0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Sabahtan beri çok az az bir şekilde ishal ve ilk yeşil sonra sarı yaptı progesteron kullanıyorum şuanda araya bileceğim bir doktor yok hiç bir bilgisi olan yok mu lütfen arkadaşlar Allah rızası için bir yazın bana ilacı bıraksam tekrar pembe pembe gelmeye devam eder mi şuan yok 2 gündür içiyorum 3 kere içtim 4 cü akşam içilcek ben napçam bilmiyorum kahretsin ki doktora da sormak aklıma gelmedi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
112yi Ara bir şey danimsak istiyorm de. Onlar seni bir doktora bağlayacak onunla görüş. En iyisini o bilir. Burada herkes doktor
(1,615 puan) tarafından
Valla sizden başka kimse yok soracağım kimsenşn umrunda değil annemden anlamdan başka ne yapıyorum nasılım naptım kimsenin umrunda değil şuan kafayı yicem napçam bilmiyorum kesin bağlıyorlsr mı canım
tarafından
Evet ben defalarca defalarca bağlandım
(1,615 puan) tarafından
Bilmiyordum bu bilgiyi verdiğin için sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emziriyorsun galiba. İlacı kullanman gerekiyorsa kafana göre bırakma. Bi acile götür bebeğini orda karar verilir
(1,615 puan) tarafından
Emziriyorum ve mama süt hiç birşey kabul etmiyor sadece yemek yiyor uyurken beni emiyor canı istiyor geliyor iki emiyor gidiyor ne yapacağımı bilemedim ☹️
tarafından
Canım sen git bi acile. Belki ilaçtan belki başka şeyden nasıl emin olacaksın ki... ne yapılacaksa bakarlar bırak derlerse bırakırsın. İlaç konusu sıkıntı burda doktor yok ki
(1,615 puan) tarafından
Biliyorum canım belki yaşayan vardır diye sordum işte
tarafından
Gidebilecek misin şimdi?
(1,615 puan) tarafından
Eşime mesaj attım oğlum uyuyor onu götürmesem kendim gitsem olur mu ki
tarafından
Tamam da ishal olan bebek değil mi ya başka şeyden olduysa? Eşinle gideceksen eşin dışarda tutar oğlunu, sen girersin acile. Gerekirse çağırırlar bebeğini de kontrol ederler. He diğer arkadaş ara demiş ya sen önce ara çözüm olmazsa sonra git. Bi de ilaç zehirlenmesinden korktuğun için 112 değil 114ü ara canım zehir danışma hattı o
(1,615 puan) tarafından
114 ü mü arayım şimdi ben canım
tarafından
Ara canım,.ilaç kullanıyorum oğlumun başına bu bu geldi zehirlenmiş olabilir mi diye sor. Onlar yönlendirir. Ben oğlum naftalin yiyince aradım doktora bağladılar acile git dedi gittim detaylı soruyorlar her şeyi
tarafından
Canım naptın aradın mi?
(1,615 puan) tarafından
Acile götürdüm çocuğu canım salgın varmış bende dedim gribi yeni geçti antibiyotik kullandınız mı dedi evet bitti dedim kendi kullandığım hapıda söyledim ondan kaynaklı olacağını sanmıyorum dedi yarında çocuk doktorumuza mesaj atçam çocuk doktorunuza sorun dedi
tarafından
Çok geçmiş olsun. Gittin ya en azından için daha rahattır. Şimdi durumu nasıl çocuğunun
(1,615 puan) tarafından
Durumu iyi canım enterogermina kids verdiler onu içiriyorum
tarafından
Çok etkili o Allah'ın izniyle güzel bi bağırsak düzenleyici bence. Allah korusun yavrunu
(1,615 puan) tarafından
Amin canım tüm yavruları
0 oy
tarafından
Emzirdigini söylemeden mi kullandin hemen doktora götur bence 
(1,615 puan) tarafından
Götürdüm canım evet ben sabah uyanır uyanmaz korkuyla gittim o korkuyla aklımdan çıkmış yoksa her zaman söylerim emziriyorum hamileyim diye acilde ki doktor baktı bir sıkıntı görmedi çocukta kullandığın haptan kaynaklı olmaya bilir salgın var dedi gribi yeni atlattık dedim antibiyotik kullandı mı dedi evet ama bitti dedim ilaç için D eyarın çocuk doktorumuzla görüşücem
tarafından
Geçmiş olsun canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 224 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.
1 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma0203 (403 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,459 cevap

336,303 kullanıcı

...