0 oy
1,711 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Ya Allah aşkına kaldıramayacağınız cevaplara post açmayın arkadaşlar biri cevap atmış girdim post gizli nasıl uyuyacağım ben şimdi gece postta kapanacak ama içime dert olurdu yazmazsam :D
notu ile kapatıldı: Gizlenen post için post açmayın

10 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
ahahahah deminki görümce zillisini tam linçliyecektim postu kapatmış tüh :D
tarafından
Ohh valla yazdım ben ama cevap gelmiş ne yazıyordu bilmiyorum :D
(5,213 puan) tarafından
tüh o benimde başıma grldi bikez meraktan çatlamıştım ama sonra unuttum. üzülme sende unutacaksın :D
tarafından
Kısmet artık okuyordur inşallah burayı lafım ona rahat bırak gelini kız :D
tarafından
Noldu nolduu banada anlatın:D
(15,021 puan) tarafından
Kaçırdık kız bana da anlatın :D
tarafından
Biri post açmış gelinimiz benim telefondan mail hesabı açtı diye gelinin de resimleri varmış yedeklemiş maile görümcende girmiş bakmış resimlere açık saçık anasına söylemiş hemen yok biz gelinimizi edepli bilirdik bizi şaşırttı falan yazmış onu linçliyorduk sana ne gibisinden :D
tarafından
Lan sen git bebe yaaap
tarafından
Harbiden ha belki çekti çekti kocasına attı kime ne :D
tarafından
Tam benlik kaosmuş tüh
(15,021 puan) tarafından
Ne bebesi kız bismillah elimdeki buyusun bı :D ulan zorla kanıma gireceksin haa sonra sana gelecem :D
tarafından
Ooo neler oldu ne yorumlar yapıldı valla kaçırdın :D
tarafından
Giiiir kanıma:D
tarafından
Oğlan erken uyuyaydi kaçırmazdım ben onuda neyse sağlık olsun :D
tarafından
Aman boşver sinirlerin hoplamadı o yönden bak :D
tarafından
Kız Buket soktun şarkıyı aklıma. Niden niden nideeeennn
tarafından
Hayde tüm gacilar kocalarına gir kanımaa desin:D
(15,021 puan) tarafından
Uyuyor şuan :(
tarafından
O değilde benim uyumam lazım ya beni kovun :D bu bebe uyudu Allah bilir uyanır birazdan keşke az uzun uyusa:(
tarafından
Benimde dilime takıldı ya :D
(933 puan) tarafından
Adi neydi kiz o kotu gorumcenin nick neydi her denk geldimde linc etcem onu : D
tarafından
Haha ayliiin yaa :D
tarafından
Ah o sinirle ismine bakamadım :D
(933 puan) tarafından
Ahahhaa cidden kiz cok taw oldum ya kimse hatrlamiomu ay :D
tarafından
Ben olsam ss alırdım ama kaçırdım işte:D ne ss ler var telde hahahah :D
(933 puan) tarafından
Hakketmi kiz anam senden korkulurrr : D
(15,021 puan) tarafından
Ulan buket sinsirellalık mı yapıyorsun sen ;D
tarafından
Kız kimseye mailden bildirimi gelmedi mi belki yazıyordur orada :D
(933 puan) tarafından
Bulasma bacim kac bizimde ss alir :D ajakshssd
(933 puan) tarafından
Ben secmiom onu ya ama bidaha sinirlendiklerimde secicem : D iyi fikirmis kesin kotu gorumce abisine fiştiklemeye gitti
tarafından
O kadar laftan sonra gidipde söylerse artık o onun seviyesizliği canım :)))
(15,021 puan) tarafından
Kaçsam whatsap dan yakalar :D
Ayy abisine atıyorsa bı de g.o.t olur valla
(933 puan) tarafından
He kiz bide manyak dio abimin haberi yok e ne bilion adam karisinin attigi resinleri a bak yengen ne atti die sanadami atcakti hasta ya
tarafından
Allah geline sabır versin ne diyelim :)))
tarafından
Ay postu kapatmış yine ahahah :D
(933 puan) tarafından
Bekle birazdan daha yaratıcı olarak gelicek karsımıza resinlerle netten bulsun bikac resim : D
tarafından
Ulan ya beklerim evet :D
(5,213 puan) tarafından
noluyo len tüübelerim olsun 33 bildirim ne :D
tarafından
Neler oldu neleeerrr:D
(5,213 puan) tarafından
puhahah okudum yerlerdeyim :D
tarafından
Kız bir daha post açtı sonradan saçmaladı iyice :D
(5,213 puan) tarafından
tüh bak onuda ben kaçırdım yaa özet geçsene gııı :D
tarafından
İlk postunda açık resimler falan var dedi ya bu kız şimdi ikincide bilmeden laf ediyorsunuz başka adamlarla resimleri var falan ne yapacağımızı şaşırdık dedi bizde yine kızdık niye diğer postunda yazmadın diye yok işte ben yazdım ilk postta falan dedi ama yalan yazmadı milletle oynuyor ya resmen
(5,213 puan) tarafından
len bu millet kafayı kırmış yeminle yaa gece gece basıp osuruğu uyuyamıyolar ekşın arıyolar hey yarebbim ahahhahaha :D
(933 puan) tarafından
Sicak bacim sicak uyucak halmi kaldi bizde yaw biri kowsunda gidek yatak anam : D
tarafından
Yok anam yatılmıyor böcek olmasa balkonda yatacağım ama işte :D eşime de sen salonda yat bugün ben rahat rahat yatayım dedim yok gitmiyor adam :D
(5,213 puan) tarafından
kız aylin izmir sıcak dmi ben trabzondayım serin serin yatıyok ama bayramdan sonra bende izmirde sşzle beraber yancam oyüzden şimdi sakince uyuyayım hepinizin yerine :D
(5,213 puan) tarafından
vıyyy at kocanı yataktan aşşaa ((:
tarafından
Yok kız kıyamam atmaya yatağın bir köşesine kırılacak artık napim sıcaktan dağınık yatıyorum :D
(933 puan) tarafından
Izmir sicakki ne sicak a izmire gelceksen  bklerim kahwe iamarlarim sana : D bizde erkek yok tek ben warim ewde misafrm ol cnm
tarafından
Aylin resimde ki sen misin gerçekten maşallah ne güzelsin kız
(933 puan) tarafından
Simdi gor bide burnum oldu ki suratim kadar :D kiz cok kilo aldim bu sipada dogurunca gider ins yaa
(5,213 puan) tarafından
gız Aylin ben memlekete geldim trabzona. izmirde yaşıyom 1senedir artık 2aylık bebişimle herif nereye salıyo beni gelemem hem korona var sende hamiş diil misin sokma eve kimseyi inşallah korona biterse buluşuruz (:
kız Gülşah sabaa kadar erimeyin :)
(933 puan) tarafından
Ahahaha deli yaw : D bnde hastalik yok bacim allah sukur hic olmadim cnku insan yuzu gormuom hep ewdeim ama su bebegi bi cikarayimm 40 mirk dinlemicem gezicem : D senin izmirin nereysi kuzum
(5,213 puan) tarafından
gidrr gider ben doğum yaptım 1ay içinde 11kilo gitti bu ay giden yok ama :)
(933 puan) tarafından
Hadi ya masallah nasil gitti kiz emziriyon bide ne yedin ne ictin bn 25 kilo aldim ama
(5,213 puan) tarafından
hamişken bende çıkmadım 8günlük doğumdan sonra kontrole gittim korona oldum sende yok bende de en az 4ay daha antikor var ama sakata gelmeyelim. bucada oturuyorum cnm
(933 puan) tarafından
Aman bnde olmaz olmaz dogum sonu senin gibi olurmusum : D hersey allahtan anam kizlar uykum geldi allaha emanet olun yarin gine dedikodu yaparik : D
tarafından
Hamilelikte insan daha bir güzel oluyor kız ben çok beğeniyorum valla yuvarlak göbek tombul yüz doğumdan sonra gider kilolar boşver takma bende doğumdan sonra 10 kiloya yakın gitti ama emzirdiğim için yedim biraz geri aldım ama o kadar takmıyorum elbet gider oğlumda değerli değil :)) inşallah erimeyiz Tuğba :D
(5,213 puan) tarafından
doğumla 6kilo gitti sonra sıkıntı stres lohusalık ***** ***** işler oldu korona olduk annem hastanelşk oldu sonra tam herşey düzeldi pç ev sahibi sözleşme bittii ay evi satcam ev bakın adam kendi oturcak belki dedi ekşın üstüne ekşın yaşadım yani hemen çat diye gitti kilolar şimdi turist ömer dünyayı takmış şeyine memlekette tatilde :)))
tarafından
Kız korona var korona oturun oturduğunuz yerde :D
(933 puan) tarafından
Oh ohh bnde siizn gibi weririm ins esim minyon ben okuz olmaz napcam heriifi kucagima alipmi sewcem ay : D
tarafından
Yahu takma boşver benim eşimde 3 santim kısa ne olacak sanki :D
(5,213 puan) tarafından
ben emzirmiyorım sütüm çok azdı stresten oda gitti aptamille doyuruyok yavrumu. zati dün 2aylık aşılarını oldu mızmız hep allahtan hayırlıaı bakalım aylin yattı sende yat bende yatıyom sabah yoklama alırız koyun say ben öylw yapcam benm kız az sonra uyanır diker ayağa beni hadi iyi geceler :))
tarafından
Yat sen serin serin bize uyku yok bu sıcakta iyi gecelerrr :)))))
(5,213 puan) tarafından
vıyyy nenem bi ay saha rahatım sonra pişçem bende bari rahat rahat yatayım hahha iyi geceler :))
tarafından
La deli karılar 45 bildirim gelmiş ne çene varmış ya :D
Alırım ss lerinizi:D
