0 oy
508 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ben Egeliyim. Eşim doğulu. Ve ailesi oldukça tutucu bir aile. Yaklaşık iki yıllık evliyiz. Ben kimseye karşı bugüne kadar saygısızlık yapmadım. Ben de kapalıym. Ama eşimin ailesindekiler evde bile sürekli etek giyip başlarını örtüyorlar. Kadın kadına iken bile. Ben mesela şu an kendi evimde tayt kolsuz giyiyorum evde iken. Eşimle çok severek evlendik ikimiz de öğretmeniz. Eşimden çok bı iki elti her şeyime müdahil olmaya çalışıyorlar. Ben mesela pantolon giyiyorum eşim karışmıyor. Bı tane eltim sürekli etek giy böyle güzel değil falan diyor. Kızlar ben hamile kaldım. Bu eltim yine senin çocuğun erkek olacak benim kalbim temiz içime doğuyor diyip duruyordu. Cinsiyeti kız bebeğimin. Öğrendiğimiz gün beni aradı kalbime söz geciremiyorum. Doktor Allah'tan iyi mi bilecek benim kalbim temiz kesin erkek o bebek diyip durdu. Sinirden ağladım. Herkesin ortasında eşime şey diyor okumuş kız bu yemek yapmayı bilmez falan. Diğer eltilerin bı kaçı da laf çarpmaya çalışıyor. Şimdi iki haftaya gideceğiz oraya. Kalbim hiç gitmek istemiyor. Bu sefer de eşofman giysem dicekler böyle ayıp hamile bol bol giyin bilmem ne. Evin içinden çıktığım yok zaten. Rahat etmek istemek suç mu? Hep bunlar aklıma geldikçe ağlamak geliyor içimden eşimden de soğuyorum. Çünkü evin en küçüğü ve hiç söz hakkı yok gibi davranıyor. Bazen eşim de bana yükleniyor bunlar gibi insanlar yüzünden. Çok stresliyim kimseye bişey anlatamiyorum. Bana destek olur musunuz biraz içimi rahatlatmak adına. Çünkü çok stres yapıyorum ve bebeğim üzülecek diye bu sefer iki kat üzülüyorum.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Eltılerin seni kıskanıyor NET. bende sana tavsiye asla ama asla ezdirmme kendini hic kimseye cinsiyet konusuna gelince de hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil kiz erkek fark etmez de
(1,297 puan) tarafından
Aa Allah onun niye gönlüne  göre veriyor ki :D senin bebegin senin gönlüne  göre versin
(93 puan) tarafından
Kız bı de Rabbimin emaneti . Çocuk benim çocuk. İşte kızlara hiç değer vermiyorlar. Ama Allah'ım nasip ederse çok güçlü bir kız yetiştireceğim
(1,297 puan) tarafından
Inşallah canım. Kız evlat rahmettir  cennet kapısıdır Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize insallah
(93 puan) tarafından
Amin canım benim Allah'ım razı olsun
(1,107 puan) tarafından
Aman canım sende onların yanında etek giy bol şeyler giy eve gelince kafana göre takıl boşverrr. O eltilerinde seni köpek gibi kıskanıyor. Sen öğretmrnmişsin kız at havanı kız şunlara
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya ben kapalıyız 2 eltim açık.

Benim ne haddime onlara karışmak ya?
(93 puan) tarafından
İşte canım bı de ben açık giyinsem neyse de ben de kapalıym sadece etek değil pantolon giyiyorum
tarafından
Hadsiz insanlar.
Kimseyi alakadar etmez kimsenin kıyafeti
Hele hele elti.
Eltim kimdir?
Elti eşin erkek kardeşinin hanimidir
Yani o da gelindir.
Hadsizlik rütbeye bağlı kılınmış heralde
(93 puan) tarafından
Ama artık canıma tak etti hadi dedim ses etmicem ama en ufak laf ederse hepsini ortaya döküp bı daha benimle konuşma diyeceğim budama kadar geldi hiç gitmek istemiyorum hepsi birlikte yaşıyor çünkü
0 oy
tarafından
Bizde doguluyuz bizde öyle bisey yok cnm ama eşimin ailesi de tam senin anlattığın gibi bende kayinpederin yanına gittigimde etek giyiyorum onun dışında pantolonumu giyip geziyorum laf etmesindense bi kaç gün cekiyorum ki eşime laf etmesinler esimde bana soylenmesn huzurumuz kaçmasın diye yani demem o ki cnm onların yaninda onlar gibi davran arkanı döndüğünde yine bildigini yap bosver 
(93 puan) tarafından
Canım biz uzakta oturuyoruz ama gittik mi en az 1 ay kalıyoruz orda. Bana da yapmacık olmak değişik geliyor içimden gelmeden bişey yaptım mi hiç mutlu olamıyorum bı de ben etekle hiç rahat oturup kalkamıyorum
tarafından
Bende oyleyim cnm ömrümde etek giymemis insanım ama iste ya onalr gibi yapcn yada kendi bildigini yapcn e onlarn yaninda kendi bildigini yaparsan hzuursuzluk cikacak biliyosun eşin için katlan çünkü aynı seyi bende yaşadım pantolonuma cok laf ettiler gorumcelrrim falan kocami dolduruyodu kocm patliyodu  bana bende sadece kayinpederin yannda giyiyodm onun dışında pantolonuma devam ediyorum en son dedm kismeyi ilgilendirmz ben buyum esim böyle kabul etmis saygı duymak zorundasnz diye sustular artık
(93 puan) tarafından
İnsanı ne kadar zor duruma koyuyorlar. Valla çok sinir oluyorum ve zerre sevmiyorum bunlar gibi insanları
tarafından
Öyle cnm
0 oy
tarafından
Ben de dogulu yüm malesef burda bazıları pantolon u iyi görmüyor gelin ģiyemeezmis b valla kimseyi takmiyorm giyiyorm kayinpeder im kendisi aldı bana geçen gün 
(93 puan) tarafından
Kız sanki açık saçık giyiniyoruz yaa. Bı de her şeyi geçtim. Evin içinde niye etek giyeceğim hiç rahat olmuyor oturup kalkması da. Bu sıcakta niye kat kat yok altına tayt giy yok dfendim üstüne şunu giy ayy hiç uğraşamam. Kaç kere dedim benim kültürüm farklı eşim bana karışmıyor kimse karışamaz diye
tarafından
Sizinkiler de   abartmmis cnm ya
(93 puan) tarafından
Valla bıktım
tarafından
Boşver takma cnmmm
0 oy
tarafından
Canm ben de doguluyum ama bizde öyle değil kız kizayken rahat giyiniriz . Bunlar biraz eşleri tarafından baskı altinda olduğu için senin de öyle olmanı istiyorlwr . Kiskaniyorlar seni . Sen de sürekli eşinle git onlara . Eşim izin veriyor eşim istedi eşim karışmıyor tarzı kelimeler kullan gebersinler . Seni kiskandiklwri için küçümsemeye çalışıyorlar. Mesela okumussun ya kiskanmislsr . Okumuş kız yemek yaomsyi bilmez falan diyorlar . Boşver canm bunlar hep seni cekemediklerinden . Ama asla susma. Seni her toplumda ezerler laf sokarlar . 

