0 oy
221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Düdüklum nohutu falan 45-50 dakikada pişiriyor şimdi et haşlayıp saç kavurma yapacam kaç dakika haslamam lazım kaç dakika fışılasın

6 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Et doğranmış ise 35 dk sonra bak cnm eğer büyük etse 45 dk sonra fln bak :) 
tarafından
Dogranmis et bide nasıl yapicam yazarmisin
(6,849 puan) tarafından
Düdüklüde kavur önce suyunu salıyor et az su koy kapagink kapat düdüğü havada kalan altininac kaynasın ses çıkınca düdüğü indir altını hafif kıs Cnm. Eğer korkuyorsan yarimm saat snra kapat altininaz bekle kendisi havası gitsin acilse musluğun altına tut
tarafından
Tamam Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Etin durumuna bağlı kuzu eti çabuk pişer dana eti geç, 

Arada açıp pişme durumuna bakabilirsin zaten ben öyle süre tutmam o yüzden
tarafından
Dana eti olacak bide nasıl yapılır tarif edermisin
0 oy
tarafından
Fislamaya başladıktan sona uarim saat bak pismisse doğra kavur pismemisse bir onn dakika daha yeterli 
tarafından
Dogranik şimdi ama nasıl yapicam bide tarif yazarmisin
tarafından
Canım yıka eti dudukluye köy içine biraz tuz at tamamı sona ete göre şu ekle kapat kapagini aç altını. Fıslama sesi çıkınca 20 dakika yarım saat tut sona düdüklü nün havasını al suz eti al bir tavaya at biraz yağ ekle sogan biber baharat karıştır güzelcene kavur en son domatesleri soy doğra üstüne at birazda öyle kavur hafif su ekle kapağını kapat suyunu çekene kadar pisir en sonda tuzunu at bitti
tarafından
Eti yıka su köy tuz atma hatta
(3,818 puan) tarafından
Et yıkanmaz canım bide tuz piştikten sonra atılır yoksa sertleşir et
tarafından
Tamam bende piştikten sona at dedim valla ben hep yıkarım.gauette yikaniyor
(3,818 puan) tarafından
Yıkanmaz canım çok sulanır etin kendine has suyu kalmaz
tarafından
Ben kanlı kanlı yiyemem valla hep yıkıyorum hepte çok güzel oluyor
tarafından
Ya hem yikadim hemde tuz attım inşallah sert olmaz ya ilk defa yapicam bide misafir var
0 oy
tarafından
Ben önce azıcık kavuruyorum suyunu salıp çekiyor sonra üstüne su koyup 20-25 dk düdüklüye koyuyorum sonra çıkarıp tekrar kavuruyorum 
tarafından
Tamam Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Doğranmış etse 35 dk hasla yüksek derece olmasın ama canm
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Bacı eti düdüklüye koy yağsızsa üstüne biraz yağ dök etin çoksa 2 az sa 1 su bardağı su koy kapat kapağını yarım saat haşla piştikten sonra tuz at yoksa sertleşir et 
tarafından
Ya tuzu ativerdim inşallah bişey olmaz off
(3,818 puan) tarafından
Olmaz inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,451 göst.
23 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 528 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
30 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 135 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,460 soru

24,184,002 cevap

336,500 kullanıcı

...