0 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Kızım çok huysuz ve yaramaz artık sabrım kalmadı sabah 5 te uyandı bu saate kadar deli etti dur sus yapma demekten bağırmaktan boğazım acıyor 

Hiç bir şeyden memnun olmuyor çocuk ne yapacağımı şaşırdım artık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç aylık   
tarafından
O aylarda koala oluyor biraz:) bir zaman sonra düzelir inşaAllah
tarafından
Bir de diş olabilir
(1,121 puan) tarafından
İlaçta verdim canım çocuk dünyaya ağlamaya can sıkmaya gelmiş sanki
tarafından
Yok yok öyle deme. O da derdini anlatamıyor ondan öyle. Bu zamanlar da geçecek ve sen hep güzel hatıraları hatırlayacaksın. Öyle düşünme
(1,121 puan) tarafından
Umarım öyle olur
-Reklam-
0 oy
(163,570 puan) tarafından
zamanla gecer yaa
(1,121 puan) tarafından
Ya sevda bugün bildiğin gibi değil sabır sınıyor sanki yemedi içmedi bş avaz ağlasın huysuz olsun bunun için dünyaya gelmiş sanki
(163,570 puan) tarafından
bi derdi vardir bi yeri agriyodur belki
(1,121 puan) tarafından
İlaç verdim canım bilmiyorum
0 oy
tarafından
Benimki de 2.5 yaşında yeminle beni delirtiyooo en güzel sevimli zamanları ama yok öyle huysuz ki illallah ettirdi bana
(1,121 puan) tarafından
Aynen öyle canım 2. Çocuğu nasip etme Allahım diye dua ediyorum
tarafından
Ben 2 yöntemle korunuyorum valla yoksa kendimi riske atamam bu huysuz bebisle :)
(1,121 puan) tarafından
Al benden de o kadar :)))
tarafından
Dark. Benim kızımda 2 buçuk yaşında sana bi kaç soru sorabilir miyim ya ? :D
tarafından
Sor tabii ki :D
tarafından
Yemesi içmesi nasıl ? Günde kaç öğün yiyo ? Sabah kaçta kalkıyo? akşam kaçta uyuyo? Kilosu kaç ? Konuşma becerisi nasıl? Bunları cevaplarsan çok iyi olur ya :D
tarafından
Yeme içme normal ama çok hareketli pek kilosu yok o yüzden 12.5 kilo. 3 öğün yer aralarda da meyve vs atıştırır. Sabah 10 gibi kalkiyo öğlen 2 den 3 e kadar öğlen uykusu yapiyo aksam da 11.30 12 gibi anca uyuyo. Konuşması da kendini ifade adebiliyo öyle uzun cümleler kuramiyo
(1,121 puan) tarafından
Seninki neler yapıyor
tarafından
Benim kızım 12 kilo ve sabah 10da kalkıyo kahvaltı yapmıyo biberonda mama istiyo yani kahvaltıyı hazırlıyorum Kandıra kandıra 2 lokma yediriyorum öğlende mısır filan veriyorum yiyo yanında süt falan içiyo ama az yiyo ekmek vs. Çok az yiyo yumurta önceden yerdi şimdi yemiyo mücver falan yapardım ona öğlene birazda olsun yerdi şimdi yemiyo akşam yemeğinide az yiyo yani meyve olarak da karpuz yiyo onun dışında diğer meyveleri yemiyo püre halinde istiyo ama hazır olan kavanoz mamalar harici yemiyo gecede biz kaçta uyusak o da bizimle uyuyo konuşmasıda kendini ifade edebiliyor ama her zaman değil yani bazen ne istediğini anlayamıyoruz
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Zamanla her şey rayına oturuyo canım merak etme kızım 6 yaşında ondan yana herseyim bitti oğlum 17 aylık bende aynı su an öyleyim diyorum oda bı bi buyuseydi rahat etcem artik
(1,121 puan) tarafından
Sabır falan kalmadı çok memnuniyetsiz hiç bir şeyden memnun olmuyor buna sağladığımız imkanla 3 çocuk büyür
(45,024 puan) tarafından
Her ağladığı da dediğini yapmayın vermeyin öle daha çok mızmız oluyolar herşeye aglak oluyolar
(1,121 puan) tarafından
Ben yapmasam ne ki dedeler babaannesi falan yapıyor ben hayır diyorum o yapsın diyo çocuk
(1,784 puan) tarafından
İşte narsist oluyorlar sonra. Herkes aynı olmalı çocuğa
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben kendi sesimden skldim artik kiz
(1,121 puan) tarafından
Senin ki kaç aylık
(22,057 puan) tarafından
22 aylik canim
(1,121 puan) tarafından
Allah sabır versin

İlgili sorular