0 oy
1,511 göst.
Diğer kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Arkadaşımın çocuğu 19 aylık sigaranin yarısını yemiş yani tutun flan hep yems kızlar 3 kerede kusmus buraya sormami istedi ne olur bsey olurmu

5 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hastaneye gitsin hemen 
(1,644 puan) tarafından
Niye bişey olurmu ki
tarafından
Canım sigarayı ben bile dişime koyuyorum ağrı kesiyor diye kusmaktan helak oluyorum, çocuğun kusmasını getirir sürekli, kustukça rahatlar, yediği gibi kusmuşsa birşey olmaz inşallah
(13,675 puan) tarafından
Niye durumlarda bir şeyler yedirip içirmek de çok yanlış sigara dumanı bile zararlı astımı tetiklerken bebeğe daha da fazla etkileri olabilir
tarafından
Kusması sigara yediğinden kaynaklı canım, çünkü ben sadece dişime koyduğumda dakikalarca öğürdüm onun tadı geldiği gibi
(13,675 puan) tarafından
Doğrudur canım ama o yemiş bu durumda beklemeden gitmek gerekirdi
(1,644 puan) tarafından
Bişey olurmu ki acaba
(13,675 puan) tarafından
Ayy gitmemişler mi hala
(1,644 puan) tarafından
Yok gtmemsler dha çocuk smdi iyi diyo yüzünün rengi yerine gelms oynuyoms
(13,675 puan) tarafından
Bu kadar da rahatlık olmaz pes valla
(1,644 puan) tarafından
Valla bilmiyom canm biz olsak hemen kalkar koşarız millet rahat ya
(1,301 puan) tarafından
Hala bişe olurmu diyorsunuz ya pes... İlla çocuğun fenalaşması Bi yerine bişe olmasımı gerekiyor götürmek için. Belki onun zararını 3 ay sonra göreceksiniz ve kafanıza vuracaksınız. Sonradn pişman olmanın hiç bir faydası olmaz. Benim yeğenim sulu diş kaşıyıcılarını patlatıp suyunu içmiş diye annesi ortalığı ayağa kaldırdı..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile gitsin canım nikotin var çok zararlı:((
(1,644 puan) tarafından
Bişey olurmu ki gtceklermis ama
0 oy
(4,680 puan) tarafından
Yediyse kimyasal seyi ve kustuysa iki kere hastahaneye gitmek için  daha neden bekliyor acaba.  Acilen gitsin.
(4,680 puan) tarafından
O zamannn ne diyeyim bacim her sey yolundaysa ve rahat edecekse götürmesin.
tarafından
Canım sigarayı ben bile dişime koyuyorum ağrı kesiyor diye kusmaktan helak oluyorum, çocuğun kusmasını getirir sürekli, kustukça rahatlar, yediği gibi kusmuşsa birşey olmaz inşallah
(1,644 puan) tarafından
Anladım canim bı soyliyim bakiym
tarafından
Zaten denesen sanada kusma hissi gelir dişine koy nasıl miden bulanır otomatikmen, acı gibi değişik bir tadı var ondan, hemen kusmuşsa yoğurtta yemişse birşey olmaz kusması normal, kusması sigara yemesinden yani başka birşey olacağını sanmıyorum, tecrübe konuşuyor :D
(1,644 puan) tarafından
Ben de bacagmi kesmiştim çok büyük bi kesik ti kanı durmamsti iki tane yüz havlusu kan içinde kalmsti sgranin tutunu nu basmıştım dusun o kanını durdurmuştu hemde acısını kesmisti
0 oy
tarafından
Çocuk kusmus daha ne olsun canim..tamam buraya sorsunda.once doktora gitsin..sigaranın dumanı neler yapiyo kendisini yemis çocuk..
(1,644 puan) tarafından
Goturcek canm da şuan iyiymiş yoğurt flan yedirmis çocuğun keyfi yerine gelms kusmus da acaba onunla çıktımı bilmiyorz gormems
tarafından
Valal çocuk uyudugunda sabaha kadar uyuyamazdim ben uykusunda bisiy olir diye ayrıca her zehirlenmeye yoğurt yedirilmez..hemen götürsünler..ins.bisiy olmaz.cocuga.
(1,644 puan) tarafından
Bende uyuyamazdm ya neblm
0 oy
tarafından
Sigarada böcek ilacı ddt bile var acile gitmemis mi bebek iyimi su an 
(1,644 puan) tarafından
Gitmemsler ama bebek iyi bebeği görmeye gittim gayet iyi duruyo yani

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 470 göst.
+1 oy
12 cevap 336 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
11 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 558 göst.
3 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,738 cevap

336,685 kullanıcı

...