0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı sabahlar kızlar bana zeytinyağlı sarma tarifi verir misiniz? İç harcı malzemelerini istiyorum. Ve Şu çok yakışıyor mutlaka koy dediğiniz? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben, domates küçük küçük yapıyorum, maydonoz, soğan, sarımsak, biber salçası, Reyhan, tuz, kimyon, karabiber, pulbiber, sıvı yağ ekliyorum iyice karıştırıyorum en son üstüne zeytinyağ gezdirip Nane, salça, çok az salça, pulbiberle sos yapıyorum döküyorum süper oluyor
tarafından
Zeytinyağını içine koymuyor musun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sumak nar ekşisi   :) az bulgurlu pirinçli iç hazırlıyorum. Baharatı bol koyarım her yemeğe olduğu gibi. 
tarafından
Limon sıkıyorum ben biraz da nar ekşisi koyayım teşekkürler
0 oy
tarafından

Zeytinyağlı dediniz geldi bodrumlu buki :D

Kuş üzümü  ve dolmalık fıstık efsane yakışır zeytinyağlı sarmaya 

tarafından
Şimdi elimde yok onu başka zaman deneyim inşallah teşekkürler
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bol soğanlı güzel oluyor soğanları güzelce zeytinyağında kavuruyorm birazda domates ve biber salçası katıyorum sonra pirinç bulgur onlarıda katıyorum birazda öyle kavuruyorm sonra bol domates atıyorum 5daka falanda tekrar kavurmaya devam içine nar ekşili döküyorum nane pul biber kayıyor fazla baharat tadını bozuyor sonra şişmesi ve dinlemesi için bırakıyorum bir 15 daka sonra sarmaya başla süper oluyor ( içine reyhan kat diyen falan olmuş sakın katma tadını bozar) 
tarafından
Teşekkür ederim ben içini çiğ hazırlıyorum farkı ne acaba. Kavursam mı
(239 puan) tarafından
Bence kavurma cnm lapa oluyo o zaman sen bilirsin tabi
(2,981 puan) tarafından
Hayır asıl lezzet kavurmada kesinlikle kavurmalısın bana tşk. Edersin
(239 puan) tarafından
Valla yaptim ben begenmiyorum zevk meselesi
(2,981 puan) tarafından
Ne bilim valla el lezzeti herhalde :-)
(239 puan) tarafından
Elimin lezzeti gayet guzel aşçılık okudum cnm ben ama iste zevkler ve renkler tartisilmaz ;)
tarafından
Kavurma dan yaptım çok güzel oldu. Annem kavurarak yapar onunki de harika olur. Kavurunca daha çabuk pişiyor olabilir. Teşekkürler ikinize de
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Hepsini yazmislar ben bir bardakta bulgur koyuyorum ayri bir tat veriyo

tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Annem kayınvalidem yapar içine soğan rendelenir domates tuz karabiber zeytinyağ az nane biraz kavrulur hafif pişer başka bissy katmayın içine harika oluyor öyle tadı üstüne de hafif zeytinyağı gezdirin limon dilimleri koyarsin mis
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Sogan kapya biber yeşil biber domates maydanoz bunları minik minik dpgra varsa taze nane ve reyhan yoksa kurutulmus hali baharat olarak da az bişey kimyon karabiber yenibahar bol sumak pulbiber isot pirinç bol salça ve zeytinyağı varsa yarım limon herkes çok begenir bıçak et de içine katabilirsin kim yese dolmamı çok begenir birde pişirirkeb üstüne nar ekşisi gezdiririm azck 
tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,144 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 411 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu