Oncelikle Allah sana 2 el 2 ayak vermiş. 1.cisi buna cok sukur edeceksin . Sonra Allah sana 20 sene bekleyip ignelerle bebek sahibi olan kadınların bahtindan vermemiş ona da şükür edeceksin. Bebegin kucağında ona bakıp onun icin güçlü durman gerektiğini dusuneceksin ve ONUN icin yasacaksin. Allah sana bi emanet verdi ona bakacaksın. Esini aileni gerekirse bırakacaksın sil gerekirse ama suan sadece bebeğinin sana ihtiyacı var . Acımasız olduğumu dusunme . Ben suan için diyorum sen evladına baktıkça onu mutlu gördükçe psikolojinide yavas yavas düzeltmiş olacaksın hayirlisi ile. Allah her insana farkli dert veriyor ki sabrına bakiyor belki . Uzulme canim seni anlamiyorum yaşamayan bilemez onu da bilirim. Ama sut icin se suan kalk mesela al beebgini kucagina emzir senin miladin olsun bugun takma kimseyi ve güçlü görün. Onlara asla EZİKMIS gibi görünme. Daha da ustune gelmesinler . Iyi olmaya çalışma demekki anlamıyorlar kalbi kör insanlara ne yapsan fayda etmiyor inan bana tecrübe ile sabit bu durum . Moralin bozuk olunca içinden dua et ic bi bardak süt evladını al kucagina emzir sen emzirdikce sütün gelecek . Dereotu ye e bebekte ki malt icecekler guzel süt yapiyor alabiliyorsan boza al ic o da guzel süt yapiyor. Ama bol bol su ic en iyisi bu . Süt sonucta bi sıvı ve sıvı tuket bol bol . Yemek yemek gibek kalça basen yapar birde kg alip ona üzülme. Ama sutun yağlanması icerigi icin ceviz badem yumurta durumun varsa et balik tüket. unutma ekmek kg yapar süt değil Hadi simdi biraz keyfin yerine gelsin. Inan bana evladına değer. Ammaaaann salla . Herkes kendi çukurunda.... bossvvverrrr güzelim yaaaaa. Sen annesin en güçlü sensin simdi sıkı saril evladına.
1,486,860 soru
24,307,511 cevap
344,538 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın