0 oy
379 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (604 puan) tarafından
Aciyomu 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

image

image

3 tane çektirdim çekilirken acı falan olmadı sadece tekini sokturursen yaşlı bı doktora denk geldim baya bı ugrasmisti üst tarafı cektirdigimde üç gün oturur vaziyette uyudum :D
(604 puan) tarafından
Ameliyatlimi oldj canim seninki
(4,848 puan) tarafından
Evet ucude ameliyatlı oldu ilkini sokturdugum zaman damaklı diş teli kullanıyordum diğer dişlere zarar vermesin diye doktor hiç acıma vallahi
(604 puan) tarafından
Canik sonra dikis aldirmaya gidiliyomu kac disikin oldu hemen iyileştimi  ameliyat denilince insan korkuyo ya canim bide uzun surermi 2 cocugum var birakcak ta kimsem yok
(4,848 puan) tarafından
Dikiş aldırmaya beş gün sonra gittim heralde ya tam hatırlamıyorum üç dört dikiş vardı sanırsam korkulacak birşey yok aslında diş yapıma bağlı uzun sürmesi çekilirken parçalanırsa teker teker parçaları alırken biraz uzun sürüyor ama inşallah parcalanmaz evde iş yalmakta zorluk cekmezsin yanağında şişlik ve morluk olabilir soğuk pres yaparsin
(604 puan) tarafından
Cok sagol canim ozeldemi yaptirdim devlettemi bide genel dis drn mi randevu aldin
(4,848 puan) tarafından
İkisi özelde çekildi diş tedavisi gördüğüm için en sonuncusu devlette çene cerrahına çektirdim en sonuncu çekilirken hiç anlamadım doktor benimle konuşurken hemencecik çekti beş dakka sürdü
(604 puan) tarafından
Coksagol canim allah rszi olsun
(4,848 puan) tarafından
Sen nerede yaşıyorsun devlete mi gitceksi
(604 puan) tarafından
Ankara canim  ozelde ne kadara xektirmistin  devlette cektircem ama randevu verilmiyor naisl olcak brnde bilmiyorum dolgularim var hazir gitmisken onlari da yaptiririm diye dusunuyorun tabi okadsr seye dayanirmiyin bilmem de
(4,848 puan) tarafından
Bende Ankara'da tedavi gördüm işte özel doktora ya tam neredeydi hani Kızılay tandogan sonra peşine gene birşey geliyordu ordaydi doktor o 5 sene geçti aradan  o zaman birine 100 birine 150 TL vermiştim
(604 puan) tarafından
Keske okadar olsa canim bitane aradim 400 600 arasi diyor 1 cekime
(604 puan) tarafından
Besevlerdemi
(4,848 puan) tarafından
Oooo ne kadar çok demiş öyle yaaa Ankara'nın neresindesin
(4,848 puan) tarafından
He kız heee beş evler :) orda askeriye gibi bı yer var metronun durağından çıkıyon Kızılay tarafına iki dakka yürüyüp ordaki binanın birinde doktor
(604 puan) tarafından
Kecioren de oturuyourm cnaim aynen  canim ya sasirdim bende devlettekilerde insani azarliyor ama napayim mecbur
(604 puan) tarafından
Aslinda ismini hatirlasan direk arayip sorardim 5 sene once okadarsa oda bi 300 400 olmustjr diye dusunuyorum
(4,848 puan) tarafından
Çokta pahalli demiş ama ya öne öyle resmen soygun
(604 puan) tarafından
Aynen canim   dolgu sordum onada ayni fiyst dedi yeni acilmis ucuz olcsgi yerde pahali cok
(4,848 puan) tarafından
Kartı vardı şimdi cüzdanlarımi kurcaladım bulamadım o zamanlar ordaydi yeri şimdi aynı yerde mıdır bilmiyorum benim gittiğim doktor askeriyede de diş doktoru olarak görev yapıyordu
(4,848 puan) tarafından
Yeni acilmissa tam fırsatçı o zaman ben yine kurcalarim çantaların içini bukursam haber ederim sana ama pekte sanmıyorum bulabileceğimi umitlendirmeyeyim
(604 puan) tarafından
Tamma canim benim cok sagol bende bugun bi kac yeri daha ariyim fiuat alayım
(4,848 puan) tarafından
Bak netten baktım şimdi doktoru buldum Bülent selvi ismi :) o zamanlar gençti tabi şimdi yaslanmistir
(4,848 puan) tarafından
Bu yoruma resim attım kiiiiz bak ben ordaki yatakta muayene oldum hep :D tabi bu eski resim