Ss alıp wpde bu gancikla giybetini yapıyoz (whiteswan) masum değil oda :D
Onu bunu boşverin yaniyoz bodrumda gelinde  dondurma ismarlayam bu sıcakta kahvede neymiş
(5,213 puan) tarafından
vıyyy trabzon sepserin bacı siz topluca atlayın gelin bence buraya efil efil havalanıyok :D
tarafından
Çok gelesim var o taraflara valla Rabbim nasip eder inşallah birgün
Hatta bi otel var orda kalmak için can atıyorum:D
(5,213 puan) tarafından
inşallah nasip olur canım hangi otelmiş acep
tarafından
Nayino dağ evi kuzu
Ama acayip pahalı baya para biriktirmek lazım hahahahaha:D
tarafından
Ama umut etmek fakirin ekmeği tabi:D
(5,213 puan) tarafından
kız orası çok güzel bende kalmak isterdim evlenmeden kalıcaktık kızlarla korona çıktı sonra da evlendim zaten ama iniallah bigün sana da bana da nasşp olur oraya gitmek :)
tarafından
Amin  canım inşallah:)
(15,021 puan) tarafından
Ulan deli gancık hiç Ankara'ya gelim deme emi :)
tarafından
Kızlar naptınız  :) 60dan fazla bildirim gelmiş :)
(15,021 puan) tarafından
Dedikodu dedikodu :D yok kız sohbet muhabbet
tarafından
Sabah sabah rüyanızda mı gördünüz kız 11 tane bildirim gelmiş banada :D biri buketi engellesin şantaj yapılacak şeyler yazmış olabiliriz :D
(5,213 puan) tarafından
ses etme sus :D
tarafından
Artık iyi geçineceğiz dikkat edelim :D
tarafından
Yakın takibe alicam hepinizi haha :D

Le songül deli gancik ankara yanıyor ne edem orda sen gel bodruma denize gideriiik
(933 puan) tarafından
Sbah sabah napioz kizlar 21 bildirim : D
tarafından
Ben sabah uyandım 45 bildirim di gene Az konuşmuşuz:D
(5,213 puan) tarafından
kapatılan postlarda muhabbet etmeyende nebiliyim :D
(933 puan) tarafından
Sicakta nerden buluonuz kiz bu hali suan warya sicaktan bi sinirle uyandim zaten basimdan biri kowayla su dokuo sanki oyle sicak yaaaaa
tarafından
Hadi gelin denize gidek
(5,213 puan) tarafından
karadenize bakarak balkonda serinde yayılmak daha güzel bence topluca bana gelin :D
tarafından
Ya deniz deme buket İstanbulun denizi battı iyice gidemiyoruz da :(((
tarafından
Tuğba ne üşengeç ganciksin ya :D
tarafından
Denizlere içim yanıyor resmen ya:(
(5,213 puan) tarafından
bi ay sonra bende izmirde yanacam napayım şimdi bulmuşum serini devirdim yatıyom fena mı hahhaha :D
tarafından
Denize gitcem bende banane 3 aylık bebe ile nasıl olur bilmesemde:D
tarafından
Yok şuan benim ev serin yayınlıyorum koltukta bende :D biz yandık sende yan tuğbaaa :D
tarafından
Buket birine satman lazım yoksa zor olur ablamlardan biliyorum anneme paslarlardı hep çocukları  :D
tarafından
3 aylık bebeyi kime pastlicam kız durmaz ki meme diye ağlar :D
tarafından
Yanında götüreceksin yavrum artık birini ben ablamların yanına çoookkk gezdim çocuk baktım çocuk bahanesiyle gezdim ablamlara  :D
tarafından
Anam ben ailenin tek çocuğuyum
Anam pinpiriklikten ölcek zaten beni nasıl büyütmüş bilmem
Kaynanada öyle çocuk agu dese hasta bu diyor :D
Dertlerimi saydirtmayin bana :D
(5,213 puan) tarafından
yanacam bende te ellaam ben size gelin serinlenin diyom siz bana sende yan diyosnz ayıp ayıp :D
tarafından
O zaman kıyıda bebekle yüzeceksin ufak bir tanede simit al bebek için birşey olmaz Allahın izniyle :D imkanım olsada çıkıp gelsem keşke kız ama eşim yeni köye gitti geldi bu sene daha birşey yapamayız :D
(15,021 puan) tarafından
Of of en kurak yer bizim bura :D derdim çoktur derman yoktur yaram içerden :D
(5,213 puan) tarafından
şimdi eşim söyledi izmir 45 derece diyo ellaam yardım etsin sizi
(15,021 puan) tarafından
Bizimki 24 derece daha şimdiden yanıyoruz
tarafından
Mübarek yağmur yağsada biraz serinlesek ya :))
(5,213 puan) tarafından
bizim burasıda 24 ama serin sen nerdesinki
(15,021 puan) tarafından
Ankara bacım benim :) hiç serin değil terden bittik alışkın değiliz
tarafından
Trabzon nasıl serin bacım ya yüksek yerde misin samsun hep sıcak hep nem olur. Samsunla orası yakın.
Ay ben de İstanbuldayım azıcık essin diye bakıyorum Allahım rüzgar gönder birazcık
(5,213 puan) tarafından
merkezdeyim burasıda sıcak nemli ama bizim ev biraz denize karşı olduğu için güneş yakıyo ama balkon hep serin öğle saati hariç esiyo
tarafından
Kız istanbulda rüzgar esse oda sıcak esiyor dahada yakıyor insanı :)
tarafından
He yaa evde yanıyoruz dışarıdakiler napar acep
(933 puan) tarafından
Kilzar bi bana bakin ya simdi ins bu ay sonu dogurcam bebege eldiwenle sapka nie takioz bu yaz gunu takmasam ne olur eldiwen we sapka sicak yaw
tarafından
Kız ne takacan ben de haziranda Doğum yapmıştım takmadım bişey zıbınla duruyordu tek
(15,021 puan) tarafından
Aylin kız kafayı mı yedin eldiven zaten yüzünü cizmesin diye şapka takmana ne gerek var hava çok sıcak
(933 puan) tarafından
Takmim demi cocuk pismesin ya cok sicak cnku kundk falanda yapmicam ben kizlar bisey olmaz demi
(933 puan) tarafından
Unuttum kiz herseyi walla sanki ilk bebem : D
tarafından
Benim bebe 4 aylık oldu kundağı da bıraktım. Çok sıcaaaakkk biz yanıyoruz bebe nasıl yanmasın
(15,021 puan) tarafından
Ayy şimdi benimde dogurasim geldi :D
tarafından
La yakacan mı çocuğu :D
tarafından
Songül git ikinciyi yaap
(15,021 puan) tarafından
Yok anam sonra istemiyorum bebeyi gördükçe :D dün bı ısırdı etimi kopartmis mosmor oldu kolum
tarafından
Yapın kızlar yapıınn çok çocuk yapın kafayı yiyin:D
(15,021 puan) tarafından
Buranın grubu olsaydı keşke grup konuşurduk :D sjsjsjaja
tarafından
Boşuna sana deli gancik demiyom ne ettin belli değil kiz
(933 puan) tarafından
Kiz bide hastane cikisi kalin ya cocuk nasil gycek onlari 2 gn yatarsam die hastanede 2 tane bi gune 2 tane 1 gune toplam 4 tane 5li hastane cikisi koydum ama bu sicakta nasil gycek ya uzun kollu
tarafından
Kız git sende yap madem:D 4 aylık olmuş büyümüş işte  :D
tarafından
Ya kızlar birşey soracağım bende benim oğlan 20 gün sonra 7 aylık olacak bugün bir baktım televizyonun üniteye tutunup kalkmış ayakta şok oldum görünce erken değil mi ya erkende süründü de 5 aylık olmadan kollarının üstünde tabi hala kollarının üstünde sürünüyor oturmuyorda kendi kendine
tarafından
Kız aylın pisirecen bebeyi
(15,021 puan) tarafından
Yeni doğunca giydir onu eve çıkınca normal giydirirsin kuzum ana karnından çıkıyor kolay değil alışması
tarafından
Gülşah 7 aylıkken ben hiç emeklemeden yürümüşüm tutuna tutuna
(933 puan) tarafından
Sunu dograyim ben sizin yerinize yapicam kizlar : ad
tarafından
Tek zıbın giydir diyom sanaaa ayliiinnn
(933 puan) tarafından
Hastanede giyer demi uzun kollu ilk gunu bide klima falan warsa hastanede kizlar songul ondan diom ewde cit citli gydirirm bitek
tarafından
Yahu derdi neyde erkenden yürüyorsunuz acelemiz ne yaa aklım çıktı öyle görünce düşecek diye şok oldum resmen bu çocuk beni mahvedecek:D
(933 puan) tarafından
Kize zeynep hastane serin olmazmi klkma falan ordadami tek zibin giydireim cantami hazrlicam kafami karstirdiniz lan : D
tarafından
Aylin ince birşeyler al hastanede yanına serin olursa giydirirsin kalın alma yanar çocuk
tarafından
Valla grup olsa iyi olurdu he :D
(15,021 puan) tarafından
Lan özel hastane belki klima vardır ki eminim hastane soğuktur ev gibi olmuyor çantaya koy ilk doğunca hemşire onu giydirsin sonra sen oda sıcaklığına göre değiştir :D
tarafından
Ay Aylin Zeynep diye kime der ki diyorum agahahha :D adım eda  :D kızımın adı Zeynep. Yanında olsun serin olursa zaten alt üst giydirirsin sıcak olursa tek zıbın
tarafından
Tüm kıyafetlerini at sen çantaya artık hangisi olursa :D
tarafından
Aylin battaniye al birde ince yanına serin olunca sararsın
tarafından
Özel hastanede klima derecesini odada kendi ayarlar zaten:D
tarafından
Aylın sorduğuna bin pişman  :D
(5,213 puan) tarafından
aunen sen hepsini at çantaya bebişin vücuduna dokun su gibidir ilk doğduğu günlerde üşüyedebilir anasının karnından çıkıyo çünkü yeni, ortama alışması hemen olmayabilir. sen vücut sıcaklığına göre ince bişeyler giydirebilirain sonra ama al yanına hastanede ihtiyaç olursa ortalığa düşmezsiniz bulunsun
tarafından
Ahahhahaha kesinlikle pişman:D error verdi
(933 puan) tarafından
Eda ben simdi hamileyim ya zekam bebemle bana 2 ye ayrildi askim cok unutkanim 2 gram zekam wardi oda gitti : D aman ne war ne yok koyyom yanima ya bide ne dicem be bi gece yatcakmisim sezaryanda 2 gece deilmi ya hastaneden hastaneye degisiomu.
