Esim askeri personel 1 hafta önce bi arkadaşının eşiyle tanıştım. Eslerimiz göreve gitti kiz bni aradı bna gel kal dedi ben bebeğim başka yerde uyumuyor gelemem dedim o zmn ben sna geliyim dedi öyle deyince gelme diyemedim . Neyse bu bna geldi kapalı bi bayan olarak biliyodum eve geldi feracesini çıkardı sırt dekolteli bi tshirt dar pantolon geldi oturdu . Ne yalan söyleyim tuaf geldi bna . Neyse herkesin kendi tercihi dedim sustum. Bu başladı esim bna şiddet uyguluyor bna ilgi göstermiyor diye konuşmaya. Sürekli eşinden sikayetciydi. Bnde 1 gün kaldı sonra başka bi arkadaşa gittik ordan avm ye geçtik çocukları gezdirip biraz alışveriş yaptık. Tam çıkacakken bu kız gidip parfüm adlı. Bi bayan bi erkek . Birinide eşime alıyım bari dedi . Neyse bu aldı sonra eve geldik bu yine eşinden konusmaya başladı esi aradı adama bni arama msj atma fln dedi . Bnde sinirlendim . Madem aran iyi değil ne diye gidip parfüm aldin dedim ben ona almadım ki dedi kime aldın hani eşine almıştın deyince önce bisey diyemedi sonra abime aldım dogum günüde hediye olarak fln dedi . O ara bunun telefonu çaldı gitti odaya kendini kapattı yarım saat kadar telefonla konuştu sonra geldi bna cnm bni arkadaş kafeye çağırdı sende gelirmisin dedi . Bunu dediği saatte akşam 9.30 . Ben bu saatte dışarı çıkmam kafeye flnda gitmem zaten dedim o zmn ben gidip geliyim dedi iyi ne yaparsan yap dedim . Ama eşime haber vermeyecem sende söyleme dedi . Banane bni ilgilendirmiyor dedim bu gitti hazırlandı tam evden çıkacakken kapıyı kilitlemek için gittim o sıra bni farketti kocama aldım diyerek aldığı parfümü kapının yan tarafına bnm görmeyeceğim şekilde koydu . Ama ben farkettim onun oraya bisey koyduğunu. Kapıyı kapatıp delikten baktim . Bu bnm kapıyı kilitleyip gitmemi bekledi ordan paketi aldı gitti . Parfümü alırken bide orda adama içine not yazdirmisti . Ben bu görünce bununla aynı evde kalmk istemedim eşimi aradım durumu anlattım evden kovacam dedim oda gönder gitsin dedi . Bu yaklaşık 1.30 saat sonra geldi . Geç içeri snnle konuşalım bi dedim . Buna nereye gittin sen o parfümü kime götürdün snn karşında cocuk yok salakta değilim ne işler çeviriyon sen dedim . Ya ben onu bi arkadaşa almıştım fln demeye başladı. Ben iyice sinirlendim . Bi parfüm aldın kıçına 50 kişi taktın Ben snnle aynı evde durmak istemiyorum topla eşyalarını git dedim . Bu gitmek istemedi konuştu konuştu bnde hiç dinlemedim git evimden snnle aynı ortamda kalamam dedim . Gönderdim gitti . Adam dağda bayırda calisiyo bu şerefsize onun kazancını elin adamlarına harciyo . Eşime dedim söyleyelim diye oda aynı ortamdayiz olmaz kimden öğrenirse öğrensin bizden duymasın bosver dedi. Ama bnm içim hiç rahat değil. Söylemediğim için kendimi suçlu hissediyorum . Ne yapsam bilemedim