0 oy
937 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim babam zamanın capkinlarindanmis :D

Yakışıklı ,sevimli faln..
Bide o yokluk zamanlarında İstanbul'a gelmiş parasıyla araba alıp dönmüş köye falan.
Milletin ağzı açık :)

Herkes hala o günleri yaşar gibi gülerek anlatıyor o zamanları :D

Annem babama aşık,teyzesinin oğlu ama dayı diye hitap ederlermiş.
 Babamın burnu havada.
Her köyde bir sevgili :D

Anneme demiş seni istemeye gelicez biz diye anneanne çikolata falan getirmiş İstanbul'dan gelirken.
Annem  ucuyo sevinçten tabi.
Tarlada babasına yardım ederken annem,
Amcam geliyo.
Enişte enişte abimi sözlicez,siz de gelin :D

Meğer başkasıyla nisanlaniyo ..

Garip anam çilekeş anam :D

Babam nisanlaniyo son kez İstanbul'a gurbete geliyo düğün parası için .
O sıra nişanlısı kaciyo başkasına :D

Kaliyo gene anama :D

Öyle işte :D

Sizinkiler?

32 Cevaplar

0 oy
(1,287 puan) tarafından
Babaannem ve annemin babası hala dayı çocukları yani akrabalar babam annemin amcasının oğlunun düğününe gitmiş orda annemin saçlarına vurulmuş 1 hafta içinde istemişler gelin olmuş anam 
tarafından
Ne sacmis be :)
(1,287 puan) tarafından
Evet canım simsiyah dalgali ve uzun halada söyler babam saçlarına aşık oldum der
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babamı karısı aldatmış köyden alayım kadın demiş annemi bulmuş bizi yapıp onu aldatmış 
tarafından
İyiki olmuşsunuz :)
tarafından
:DD emin misin
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Yaa mutlu sonlu ☺️

Bizimkiler de görücü usulü olmuş dayım ayarlamış haha

Annem diyor ilk gördüğüm de ellerine aşık oldum pamuk gibiydi hala söyler elleri çok güzeldi diye hahaha☺️☺️
tarafından
:Dpambıh elli amcam
0 oy
(2,241 puan) tarafından

yaa kader kismet iste :)) bizimkilerin de anne babalar is ortagiymis ama annem ve babam birbirlerini hic gormemisler hep gorusurlermis ama babam hic gelmezmis en son babaannem takmis kafaya ben bu kizi alacam diye istemisler 6 ay dedemin pesinden kosmuslar ama annemin haberi yok en son soylemisler anneme o da bir goreyim demis babam bahcede durmus anneme 5saniye perdenin arkasından gostermisler annemde iyi peki demis gordugu kadariyla hoop nisan dugun :D 

tarafından
:D yeterdir sanki şimdi uzun uzun görüyorlar çok mu uzun sueuyo evlilikler :D
(2,241 puan) tarafından
haklisin canim :) ee bir perde arkadi gormeyle 48 seneyi devirdiler masallah
0 oy
tarafından
Annemi çok istemiş dedem vermemiş gidip  babaannem başkasıyla nişanlamış sonra ondan ayrılıp gene annemi istemeye başlamış evlenmişler dedemin tüm korktukları başına gelmiş hayatının çoğunu burnundan getirdi getirmeyede devam 
tarafından
Ne gibi kuzum
tarafından
Aldatma alkol herşey vardı namaz kılmaya başladı iyi hadi bundan sonra düzelir dedik adam dahada çoştu :)
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Babam öğretmen çocuğu diye sevdiği kızı vermemişler. Kimi alırsanız alın demişAnnem Almanya da doğma büyüme zengindir bunlar diye istemişler işte dedemgil de aynı köylü diye vermişler annemi. Sevgi olmadan 3 çocuk yapıp ayrılıp hayatlarına bakıyorlar işte olan bize oldu. Babam  da tabi hala unutmadı ilk aşkını hala konuşurlar. Değişik bizimkilerin ama sizinkilerin çok güzel :D

