0 oy
1,216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar beni lisede iken uc dört kisi istedi lakin ben istemedim sonra evlendim ayrildim ozamanda cok kisi istedi ama ilkinden çok agzim yandi guvenemedim sonra bu ikinci esim napti etti kandirdi beni;))) sizide istemeye cok gelen oldumu:P

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemin geleneksel lafı benim kızıö küçğk 30dan önce vermeyi düşünmüyorum derdi küçük kızıda 24 yaşında :) babam kesin ve net beni kimseyle muhatap etmeyin kimse istemeye gelmesin 1 kişi gelsin onada ciddi verixeğimiz kişi kapıyı aşımdırtmayın kimseye dedi annemde her gelene sabahtan kızım küçük der yollardı :) 
tarafından
30 da cok gec bir yas benim icin 22 ile 25 ideal bence canim Allah mutlu mesut etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben doğar doğmaz beni istemiş teyzem ve halam olcak kadın :D beşik kertmem olmuş teyzemin oğlu 

14 yaşıma kadar bir sürü kişi istemiş beni ama annem herkese benim kızım sözlü demiş :D ki diyodu yani okula bile gelirken arkadaşlarıma diyordu utanıyordum :D ben istemiyorum çocuğu ve bi gün annemin telefonundan ona Msj yazdım sevdiğim var olmaz bu iş diye o da annesine söylemiş ve annemle teyzemin arası bozulmuştu tabi annemin aklıda sonradan başına geldi dedi bacımın oğlu ne kadar iyi olsada kızım istemedikten sonra niye verim dedi herkese rest çekti :D teyzemle annem daha yeni yeni konuşmaya başladılar.

Neyse kolu komşu akraba. Düğünlerde hatta yaslarda bile söyleyen çok oldu ben istemedim ve en son kocamı Nisan ayının sabahında sabah işe giderken gördüm aşık oldum öyle öyle başladı aşk hikayemiz ve zorluklara rağmen evlendik :D zar zor ailem beni verdi ben oturup ağladım diye :D dediler biz şimdi vermezsek kaçarlar dediler ve nişanlandık 1 sene nişanlı kaldık eşimin ailesinin durumu yok diye ne düğün ne eşya bişey olmadı ailem nişanı attı ama biz kopamadık kaçtık hemen nikahı bastık anneme el öpmeye geldik af diledik şimdi 3 senelik evliyiz bi kızımız var ❤️
tarafından
Ayyy zor olmus ama temiz olmus Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin insallah canim
tarafından
Sağol canım aminnn
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Annem uzak diye eşime vermek istemedi o arada 4 tane görücü gelmem istedi kabul etmedim üsteledi yine kabul etmedim eşim bir kere geldi verdiler 
tarafından
Nasip demekki Allahim hep mutlu mesut etsin canim
(13,307 puan) tarafından
Amin inşallah canım babam çok destek oldu sağolsun bana
0 oy
tarafından

Kz istemeye gelen geleneydi daha 15 yasindaydim tabi eşim beni kandirdi 15 yasinda nisanlandik 2 yıla yakın nişanlı durduk :)

0 oy
(82 puan) tarafından

Çat kapı gelen 3 kişi geldi yani ailesi önce geldi sonrası olmadı zaten haber gönderenlerin sayısını bilmiorum  ama bi kişi 7 kere geldi 8. de aldı sonu da evlilik oldu çok şükür :D<3:D

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sadece eşim ve evlendim onunla ♥️
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Söyleyen çok olurdu ama bu devirde istemeye gelen almaya gelir kızı öyle kız tarafı istemeden sırf gelmek  için ben geleni gormedim duymadım açıkçası kız isterse buyrun gelin denilir istemezse kimse gelmez çok soran oldu ama sadece eşim istemeue geldi 
0 oy
(7,298 puan) tarafından
Eve eşimle birlikte 2 kişi geldi benim bildiğim çok soran olurdu annem geçiştirirdi
0 oy
(601 puan) tarafından
3   4 kisi geldi en son esimin kız kardesi geldi araci olarak zavallim cok çırpınmıştı ona da hayir demistim ama cok geldi gitti beni ikna etmek hep her geldiginde bizden bir aile buyugunu getir araya sokardı bi 10 kez gelip gitmisligi var en son gelsin kardesin konusalim dedim nasil olsa ona yok dersem konu kapanir gider dedim esimde ozamn geldi yok dedim ertesi gun yine geldiler bu sefer basiretim mi baglandi nedir tamm dedim 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bize öyle kimse gelemezdi babam asla izin vermiyordu. Sözle söyleyen olurdu. Annem bir keresinde babam şehir dışında iken sevdiği bir uzaktan akrabaları vardı benim için gelmişlerdi kabul etmişti eve tanisayim diye. O son oldu . Ben zaten kendi istediğimle evlendim severek. Görücü usulüyle evlenmek istemiyordum. Ama eşimle nisanlaninca bile babam bana küstü üç ay kadar konuşmadı. İstemiyordu evlenmemi 19 ysindaydim henüz küçük diyordu . Şimdi en sevdiği damadı diyebiliriz 6 damadı var. 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Istemek isteyen önceden söyler. Kız hayir derse eve gelemez zaten. Eve gelen kisi evlenecegn kisidir bizde. Esimle gorusuyoduk zaten. Beni istemeye gelecekler dedim. Geldiler evlendk:)

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 888 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 2,122 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 738 göst.
27 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 601 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,226 cevap