(15,021 puan) tarafından
Ulan biz de biliyoruz ama ben doğum yaptım devlette anam bı gör zaature olacaktım :D
tarafından
2 gece kaldım kız ben 3 ay önce .
tarafından
Aynen canım normalde 1 gece yatırıyorlar bir terslik olmazsa :)
(933 puan) tarafından
Cok hatta fazla fazla yardimci oldunuz saolun kizlar ekran resmi alcam aksama kadar okurum artik : D
(5,213 puan) tarafından
kız hangi hastanede etcen doğum
(15,021 puan) tarafından
Ne ara 3 ay oldu ya :D buket daha dün gibi hatırlarım seninle ilk konustugumuzu
tarafından
Gızzzlaarr susun artıkıjnn temizlik yapmam lazım gidemiyoruuumm
tarafından
Ben de ütü yapacağım ama gidemiyorummm
(933 puan) tarafından
1 gece yatma ucrere tabiymis egee bi gece fazldan yatarsam 500 tl gnlugumus rehin falan alinirsan bi el atarsiniz kizlar :D
(15,021 puan) tarafından
Sen IBAN gönder şimdiden Aylin :D
(933 puan) tarafından
Izmiri bilion mu tubis sada da yapcam : D
tarafından
Ahahahahhaha ıban yolla aramızda toplayak  :D kız Gülşah İstanbul neresii
tarafından
Sen nasıl ne ara 3 ay oldu dersin len gün gün sayman lazım teyzesin bide tü sana
(15,021 puan) tarafından
Kanka yediğimi unutuyorum valla :D
(933 puan) tarafından
Ahahah mantikli 0 500 bana gircek eminim de baska girmez ins cnku sezaryanda 2 gece yatis oluo bublar bi gece daha ytrcak 500 tl alcak cakalllar :)
tarafından
Sarıyer yavrum sen neresindesin
tarafından
Aylın 3 ay önce 13 bin verdim yaramı deşme  :D
tarafından
Aylin için pamuk eller cebe :D
(5,213 puan) tarafından
bilmiyom tabikide 1senedir oradaydım koronadan evde durdum pek bilmiyorum ben mavi deniz tıpta yaptım 5dakkada beşiktaş
tarafından
Buket sen bize el at bacım  :D 13 bin neduuuu
Başakşehir cağnıımm
tarafından
Bodrum Acıbadem der susarım:D
tarafından
Buket zengin çıktı Aylinin masraflar tamam :D:D
(933 puan) tarafından
Neyyu 13binmi icimde tutarim cikarmam walla bnden 4000 istediler karalar bagladim bacim o ne kizzz
tarafından
Acı'sından anlamalıydın:D bademin bile acısı varsa demek ki ahahahhahq Ay ben saçmaladım gidiyorum
tarafından
Başakşehir sanki uzaktı yanlış hatırlamıyorsam canım
(933 puan) tarafından
Buket gel benim oglanin kirwesi sen ol :D ajsiwbekdod  dogum masraflari sunneti falan sende ahakansbdmdks
tarafından
İki uçtayız kız uzak tabi. Avrupa yakası dimii Sarıyer  :D
tarafından
Buket benim oğlanın da teyzesi olabilirsin :D
tarafından
Bukeeettt bi de kız teyzesi ol ayol hep oğlan oğlan olmaazzzz
(933 puan) tarafından
Siii once ben kaptim :D
tarafından
Evet Avrupa yakası başakşehir karşıdamıydı ya doğma büyüme İstanbuldayım doğru düzgün bilmem yerleri bu kadar uzağım işte :D
tarafından
Yaramı desmeyin yarami:D
Tüm çocukların teyzesi olabilirim kabulum ❣
tarafından
Kızlar paylaşabiliriz sakin her ay birimize :D
tarafından
Yok kız ben de Avrupa  :D Arnavutköye yakınım. İstanbulun sonu diyebilirim  :D
tarafından
Anam çok uzak orası o zaman ben bir kere gittim mahvoldum üstüne birde hasta olup yataklara düştüm :D
(933 puan) tarafından
Yok ben teyze deil kirwe ariom kirwe olunca cok daha sey kirweye iteleniyormus : D ajsjkdsbsv
tarafından
Sana teyzelik çok yakışacak bukeeetttt  :D dolar emojisiiiiii ahahhaah
tarafından
Gör buket gör Aylin sana tüm masrafları kitleyecek :D
tarafından
3 aylık oğlum var kızı olan varsa hemen beşik kertelim:D
(5,213 puan) tarafından
tüübe tüübe rahat bırakın gacıyı gidin işinizi gücünüzü halledin nenem muhabbet kazanı kaynadı :D
tarafından
4 aylık benim kız  :D
tarafından
Tüh kaçırdık :D
(933 puan) tarafından
Malesef oglum olcak ya zengin kiz ailesi olan warsa tebilibim ama : D
(5,213 puan) tarafından
