0 oy
243 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,574 puan) tarafından
Hangi modeli kullaniyorsunuz memnunsaniz koduyla birlikte yazar misiniz. Supurge almam gerek evdeki bozuldu. Ne alacagimi bilmiyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,930 puan) tarafından

Philips Marathon Ultimate FC9924/07 650 W Toz Torbasız Süpürge

(15 yorum)

Philips Marathon Ultimate FC9924/07 650 W Toz Torbasız Süpürge Ürün Resmibak benimki bundan canım çok memnunumm
(1,041 puan) tarafından
Benimde bu dan aşırı memnunum
(1,574 puan) tarafından
Teyzelerim de de bundan var di cok memnunlar ama bizim butceyi cok asiyor
(1,041 puan) tarafından
Evet biraz maliyetli ama bizim burda mağazalar var uzun vadeli taksitler yapan bizde öyle aldik
(1,574 puan) tarafından
Bende arastirirm cevreyi o zaman tesekkur ederim
(1,930 puan) tarafından
Canım almışken iyisini alın biraz pahalı ama değer
(1,041 puan) tarafından
Aynen uzun ömürlü olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Philips maraton ışıklı olan memnunum cdkisi cok iyi ama simfiki aklim olsa dyson dik supurgr alirdim cunku bu tip supurgeyi arkamda surumek zor 
(1,574 puan) tarafından
Dimi agir bir supurge
tarafından
O tiplerin hepsi oyle arkamda surumekten yoruldum bide sana bi tavsiye veriyim ablaminki sari gibi olan benimki mavi son model anneminki siyah kumandasiz philips maraton mesela biri 1500 biri 2500 biri 3500 tl diyelim ama emis gucu filtresi ve hersryi ayni. Sem emis gucu sinjfina falan bak. A b c falan oluyo. Cunku neden dersen yalandan ışık koymuslar benimkinin supurme yerine bi ton fiyat farki var degmez. Supurgeleri karsilastirirken emis gucunu ve filtrelerini karsilastir. Ama dedigim gibi simdiki aklim olsa dyson dik suphrge alirdim kesinlikle sarjli oluyor zaten rahatca süpürürdüm
(1,574 puan) tarafından
Dogru haklisin canim. İmkani olan bence dayson almali. Her urunu parasini hakediyor. Ben aslinda arnica alacaktim tesla premiumlar varya, maratonla karsilastirdim tum ozellikleri ayni. Sonra arnica cok bozuluyor vs yorumlar gordum. Bu sefer tekrar arnica milla ya baktim bu 800 tl falan digeri 1200 civari. Onun ozellikleri cekim gucleri de ayni. Ama niyeyee bemim icime sinmiyor sanki bozulacak gibi kusku olustu. Yorumlari okuduktan snra. Haa iyi yorum yapanlar da var.
tarafından
Philips maraton un ucuzu var iste biz anneme aldik siyah herseyi ayni en iyi modeliyle sadece kolunda kumandasi ve isigi yok oda cok sart degil zaten egilipte acabilirsin yani ustundeki dugmeden
(1,574 puan) tarafından
Aynen tabiki de oyle
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Philips power pro Max bir bak derim ben çok memmunum
(1,574 puan) tarafından
Anladim can uygun oldugu icin alalim dedi esim bide ozellikleri karsilastirdi cekim gucu voltu ayni diye. Kararzsiz kaldim bende. Benim hep istedigim philips marathon du en son serisi olan ama cok oldugu icin fiyat alamiyoruz en fazla 1,500 2 bin alicaz o zaman.
(1,574 puan) tarafından
Philipsin magzasindan almak daha mi iyi. Bizim buralar da baktim da anca carfursa teknosa gibi yerler de var. Olmadi trendyoldan siparis verirz fiyatina gore
(45,024 puan) tarafından
Benim eşim öle şeyleri netten almiyo yaa
(1,574 puan) tarafından
Aslinda bizde arada kaldikta magza cok fiyat veriyor ayni urunu int daha uygun oluyor
(45,024 puan) tarafından
Ben 1.300 aldım geçen yil
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ben aldım maraton harika çok memnun kaldım seri seri degisiyo fiyatlar ben ışıklı olandan almadım çok şık ve güzel çekimi
(1,574 puan) tarafından
Baktim da isikli olan da cok guzel duruyor ya. İsigini kendin yakip kapatabiliyor musun. Yoksa hep kendiligin den yaniyor mu
(4,959 puan) tarafından
Tercih meselesi sanırım canım benimki ışıklı degl çok fiyat farkı vardı gerek görmedim ben kullandığımız 2 aparat alt tarafı
(1,574 puan) tarafından
Oyle canim isik olmasa da olur
0 oy
(262 puan) tarafından
Philips değiştirmeli toz torbalı olan modenden kullanıyoruz kesinlikle tavsiye ederim bence sulu asla almayın yikamasi asiri uğraşıyor
(1,574 puan) tarafından
Yok canim sulu düsunmuyorum. Toz hazneli olandan almayi dusunuyorum. Ama arnica-philips arasinda kaldim
(262 puan) tarafından
Süpürge kolay kolay alınan bir eşya değil  almışken iyisini almka iyi plur tabi bütçenize var ama trendyol hepsi burda indirimlerini
Takip edin derim ben mağaza fiyatları daha yüksek oluyor cunku
(1,574 puan) tarafından
Evet dogru bugun tekrar bir magzalara baaya gidicez hem en azindan gozle goruruz alacagimiz urunu sagini soluna bakariz. Faiyati indirimli olursa internetten aliriz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
19 cevap 615 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
21 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,657 soru

24,186,795 cevap

336,689 kullanıcı

...