tarafından
Kıyamam kız demekki eskilerde de ayrılanlar var
(2,445 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Benim annem babam teyze çoçuklari zaten babaannemin ve anaannemin annesi baba anneme demiş git ablanın kızını işte çok iyi becerikli çalışkan birisi kaçırma demiş istemeye gitmişler ama sadece dedem gitmiş babam gitmemiş bu arada o zamanlar annem 16 yaşında babamda 14 yaşında istemişler dedemde vermiş ama anneme hiç sormamışlar sen istiyormuşum nişanlanmayi annem babamı görmemiş hiç ondan sonra babam olmadan annemin parmağına yüzük takmışlar dedem köye geri dönmüş annemde manisada yaşıyordu bir sene nişanlı kalmißlar sonra teyzem anneme demiş sen nişanlımı hiç gördün mü oda yok demiş teyzem anneme babanın resmini göstermiş annemde demiş ne kadar tipsiz gülmüşler onlarda sonra dedem gelmiş manisaya annemi başak kına gecesi yapıp götürmüş tabikide babam yine gitmemiş annemde babama düğün günü görmüş 
tarafından
Vay arkadaş ya.. film gibi
(3,163 puan) tarafından
Eh biraz öyle cnm
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Annemle babamın köyü bir birine yakın. Babam 15 yaşlarındayken annemin komşuları olan bir kızı 3 kere kaçırmış. Tabi yaş tutmuyor kızın ailesi de karşı çıkmış hep bulup geri getirmişler vermemişler. Babamda zaten çok sevdiğinden değilmiş kız kaçmaya razı olunca babamda annesinin cenesinden yılmış evleneyim de evim ocağım ayrı olsun demiş. Sonra vazgeçmiş babam. Annemi görmüş beğenmiş.hergun annemlerin köye oduna gelmeye başlamış. Yaz günü köyde işler var babam oduna gidiyormuş annemi görmek için. Sonra bakmışlar heryer odun baş olmayacak istemeye gelmişler annem de hep görüyor tabi o da sevmiş tamam demiş vermişler. 
tarafından
:) odun dolmuş her yan
(3,104 puan) tarafından
Sorma babaannem gidip isteyelkm bari demiş olmayacak böyle. Babam 19 annem 17 yaşındaymış verdiklerinde. Askerden Gelince düğün yaparız demişler. Ama babam dururmu motorsiklet almış kendine. Sürekli bozulurmuş. Sabaha kadar motoru tamir edip akşama kadar annemlerin evinin önünden geçermiş. Motorun egzozunu çıkarırmış babam. Annem sesi duysun da dışarı çıksın diye. Bakmışlar yine olmayacak askere gitmeden düğün yapalım diye tutdurmuş babaannem. Hâlâ annelerin köyde  konuşurlar baban buralarda az motor bağırttırmadı diye:)
0 oy
tarafından
Uuuuu hikayeye bak :) benim annemin babası dedem çok kıskanç bi adamdı. Annem babaannesine bile giderken izin almadan adım atamazmış. Babamın teyzesi annemin amca kızının eltisi. Annemi de çok sever o yapmış arayı dedem de dedemi çok sevmiş iyi temiz insanlar demiş vermiş annemi. Annemde garibim goya şehire gelin gelmiş. Şehir de yaşıyoruz ama bizim köyde bağ bahçe dr var. Annem gelin gelmiş babasının evinde yapmadığı ne kadar iş varsa hepsini de yapmış görmüş. Babam da annemde kötülük olmasın diye uğraşanlardan ama etraf merhametten marazlı olan dolu. Evde 3 görümce 1 kayın. Kaynana kaynata. Hepsini evlendirdi koydu yola yetmedi çocuklarına bile baktığı oldu. Şimdi yapmasaydın oldu :) siz siz olun merhameti cebinize koyun.
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Annem babam amca çocukları, annem çok hamarat biri ve işinde çok seri. Annem erken yaşta annesini ve babasını kaybetmiş 10 ay arayla. Annem de ara sıra amcasının evine yani dedemin evine gidermiş. O ara nenem anneme demiş ki seni Aydın'a alacam (tabi gördu hamarat kadını kaçırır mi :D)  annem ihtimal vermemiş. Sonra dedem dayilarima demiş Belmani gelin olarak alacaz kabulunuz mu onlar da amca sen ne dersen o demişler ve sonuç annemle babam evlenmiş:D

0 oy
(322 puan) tarafından
Anneannemlerin kiracısı varmış kömür madeninde çalışan. Annemde kiracıyla iyi anlaşır sık gider gelirmiş. Birgün anneme demişki bugün eşimin işyeri arkadaşı yemeğe gelecek salatamıda sen yapar mısın yetiştiremedim demiş annemde gitmiş babamın ayakkabısını görmüş ayy ne güzel ayakkabılar demiş. Bu arada annemin ayakkabı takıntısı var. 50 yaşında hala rengarenk her çeşit ayakkabısı vardır. O sırada babamda annemin renkli gözlerine tutulmuş gözlerin çok güzel demiş. Derken birbirlerine kibrit kutusu içinde mektup vermeye başlamışlar. Sonuç 3 evlat sahibi, emekli, hala birbirlerine hayatım diye hitap eden bir çift 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 514 göst.
31 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 499 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrlllll (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,560 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 844 göst.