0 oy
1,348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya benim esimin ailesinden bi akraba vardi aramiz ama cok iyi neyse ben böyle sorunlarımı falan anlatiyodum hep bugün esimle evliligimizi gozden geciridk ve ilk defa benimle boyle konustu dedi ki sen annemi sikayet etmissin dedm hayir sadece yaşadıklarımı anlattim.icimi dökmek istedim cevrde kimse yok kendim gibi gördüm dedim daha neler neler soyledi kimseye guvenme dedi düşünün kendi kız kardesi icin bile dedi ki sen onunla konusunca o tlfnu birakiyoms yere dinlemiyomus seni hehe diyip geciyomus nasil ***** gibi kaldım adamın karşısında  o kiza neden soyleidgini sorayim mi esim bosver dedi ugrasma kaldım böyle ama varya kimseye guvenmicn bu hayatta

23 Cevaplar

0 oy
(748 puan) tarafından
Kimseye güvenmeme konusunda oldukça iyimdir .bu yüzden başima hicbir zamn bu tür vakalar gelmez
tarafından
Keske bende okdr iyi olsam
(748 puan) tarafından
Zamnla oğrenirsin cnm.ben kendi sıkintımı sadece kız kardesim ve annemle paylasirim gerekirse esimle ama ,elti gorumce kayin valde konu komsu asla knusmam hatta onlar bnm yanimda bir baskasini knussa dahi yorum ypmam .çunkü doner dolasır birgün bnm tekrar beni bulur
tarafından
Valla cok dogru dedin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kimseye anlatmam yaa ..herşeyden sohbet ederiz ama eşimle aramizdakilerden ailesinden kimseye bahsetmem..insanlar ne  zaman dost.ne zaman düşman oldcagi bellisiz çünkü..
tarafından
Valla dogru ilerliyosun
0 oy
tarafından
Aile problemini aile içi birine anlatırsan o laf döner dolasir yine sana gelir. Canıni da yakar
tarafından
Aynen öyle oldu cnm
tarafından
Valla üzüldüm ama bence söyleme karşı tarafa. Bekle ki söyleyecek bir zamanı illa gelir
tarafından
Yok soylemicm zaten mesafe koydugum icin anlar inşallah hatasını
tarafından
Hadi inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,457 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Aydanm (6,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 769 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu
0 oy