benm kız 2aylık buket bana kaldı hahahahah :))
tarafından
Eda 1 aydan birşey olmaz gel :D
tarafından
Tüh kaçtı kaçtıııığğğğ
tarafından
Hahhahaa tuğba varmış ya :D tüh eda şansına küs:D
tarafından
Ay bukeeetttt gel dünürümmmm canım dünürüüüömmm  :Dd
tarafından
Canım dünürüm dönerim donörüm:D gel kız bırakmam seni geeell
tarafından
Beynim yandii durun artık:D
(933 puan) tarafından
Aciktim kizlar bi makarna yapamda yiyem bebemle yazikkk daha kahwalti yapmadi oglum tekme atcak feri kalmadi :D
tarafından
Kahvaltıda makarna yemeyen de kahvaltı ettim demesin  :D ben bu sefer gidiyorum  hadi selametleeeeğğ
(5,213 puan) tarafından
bende gidiyom azda diğer tarafa devirip yatcam :D aylin sana afiyet olsun
(933 puan) tarafından
Ask olsun kizlar makarna candir ya gariban yemegi :D ajsbsisjs kahwalti yapmayi sewmiom yaaa napim makarna ımmmm soslu mosluu ohh mis domatesli acili oh ohhh cani ceken gelsin :D
tarafından
Oğlana gaz yapıyo diye acıya hasretiim:(
(933 puan) tarafından
He sen emzirion bakalim bnde nolcak kiz acisiz yemek asla yiyemiom yaaa tad almiom midem almio ne yesem illa aci olcak hemde oyle boyle aci deil
(15,021 puan) tarafından
Fikomu vermem ellere :D bende teyzeyim ya benim görüşümü niye almiyon kız :D
(933 puan) tarafından
Ben fikoyu alamam annesini aldim kuzum ogluma kirwe yaptim ahahajaja mantikli deilmi buketle anlastik :D
(15,021 puan) tarafından
Ohoooo :D iyi kız o zaman sırtıniz yere gelmez :D zengin kankam benim :$ onu goeunce gözlerimde dolar oluyor :D sjsjsjsjak
(933 puan) tarafından
Ahahahah kiz sayfayi terk etti artik yok gelmicek :D
tarafından
Açılın ben geldim :D
(933 puan) tarafından
Kizlar postu okusaniza ymn ederim sinirden aglicam suan cok kotu oldum ya kadinin ogluna kardesi tecwuz etms kadin nedakr sakin burda post acmis sohbet edio ::(
(15,021 puan) tarafından
Yeni mi gördün kuzum sabahtan beri var
(933 puan) tarafından
Cok uzldum elim ayagm titredi ya bnmde 8 yasinsa oglum war karnimda digcak oglum war ay inan suan bittim ya
(15,021 puan) tarafından
Ya bilmiyorum belki biraz katiyim ama çocuğum gelip bana bunu dese duramam yerimde evlat ayrı kardeş ayrı birisi canın birisi cananın. Anneme söyleyeyim mi diye de sormam kucucuk de değil 13 yaşında aklı başında birisi sonuçta alırım elime bı güzel
(933 puan) tarafından
Ben 5 dakka drmam wlla sikini keseim onun :(
(15,021 puan) tarafından
Ayyy gülme krizine girdim yaa :D aynen valla gücün ona mı yetti derim bende ağzına ederim anam da karışamaz babamda
(933 puan) tarafından
Ah ah benim elime asil o annaeyi wercekler suann bagirsaklarini agzindan cikartirdim onun
(15,021 puan) tarafından
Açılınn lennn tutmayın küçük enisteyi :D
(5,213 puan) tarafından
kıs sen kaç yaşındasında 8yaşında çocuun var
(933 puan) tarafından
Ben gidiom bu sinirle liwikte adam  birakmicam katletcem herkezi :D kiz bn o hesaba grebilirmiyim kuzenime werdm ama sfrem falan ayni grsem onun kine bisey olmaz demi oda grebilir isteyince
(933 puan) tarafından
Beni soruyosan sorma bazim hicc sorma 13 yasindada kizim war :D
(15,021 puan) tarafından
Yani farklı bı cihazdan girilmiyor diye biliyorum bı dene hiç yapmadım öyle :)
tarafından
Kız bende okudum onu nasıl bir sakinlik anlamadım yahu şimdiye ortalığı ayağa kaldırması lazımdı hiç umrumda değil gibiydi
(933 puan) tarafından
Nasil grilmio kiz ben hesabimi ona werrdim o grio oynuo simdi ben geri grcem
(15,021 puan) tarafından
Ya açık kalıyor ya dene bı :D bilmiyommm bilmiyomm :D sjsjajaj
(5,213 puan) tarafından
