0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (1,013 puan) tarafından
Prima fişi olan varsa alabilirim kızlar :)

2 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kız vermez kimse bekleme fiş sen ☺️ prima alanlar uygulama kullanıyor pahalı oluncaya pek alan yok zatn☺️
tarafından
Ben kullanıyorum prima uygulamayı da indirdim ama eşim alırken fiş almıyor ben bilmiyordum nasıl olacak acaba
(4,061 puan) tarafından
Ben genelde İnternet üzerinden aldım için e fatura yolluyorum canım fişi alman lazım onu çekip atıyorsun inceliyorlar
tarafından
Büyük marketlerden almıyor cnm o yüzden ordada fiş kesmiyorlar biliyorsun
(4,061 puan) tarafından
Ona bisi yapamaz kuzum ya büyük marketlerde daha ucuz oluyor hem marketten alsın esin
tarafından
Söyledim geçen gün 48 tane var içinde 60 tl ye alıyor büyük markette ne kadar acaba cnm bu sefer büyük markettrn alsin
(1,013 puan) tarafından
Ödül ne alacaksınız ne için puan topluyorsunuz
(4,061 puan) tarafından
Ay canım bilmiyorum ki eşim alır hep biz 150 tane falan alıyoruz tek seferde genelde 145 tane 160 TL alıyoruz biz Google den araştırma yap canım çıkar en uygun market migros tan alıyoruz az alicamiz zamn Bi oraya bakın canım
(4,061 puan) tarafından
Ben karar veremedim canım daha Bi biriksin bakalım belki başka şeyler de çıkar kilot bez var aklımda denemek için hem bakalım
(1,013 puan) tarafından
Kaç puan var ki senin
tarafından
Tmm cnm çok sağol bu sefer büyük markete baksın bizim burda migros yok galiba
(4,061 puan) tarafından
Puan 650 canım benim sonradan haberim oldu yoksa dünya bezin fişi gitti çok morelim bozuldi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben alıyorum ama fişini kullanmıyorum, denk gelirse veririm
(1,013 puan) tarafından
Canım aldiginda bana verirsen çok sevinirim :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
18 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayferkarabacak (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
10 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde GizeMikail (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,942 soru

24,176,238 cevap

336,117 kullanıcı

...