Okumaya gelince en azından okumuş bilmiş görmüş insanım nerde ne konusacagimi biliyorum de onlara . Sustur konuşmalarına müsade etme . Yoksa bu böyle devam edip gider 
(93 puan) tarafından
Canım bak Allah yukarda hiç bugüne kadar böbürlenmedim de onlara değer de verdim. Sustum kibarca uyardım ettim ama gerçekten kendilerinden çok soğuttular. Dediğin gibi artık gözümü açtım. Evet hiçbiri severek evlenmemis. Ben tekim. Zorlarina gidiyor. Kendi öz aileleri ile görüşmüyorlar sanki doğurup atılmış gibiler eşlerinin yanına. Ben aileme gidince artık sen bizim kizimizsin ailen bitti falan diyorlardı başta ay çok sinir oluyorum yeminle. En ufak lafa karşılık veririm valla artık
tarafından
Kendilerinin yapamadığı şeyleri sen de yapma istiyorlar . Cevabını ver susma. .
(93 puan) tarafından
Sağ olasın canım desteğin için
tarafından
Ne demek cnm ❤️
0 oy
tarafından
Canim öncelikle Allah yardımcın olsun sunuda asla unutma eger elti kaynana gorumce sozlerine bakarsan ortada yuva kalmaz esine anlat surekli elbet anlayacaktir seni cunku bu kadar mudahale evinizde huzur birakmaz
(93 puan) tarafından
Ben biseyler anlatınca eşim de onlar benim ailem sevmek zorundasın. Onlar iyi niyetle diyor yok cahillik işte flaan diyor. Seni çok seviyorlar ne kıskançlığı yapsınlar diyor bence o da farkında ama benim tarafıma geçip beni güçlendirmek istemiyor
tarafından
Ahh ahhh bu erkekler iste hep böyleler cok nadirdir aile oldugu farkedip esine baska ailesine baska davrananlar Allah yardımcın olsun canim ne diyeyim
(93 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum. Sanki ben elim aileden değilim. Çok zoruma gidiyor eşimin böyle yapması. Sürekli diyorum senin artık ailen eşin ve doğacak çocuğun diye.
tarafından
Sen cok haklisin canim ama esin kavrayamamis bunu en kisa zamanda anlar inşallah tamam kimse diyemez ki ailesini atsin karisini tutsun ama arada bir terazi olup dengeyi saglamasi gerekir ki zaten kadinlara ne oluyorsa inan erkekler yuzunden oluyor
(93 puan) tarafından
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum canım. Eski postlarimda var. Eşimin yeğeni geldi 3 hafta bizde kaldı hiç gıkımı çıkarmadım. Kız gidecek oldu eşim kal kal diyip duruyordu ben de sadece sıkıldım keşke fikrimi alsan dedim diye hem dayak yedim hem sürat çektim. Gerçekten hamile hamile bıktım bu hayattan
tarafından
Esin sa...lakmi ya misafir yani gidiyorsa güle güle gitsin hem sana sormak zorunda yani bu halinle nasil hizmet edeceksin sana vuran elleri kirilsin bende cok çektim ve cok iyi anlıyorum seni Allah'ım ben kurtuldum senide kurtarsın bu durumlardan ne kadarlık hamilesin peki
(93 puan) tarafından
Amin canım. 5,5 aylık hamileyim. O gün boşanma eşiğine geldik. Ailem hamilesin uzatmayın çocuğa yazık dedi affettim. O halde hala beni suçluyor. Şimdi yüzüne bakasim gelmiyor çok kırgın içim. Alt tarafı yeğeni yüzünden neler yaşattı bana. Ama hakkımı asla helal etmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 544 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,907 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,511 cevap

336,527 kullanıcı

...