faceyle bağlanıyosa faceye giriş yapar girer diğer türlü mailden yine girer şifreyle ben eşime pass aldığıöız zaman kendimden çıkıp onun hesabı oynuyodum arada. süle bakem kaç yaşındasın kız
(933 puan) tarafından
Asko blkide yalan soyluo bnm sirf kardesimi mahlleden bi cocuk dowmustu kardesm ozaman 6 7 yasindaydi annesine gttm cocugun oglum yapar napim dedi dedim bak abla bu uyariydi sana ana ertesi gun kardesim bi geldi yanahinda 5 parmak o cocun wlinin izi war gttm aynisini o cocuga ben yaptm annesine gttm dedim cok disari senide parcalicam cocugunu alamaya gelemedi yanima duusun artik biri oyle bisey yapcak bn burda tahat rahat post accam he ah cnm be
tarafından
Aylin sen bayağı büyüksün o zaman abla mı diyelim napalım ne istersin :D
(933 puan) tarafından
27 dimsi :D ajsjsbsao deneyin bakim greblcmmi
(933 puan) tarafından
Ruhum genc kizim benim ahakswbkweie
(5,213 puan) tarafından
ben çok geç kalmışım 30yaşındayım 2aylık bebem var tek :))
tarafından
2 yaş var aramızda bende 25 Aylin ablaaaa :D
tarafından
Aha tuğbada büyük çıktı ablamsınız :D
(933 puan) tarafından
Bak abla dio ya teyze de teyzeeeeee :D abla kesmez askim :D biz erken yaptikta noldu tugba uzulme genc anne olduk sadce sjksxbdisi
(5,213 puan) tarafından
negüzel iştw mis gibi genç genç kardeş gibi takılırsınız artıkk keyfine bakar takılırsın ben daha elimdekini büyütcemde 2. yapcemde yolum başındayım :D
tarafından
Tamam teyze :D kız boşver bana kalsa daha geç evleneccektim ama eşim sağolsun askere gitmeden zorla yüzük taktırdı :D
(933 puan) tarafından
Cocuk bolluktur berekettir dogurun kizlarrr dogrunnnn : D
(15,021 puan) tarafından
En küçük benim herhalde :D 20 yaşındayım emin olun geç anne olmak daha iyi şimdiden yeminle yaşlandım ileriyi djsunemiyorum
tarafından
Rabbim isteyene versin inşallah ben 1 taneyle kalmayı planlıyorum :D
tarafından
Bende 26 memnun oldum :D
tarafından
Neyse abla demeye gerek yok yaşlar yakınmış :D
(15,021 puan) tarafından
Bende ikinciyi yapıp bırakacağım :D
(933 puan) tarafından
Icimi sorun bide 90 wardr kocam bni cok yipratti cok hor kullandi ah ahhh :D
tarafından
En kidemlimiz kim peki kaç senelik evlisiniz:D
(933 puan) tarafından
Bn 14 yasindan beri ewliyim arada bosandim bidaha ewlendim falan hala ewliyim ama :D bnm herhalde
tarafından
Ee ama en hızlısı ben miyim bu ekibin  :D 22 yaş 2 velet  :D
(15,021 puan) tarafından
Daha 2 sene oldu kız :D
tarafından
2.5 sene benimde :D Aylin bayağı erken evlenmişsin yavrum :D
tarafından
Aylın oturup konuşmamız lazım senle bence tam çekirdeklik hayatin var :D
Simdikini söyle bize eskiyi salla
(933 puan) tarafından
Acelem wardi askim :D seda sayani idol goruyodum o ara ama snra baktim bu minnos kocama asik oldum dedim tmm 2. Yetr baska almicam :D
(933 puan) tarafından
Buket ah ah sans yok bnde bacim tam buldum bu herifim iyi dedim oh sukur dedim anam busa gtti cezaewine grdi herif dayanmiio bana karbimda bebemle kala kaldim ya ben : D
(5,213 puan) tarafından
bende haziranda evlendm oldu bi yıl. kız aylin bende şuan çekirdek çitliyorım hazır yani anlatsana (:
tarafından
6 senelik evliyim ben:D
tarafından
İnşallah tez zamanda çıkar canım ya :))
(15,021 puan) tarafından
Aylin kaç sene oldu kız :)
(933 puan) tarafından
Bnla 5  sene oldu askim ama haala abl ayi gibiyiz zar zor goruyoz birbirimizi askimiz hic olmucek ins : D
(933 puan) tarafından
Adam ceza ewlerinde olmesinde allah korusun ay tobe tobe :D
(15,021 puan) tarafından
En kıdemli buket :) biz daha başındayız yolun bakalım ne yollardan gececgiz ;)
(15,021 puan) tarafından
Ahahahah deli ya ölmez kız korkma :D
tarafından
