0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin arkadaşı var 27 yaşında evlenmek için herşeyi hazır kız yok eşime demiş uygun biri var mı falan diye benim de hocam var 27 yaşında eşim illa söyle belki olur diyor ama ben hem çekiniyorum hocam diye hem de ne bileyim bir sorun olursa bizle de araları bozulur diye düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız

38 Cevaplar

0 oy
(1,430 puan) tarafından
Asla karışma bak asla iyi olur Allah razı olsun kötü olur sana da olsun der en basitinden ben eşimle vesile olan ablası her kavgada derim kötülüğümü belki istemez ama yapmasaydı belki pkurdım belki daha iyi çıkardı karşıma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayatta boyle seylerenkarismam iyi olur benden bilmezlee kötü olur bende  bilirler
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Banada eşimin kuzeni için kız bul diyorlar ama ben hiç karışmam yarın öbür gün birşey olur biz vicdan azabı çekeriz kötü oluruz 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Bir kere yaptım kötü ben oldum asla karismam
0 oy
tarafından
yapmaya calismistim bulusma zamani vazgectim dedim ilerde evlenirler mutlu olmazlar kabak bana patlar vazgectik esimle
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Kesinlikle kimseye ara yapmak için yardımcı olmam 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Valla ben karışmam sorun olursa sen aracı oldun derler mutsuz olursa vebaline girmek istemem kimsenin insanlar çiğ süt emmiş senin iyi dediğinin içinden şeytan çıkıyor valla hiç belli olmaz bu işler ben karışmam o yuzden
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben asla karışmam kefil olmam canım kim olursa olsun iyi günde seni bilmezler kötü günde aramızı sen yaptın derler daha kalkıp arayı yapanlara beddua edenler var bu zamanda kimse çocuğuna bile kefil olamıyor.
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Bi kere yaptım bin pişman oldum biz kötü olduk 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Asla karışmam kuzum . İlerde ayrılırlar felan senin yüzünden olur
0 oy
(418 puan) tarafından
Bir kere kalkıştım tövbe ettim. İyi olur sanmıştım daha evlenmeden bir sürü sorun çıktı.

İyi olur allahtan

Kötü olur kuldan

Bir daha tövbe
0 oy
tarafından
İyi olur kendinden bilir

Kötü olur senden bilir

Herkes bulsun nasibini bosver
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bence karışma sonuçda senle iyi olan biri aile içinde de iyi olurmu oımz mı bilemezsin bence karışma
0 oy
tarafından
Ben çok kişinin arasını yaptım fakat artık yapmıyorum 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Cesaret edemem bu zaman da ya
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Hiç girme böle şeylere canm yarın birgün evlense kavga etseler bela okurlar size valla nerden tanıştırdı die herşeyi göze aliyorsan sen bilirsin yinede
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Kimsenin vebalini boynuma alamam kimseyi tam tamına tanıyamıyoruz sonradan bi huyu çıkar sen basıma bela ettin der sorumlusu ben olurum
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Asla öyle bir sorumluluk almam yarin obur gun bisiy olur sen sebep oldun der

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 2,727 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 731 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,123 soru

24,107,455 cevap

332,782 kullanıcı

...