(604 puan) tarafından
O koltjk bana okadar korkutucu ki yani sadece koltuk yetiyor korkmam icin :))) " cok sagol canim ariyip bilgi alayim tesekkur ederim allah razi olsun sen ankaranin neresindesin
(4,848 puan) tarafından
Korkma kız çok rahat kendini bırak :) şimdi kocaelideyim ankaradayken cankaya dikmen İlker keklik pınarı da oturdum :)
(604 puan) tarafından
Bende izmitliyim yani ords doğdum ama sakarya da buyudum :)) bide bende dogumdan sonrs nabzim yukseliyo o cikti orda artik neler olcak dusunemiyorum :))
(4,848 puan) tarafından
İzmit körfez deyim :) 20 lik gidince derin bı oh çekersin inşallah
(604 puan) tarafından
Aa biz kucukken. Ok oturmusuz orda babam ogretmenlik yapmis  inslalah cnaim benim
(4,848 puan) tarafından
Sakarya'da iki kere gittim bı iri denize girmek için eşimin arkadaşı eşi falan diğerinde de amcam var orda benim ailemle gitmiştik güzel yer
(604 puan) tarafından
Aynen kuzum guzel yer  bol bol yesillik
Ve gezilcsj yerleri cok var  hele sapancanca ya cok guzel yerler var  ankarada ona hasrert kaldik
(4,848 puan) tarafından
Kız Ankara'da keklik pınarı in tepesinde oturuyordum sabahları yokuş aşağı inerken gökyüzü sanki gözümün önünde deniz gibiydi ben deniz çocuğuyum denizde büyüdüm sayılır Ankara kuru birşey yok Ankaralılara burda deniz yok deyince göl var diyorlar giremedikten sonra ne anlarım ben o golden :)
(604 puan) tarafından
Iyiki golleri var yoksa ne diceklerdi:))   ben pek nasip olmadi oyle debize gitmek ama insan ariyor tabi ki :))
(4,848 puan) tarafından
Aynen :)))
(604 puan) tarafından
Hayirli gunlerin olsun canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim 4 de ameliyatla alindi cnm zor bi surecti dikişler falan 
0 oy
(934 puan) tarafından
Dişinn yapısna bağlı canm benim dişim uyuşmadı korktm diye 2 defa iğne yaptı hiç acımyr iğne uyuşncada çekti hissetmedim bile ama iyi köklü oluyr yirmlk diş kesle çurümese sağlm yani
(604 puan) tarafından
Korkuyoruj vsnim bende  ameliyatlimi oldu
(934 puan) tarafından
Yok ameliyat olmadm ama görmcem oldu agrısı oluyr ameliyatn
0 oy
(1,930 puan) tarafından
2 tane çektirdim  sadece uyuşturma işleminde acıdı daha sonra hiç hissetmedim 
(604 puan) tarafından
Smeliyatlimi oldu canim
(1,930 puan) tarafından
Yok canım normal çekim oldu
0 oy
(12 puan) tarafından
Tamamen dişin yapısına göre. Önce filmde bakıyoruz zaten ama kolay gözüken uzun sürebiliyor. Kısa gözüken uzun . Sizin sadece çeneyi açık tutmanız zorluyor o esnada acı duymazsınız. Sonrasında da çok dikkat ederseniz 1 2 haftada iyileşirsiniz doktoru iyi dinlemek lazım eğer ameliyatlı ise 1 hafta sonra da dikişler alınıyır. Bazı yarı gömülü dişlerde ise ameliyata bile gerek kalmıyor heleki çıkmışsa daha da basit 
(604 puan) tarafından
Yari gomulu canim tam cikmadi  korkuyorum ya
(12 puan) tarafından
Belki dikişe bile gerek kalmaz. Anestezi aldınta zaten hissetmiyorsunuz. Aonraki sürecide dediğim gibi dikkat ederseniz hiçbir problem yaşamazsınız
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bende çok acı oldu çünkü 20 lik diş kökü çok uzundu çıkmak bilmedi  neredeyse yarim saat dişi çıkarmakla ugrasti uyuşuk bişey hissedilmiyor du. Ama çok ağrısı oldu bide çene kemik yerinden çıkmıştı neler cektim yani

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 284 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihrimahhh (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 659 göst.
27 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliffffff (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
13 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,293 soru

24,181,367 cevap

336,337 kullanıcı

...