Eee kıdemli benmişim :D 3 aylık bebem var daha yeni :D 5 senede 2 tup bebek denedik olmadı ana sonra sürpriz Rabbim verdi:) ama o süreçte Kaynanamin laflarını anlatsam varya 5 sezon dizi çıkar
(933 puan) tarafından
Kizim adam 46 yasinda alalh korusun bide ceza alsa anammmm naparim ben weyy sakasi bile kotu yaaaa kara porsugum o bnm :D
(933 puan) tarafından
Bnm kayanam olu kayin babm olu gorumcem olu hwpsi olmus walla sen anlat onlarida bukett seni dinliyek : D
tarafından
Kız ağzına hayra aç adamı öldürdün 2 dakikada :D şu kaynanalar varya tam dayaklık yahu her boka karışıyorlar
(15,021 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bukettoş :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahahaha tan giriyorsun gizlenmiş yazıyo :)

tarafından
Ahahah aynen bide şey var biri post aciyo diğeri cevap veriyo , cevap verenin samimi oldukları nasılsın napiyosun yazıyo sohbet ediyo . Başkası yazıyo sonra diyolar ki post sahibinden fazla cevap veriyorsun diye ☺️Anlatabildim mi bilmiyorum.
Rica etsem benim son postumla ilgili bilgin varsa bakabilir misin ☺️
tarafından
Valla hiç puana bakmıyorum cevap atarken o kadar odaklanıyorum ki yorumlara :D
tarafından
Posta baktım ama bilgim yok yavrum ya
tarafından
Sağol kuzu ☺️
tarafından
Rica ederim canım benim :))
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Jsjsjjdf bosver kız unut gitsin.
tarafından
Ama olmaz ki kim ne yazdı bilmem lazım :D
0 oy
(163,574 puan) tarafından
ayni dert bendede var
tarafından
Laf edince biz kötü oluyoruz sonra ya :D
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Bende girip bakıp diyorum gizlendi yazıyor çok merak ediyorum tersine o posttan bildirimde çok gelmiş oluyor .d
tarafından
Ya bak şimdi postu gizledi 1 dakika sonra bildirim geldi bana cevap yazıldı diye gelde merak etme :D
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ben mailden bakıyorum yoksa catlarim:D sende ordan bakabilirsin canim
tarafından
Ah aklıma tüküreyim işaretlemedim ki kutucuğu gelsin bana da mail :D
0 oy
tarafından
Puff o dert bende de varr bildirim geliyor giriyorum post gizlenmiş :))))
tarafından
Ağzına terlikle vuracaksın ya bunların :D
tarafından
Kesinlikleee :))))))
0 oy
tarafından
Ben şeyi anlamıyorum böyle insanları linç etmek nası zevk veriyor size hani hatasını gösterseniz anlayacağım direk linç olayını yapıyorsunuz ben utanıyorum sözüm meclisten dışarı ha yarası olan da gocunsun umrumda değil :) 
tarafından
Yok benim babalar hayatta para vermez anan baban mı klima kullandı sen kullanacaksın diye :D
tarafından
Ahahha ben paranın 3te 2 sini karşıladım elektrik parasını da onlara kaktırıyom ahahah
tarafından
Benim yerime de serinle canım bütün gün yanıyoruz valla birde tadilat var evin dışı yapılıyor cam falan açamıyoruz :)))
tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun kuzum
tarafından
Sağol yavrum :)
0 oy
tarafından

Sen deminki görümce postunu diyon sinir oldum utanmadan birde kadının özeline bakmış benim görümce baksa yolarım onu hadi diyelim dedi abisine abiside bans gönderdi neden bakıyon dese napcak zamp gibi ortada iftira atmış olur 

tarafından
Aynen o canım valla hak ederdi ama hemen annesine yetiştirmiş
0 oy
tarafından
38 tane bildirim gelmis acilmiyo sinir oldm
tarafından
Kız benim 1 taneyi delirdim seni düşünemiyorum :D
tarafından
Ay hic sorma merakliyim bi de ne yazdilar acaba ya :)
tarafından
Bol bol linç yedi arkadaş valla :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 797 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,623 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,415 puan) tarafından soruldu