0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (1,764 puan) tarafından

Kizlar bebeğim 3 ay 10 günlük önüne çıngırak koyuyorum renkli oyuncak koyuyorum tutabileceği şeyleri dikkatini çekmiyor almak istemiyor ben eline zorla tutturuyorum almıyor elini hep yumruk şeklinde tutuyor sizin bebekleriniz bu dönemlerinde alıyor muydu atılıyor muydu oyuncaklara.yoksa daha küçük mu normal bir durum mu

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Daha cok fazla dikkatini cekmezki kuzum erken sanki 
(1,764 puan) tarafından
Ya ben hemsireyim normalde çocuk kardiyoloji hemsiresiyim ama gel gör ki kendi cocugumda pimpirikleniyorim bi sayfa takip ediyorum 3 ayında olması gerekenlere önüne kıyıları almaya çalışır oyuncaklara atılır vs diyordu sormak istedim için rahatladi
tarafından
İste insan kendi evladina gelince oyle oluyo canim erken daha renkler dikkatini ceker ama kesfetmesine bi iki ay daha var en fazla ama karsisindan surekli konusmayi ihmal etme
(1,764 puan) tarafından
Yok cnn sürekli konuşuyorum zaten asker ediyim eşim bir var bir yok yaşadığımız yerde de kimse yok bi oğlum tüm vaktimi onunla geçiriyorum
tarafından
Oohh cenebaz bi evlat olcak desene susturamassinda sonra benim evlat gibi bıd bıd konusuyolarya cok tatli oluyo ozamanlari  ne konustuklarida anlasilmiyo :)
(1,764 puan) tarafından
Ins canm Rabbim evlatlarımizin kötü gününü göstermesin hiçbir anneye de evlat acısı yasatmasin Amin
tarafından
Amin kuzucum ❤️
-Reklam-
+1 oy
(198 puan) tarafından
Dokunuyodu ama eline tam olarak kavrayamıyodu önüne koyunca almıyodu oyun halısı almıştım bnde onunla oynuyordu dokunuyodu öy öyle öğrenmişti tutmayı 
(1,764 puan) tarafından
Içim rahatladı sağol cnm cvp icin❤
(198 puan) tarafından
Bişey değil tatlım sağlıkla büyüt bebişini
+1 oy
(1,555 puan) tarafından
Benimde bebeğim o dönemlerde aynıydı endiselenme
(1,764 puan) tarafından
Tmm cnm tsk ederim içimi rahatlattiniz vallaha ❤
(1,555 puan) tarafından
Bişey değil:) herşeyin zamanı var bence
0 oy
tarafından
Daha küçük ellinin yumruk olması da gayet normal 4. Ayda artk başlar annesi az sabır
(1,764 puan) tarafından
Çok tsk ederim cnm cevabın icin
0 oy
(13,009 puan) tarafından
Çok erken daha 4.5 yada 5 aylıkken tutuyordu benimki
(1,764 puan) tarafından
Çok sagl cnm benim ya bi sayfa takip ediyordum o yazmış 3 ayda tutması gerek atılması geren diye
0 oy
tarafından
Benimki tutuyordu ama şöyleki büyük ogkum tutmadı mesela her bebek farklı canım korkma
(1,764 puan) tarafından
Benim oğlumda eline ben tuttuğunda bir iki dakika tutuyor sonra atıyor ama kendisi atılmıyor almaya çalışmıyor bi sayfa takip ediyordum o yazmış 3 ayda atılır almaya çalışır diye baktım yapmıyor pimpiriklemdim
0 oy
(601 puan) tarafından
bebekten bebege fark ediyor ama benim cocuklarimda bu tur seyleri gec yapti ne bilim gülmeydi biseylere dikkat etmesi dedigin gibi oyuncak falan tutma hep gec oldu mesela emeklesin cok istedim olmadi ama gelisimini engellemiyor sonucta diger seyleri falan hep erken oldu yürümeydi dişti oturmaydi falan 
0 oy
tarafından
Bişeyler almak için erken ama şunu yapabilirsiniz saç fırçan var mı ucu kırmızı noktalı olanlarlardan elini açıp acımayacak şekilde parmak kaslarını ve refleksleri i güçlendirebilirsin 
(1,764 puan) tarafından
Canm onun için sopa gibi cingiraklardan aldım onu veriyorum eline tutuyor 2 dakika filan sonra atıyor bende yeniden veriyorum bunu iki eline uyguluyorum
tarafından
Söylediğim şey tutması için değil eşinin içine parmaklarım sürtmek nasıl anlatayım kirpiyi avuçluyormuş gibi böylelikle kasları mı çalıştırmış olursunuz
0 oy
tarafından
Benimde.hep yumruk..tutturuyom çıngırak bir süre.tutuyo.birakiyo..her bebek.ayni değil cnm..kıyaslama yapma derim..vardır onunda zamanı..
(1,764 puan) tarafından
Kıyaslama değilde cnm bi sayfada gördüm 3 aylıkken yapması gerekenler diye işte oyuncağa atılır önüne koyulan oyuncağa uzanmaya calisir filan diye benm bebegimde yapmayinca bu normal mi.diye merk ettim
0 oy
(768 puan) tarafından
Benimki ozamanlarda çizgi filim izliyordu 1aya 4bucuk aylıkken aldı oyuncakları 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 512 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seyma0606 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 514 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
29 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.