0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızlar dün göz doktoruna gittim lens kullanıyordum gözlüğe dön lensle ilerlemiş numarası dedi takıyorum aşırı baş ağrısı yapıyor dayanamayip çıkarıyorum alisamiyorum nasıl aliscam ben ya oğlum da gözüm de görünce çekip alıyor kendimi çok tuhaf hissediyorum yüzümde yük varmış gibi

8 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bnm kiz kardesim 3.

Siniftan beri kullaniuor canm camlar degiatigi zamn bile 2 gun bas agriai bvas donmeszi yaoiyor iki gunde alisiyor cikarma cikarrsan hic alismaz goz
tarafından
Ah canım öyle ağrı yapıyor ki dayanamıyorum inan
(4,148 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum canm kardesim aglardi suan 26 yasinda gala cam.degisince auni problem baska caresi yok maleseff ins senn iki gun surmez
tarafından
İnşallah canım ya insallah
-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sürekli tak zamanla alışırsın Allah korusun daha kötü olur 
tarafından
Lensle rahattım canım da şu gözlük olayına alisamiyorum
0 oy
tarafından

Yaa geçmiş olsun busee <3insallah alışırsın 

tarafından
Sağol canım inşallah
0 oy
(5,789 puan) tarafından
Bulabildiğin en hafif çerçeveyi bulmaya çalış derim. Gözlüğü çekip alma hiçbir zaman bitmeyecek malesef. Oğlum doğduğundan beri hiç alışamadı benim gözlüklere hemen çıkarıyor gözümden.
tarafından
Canım en hafif cercevem ama ben alışamadım hiç ya senelerdir lens kullanıyorum
(5,789 puan) tarafından
Alışırsın canım en fazla bir hafta sürer. Surekli takmaya çalış.
tarafından
Deniyorum canım inşallah xok çok sagol
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Benim de yüksek malesef lens de gözlük de kullanamıyorum lazer ile cizdirecem insaAllah miyop benim ki 
tarafından
Benim o kadar yüksek değil fato ama gözlük olayı beni maf etti
(16,792 puan) tarafından
Lens ile nasik artıyor ben onu anlamadım
tarafından
Lens saglikli değil fato daha çok bozuyor bazı gözleri
0 oy
(313 puan) tarafından
Hep lens mi takıyorsunuz. Ben evdeyken gözlük takıyorum. Dışarı çıkarken lens takıyorum.
tarafından
Hep lens takıyordum.ben
(313 puan) tarafından
Anladım. Gözlüğe alışınca arada dinlendirseniz gözünüzü daha iyi olur. Dışarı çıkarken lens daha iyi oluyor.
tarafından
Alışamadım işte
(313 puan) tarafından
İnşaallah alışırsınız
tarafından
İnşallah teşekkür ederim
(313 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Taktıkca alisirsin başka yolu yok canım ama anlamadim ya lensle neden derece artsın ki gözlükle daha fazla artıyor diye biliyorum esitsizlikten dolayi
tarafından
Hayır canım lens gözlük kadar sağlıklı değil
tarafından
Evet ama miyop ya da hipermetrop için değil gözün enfeksiyon kapma riskinden dolayı diye biliyorum esimin göz derecesi çok hızlı yükseldiği için doktor lens takmasını istedi gözlükle yanlardan ve aşağı yukardan yine bozuk görüp öne bakınca normal gördüğünden dolayı eşitsizlik oluyor göz daha çok yoruluyor ve derece daha da artıyor baş ağrısı yapması da bu eşitsizlik yüzünden
tarafından
Benim alerjim de çıktı ondan mı bilmiyorum gözlüğe geçmemiz lazım dedi canım ve lenslerimi q haftadır takamadom sürekli kasindim
tarafından
Anladım canm geçmiş olsun zamanla alışırsın inşallah
tarafından
İnşallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
Çıkarma canım numara değişince bile baş ağrısı oluyor ki senin başının ağrıması çok normal 1 haftaya kalmaz alışırsın sürekli çıkarırsan akuşamazsın
tarafından
İnşallah canım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 154 göst.
13 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Siiiiiiiii (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,477,657 soru

24,186,795 cevap

336,689 kullanıcı

...