0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar ekranın sol taraf full çıkmış size sorum yaptirsammi daha mantıklı yoksa 2. El telefonmu alsam ekranda full çatlamış sizce hangisi daha mantıklı olur? Yaptırsam çok masraflı olurmu?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Markası ne canim
(3,102 puan) tarafından
Redmi canım
tarafından
Redmi eşimde kullaniyor sadece ekranı 1000 tlye yaptırdı
(3,102 puan) tarafından
Daha masrafliymis ya ikinci el alırım daha iyi yaptırılmasıni bekliyemem bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Telin kendi ekranimi çikmis yoksa üzerine koruyucu yapistiriuorlar o mu cikmis . Koruyucu çiktiysa cikart  yenisi yapistir. 
(3,102 puan) tarafından
Koruyucu yok canım telefonda
tarafından
Hee anladim cnm.tel calisiyormu peki . Bi tamirciye görterin isterseniz ondsn sonra karar verirsiniz .
(3,102 puan) tarafından
Telefon çalışıyor ama 1 kaç gün anca dayanır gibi canim sorun yapmaya başladı bı dusursem o kadar bile dayanmaz çok masraflı olur eminim
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Yenisini al bunu satip
(3,102 puan) tarafından
Bunu satsam vercekleri en babası 100 lira ekran hep çatlamış ekranin sol taraf kalkmış satsam adam diycek benim bunu yapmam daha masraflı zaten eşim iPhone sattı ona bile 250 vermisler
(6,849 puan) tarafından
İş görüyorsa idare et cnm . Bnm de eski telim samsung idi orta tuş ve alt ekran çatladı 1 seneden fazla kullandım. Şuan redme kullniyrm. Durumun varsa alırsn
(3,102 puan) tarafından
Canım can çekişiyor diyebilirim kendi kendine biyerlere girmeye falan başladı bazen donuyor yoksa idare ederdim bı düşse elimde kalcak durumda şuan sağlam bı 2. El bulabilirsem Alcam hiç almaya gönlüm yok ama bişey olsa telefonsuz olmaz
tarafından
İsterseniz  bi kac aylik 2. El tel alin . Sonra durumunuza göre satib yenisini alirsiniz
(3,102 puan) tarafından
Telefonu satincada çok para vermiyorlarki canım telefonu satarken 700 800 lira biz ikinci elciye satarken 100 200 lira
tarafından
Her anladim cnm. Peki napcaksin  krediyle falan alamazmisin bi uygun telefon
(3,102 puan) tarafından
Ne kredisi canım eşim kırmızı çizgi yemiş zamaninda bize kredinin kesini vermiyorlar
tarafından
Heee rabbim yardimciniz olsun cnm.
0 oy
tarafından
Ayyy ben 500 e yaptırdım malesefff benimkide redmi 
tarafından
Hee peki anlatamazmisin elini sürmesin telefona
tarafından
Ben hurda ettim valla çocuğun suçu yok :)) birnkere covid ilk çıktığında köpüklü ıslak mendille sildim bozuldu 300 verdim cuma aldım bir hafta sonrasında yine cuma günü oğluma verdim oda yeğenimle banyoya girip suyun altına tutmuşlar telefonları 500 TL öyle verdim önceki telefonuda yeğenim viladaya attı 300 verdim yaptırdım sonra cebimde wcye girdim klozete düştü yine tamire gitmişti en son pert sonra bunu aldik yine oldu yani bütün gözler telefondan çıktı aslında
tarafından
Yani telefon dayanamiyor sende . İllakide bi kazasi oluyor. Benim kocisin telide klozete düstü. Pislikli oldugu için gptürüb suyun aktina tutub yikadim kab yikar gibi. Sonra fön le kurutdum. Spirt vurdum mikroblari ölsün diye. Sonrada koku gelmesin diye parfüm vurdum 3 gün kullanmadi sonrasindan kullandi halada calişiyor bi yil gecti  aradan.
(3,102 puan) tarafından
Telefonu cilala parlat yapmizsin kız nasıl calisiyo o telefom
tarafından
Ne bilim çalisiyor iste :))).

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gul25 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
0 oy
14 cevap 418 göst.
1 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 480 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,738 cevap

336,685 kullanıcı

...