken karşıda biri bekliyor asansörü kafamı bir kaldırdım adam elini koymuş asansöre bana dik dik bildiğiniz bakıyor bende geri çekildim kapıyı olan gücümle şak diye kapattım kapı yerinden çıkacak derecede o kadar canım sıkıldı kii binadaki bütün erkekler böyle ya giriş merdiven kapı dibinden yukarıdan inen aşağıdan çıkan herkes neredeyse bana ve evin içine bakıyor delircm artık eşime anlattım az önce kızmaz ama artık adamda sinirlendi tayinimiz var şükür gidicez dedim. Son olarak sürekli aynı manava gidiyorum yakın diye oradaki çocukta bir tuhaf ya hoşgeldin naber diyor sa.lak ya dışarıya çıkınca asla yüzüğüm olmadan çıkmam kafamı yerden kaldırmıyorm eşimde sen napiysn ki bu millet sana bakıyor dedi çünkü buraya taşındığımdan beri sürekli bir şeyler olmaya başladı bir kezde biri arkamdan gelip önümü kesti numaramı istedi.

(Bu arada evime kaynanamlar eltim kaynım erkek kardeşim babam vs. Gelince millet sürekli bakıyor sanki erkek almışım gibi araştırıyorlar

Son olarak ablama anlattım bana ablam önerdi bende tuzlu su yapıyorm oda bırak yapma artık kocandan başka herkesi peşine düşürceksn dedi onunla alakasi yok ddm  ama korktum açıkçası

28 Cevaplar

0 oy
(142 puan) tarafından
Tuzlu su nedir cnm ne işe yarıyor merak ettim
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım otalik okadar kötü ki anlatamam yani kadınlar ayrı erkekler ayrı benim binamdada eşimin iş yeri karşı tarafta ve binadakilerin hepsinden iyi durumumuz en genç benim pazara giderken bile makyajsız bakımsız asla gitmem eşimin yanına giderken bile ama bu benim kendime olan saygım sevhimle ilgili sonra komşular assagida Ötüken bikackez bana sen hepmi böylesin ben bı düğüne giderken kalem çekerim sadece diye sordular bende evet ben hep böyleyim seviyorum dedim. Sonra çocuklu hepsi benden 2 3 yaş büyükler var kibirlerinden kıskançlıkları dan konusmadilar benimle çünkü benim hamileliğimde bile bakimliydim kilo bile almadım aldığım kiloyuda sakladım hepside benden kilolu çocuklarımızın yaşları yakın birbirine bunlar arkamdan konuşmuşlar nasıl zayıf kendine bakıyor  zengin kocayı kaptiririm diye korkuyor demişler bende bunu duydum şimdi görsem bile yüzlerine bakmıyorum görmezden geliyorum yakında tasincam zaten umursamıyorum yeni evimde tam karsisi dedikodumu yapıp kulaklarımı cinlatirlar artık :))
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Allah iyi komsularla karşılaştırsin 
tarafından
Amin inşaallah
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Tuzlu su olabilir gerçekten de bende çok duydum çünkü t
tarafından
Bende ona bağladım
(2,788 puan) tarafından
Bende takip ediyorum esra ezmeciyi bende yapıyorum 2dir eşimden yana etkisini görmedim ama her yaptığımda biri mesaj attı birileri yazdı tanışmak konuşmak için. Zaten kadının storylerinde hep görüyorum tuzlu su yaptım peşime takılan takılana acaba çok mu yaptım abarttım diyenler oluyor hep kadın o yüzden abartmadan dengeli ve kendiniz içinn yapın diyor genelde. Yani Olur mu olur canım
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Neden herkeze eşinin evde olmadığı ni söylüyo sunki
tarafından
Toprak sahibide binada oturyor hepsi akraba birbirlerine söylemişler belliki
0 oy
tarafından
Bence sana oyle geliyor butun adamlar da isi birakip seni mi gozetleyecek
tarafından
Canım asansör binecek bir insan neden arkasını dönüp kapıma doğru baksın önüne iniyor asansör
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Off bunu okudum içim değişik oldu 1 ay sonra bende kızımla yalnız yasayacagim. Ailemin olduğu şehirde sık sık gelirler ama aynı seninki gibi eşim olmayacak. Sıfır binaya taşınıyorum tek artım kimse kimseyi tanimiyor ve herkes yeni tasinacak 
0 oy
tarafından
Kocan yaninda olmadigi icin belki sen hep baktiklarini zannediyorsundur cnm. Rahat ol. Bir suru kadin var kocasi olmayan. Tam tersine hic cekindigini belli etme korktugunu belli etme dik dur
tarafından
Hiç korkmuyorum cnm aksine kimseye eyvallahm yok asansör önünde duruyor arkasını dönmüş bana bakıyordu bariz ortada bana baktığı yoksa bende öyle diye düşünürdm

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,045 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Buse06 (296 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 773 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,459 soru

24,031,040 cevap

328,690 kullanıcı

...