0 oy
495 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Ablam doğum yaptı evine giderken ne yemek yapıp götürebilirim tatlı filan aklıma bişey gelmedi fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne götürsen makbule geçer valla canım 
-Reklam-
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Ablama sor önce.canin ne istiyor diye öyle yap daha iyi olur sankim
tarafından
Ablam caninin istediğin söylemez bişey yapma der canım, benimde küçük bebeğim var çünkü uğraşmamı istemez
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Herşey olabilir ama dolma sarma ikinci gun falan da yeniyo ya o tarz şeyler de yapabilirsin pasta da buzluğa atılacak tarzda bişey yap kalanı da atar bari sonra biri gelince ordan çıkartır 
tarafından
Yaprağım yok ama dolma yapıyım bari teşekkür ederim canım
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Bizde karnı yumuşasn , içini boşaltsn diyerek, süt olsun ayrıca diye bulamaç deriz onu yaparız doğum yapan a 

Süt un şeker sonrada tereyağında kavrulmuş susam 

Ayy canım çekti ne çok yemiştim:D
tarafından
Hiç görmedim nasıl bişy bilmiyorum :))
0 oy
tarafından
Sütlaç. Bulamaç. Tavuk haşlayabilirsin şerbetli tatlı olur. 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım komposto falan emziriyorsa gaz yapmiycak çorba olur götür bence emziriyorsa sütünede yarar bunlar
tarafından
Tamm canım teşekkür ederim
0 oy
(672 puan) tarafından

Lohusa için şerbet sütlaç tavuk suyu çorbası bunlar süt  yapan şeyler o yüzden bunları götürmen ablan için çok makbule geçer :)

tarafından
Teşekkür ederim canım yolum uzun sütlaç yapamam ama süt götürecektim ablamın evinde yapabilirim sanırım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben üst komşuma yapmıştım, tavuk suyuna çorba, tavuklu patates yemeği pilav ve üzüm kompostosu 
tarafından
Teşekkür ederim canım çoğu kişi tavuk çorbası demiş çorba olarak onu yapıyım bari
0 oy
tarafından
Valla guzel guzel yemek yap iki ogunluk okadar sevaba girersinki benim eltim saolsun esimden anahtari alip yemegimi bebegin besigini herseyimi hazirlamisti oladar mutlu olmustumki hala unutamiyorum
tarafından
Ne yemek yapacağımı bilemedim bende :) gönül ister börek baklava açıyım ama benimde küçük bebeğim var yoksa onları yapar götürürdüm :))
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bizde süt gotururlerdi 
tarafından
Süt aklımda canım teşekkür ederim
0 oy
(313 puan) tarafından
Hoşaf, aşure yapmıştı görümcem bana hem süt yapıyor. Keşkek biliyorsanız ondan yapabilirsiniz. 
tarafından
Keşkek bilmiyorum canım malesef nettten bakıyım yapabiliceğim bişeyse
(313 puan) tarafından
Yapabilirsin canım kolay. Buğdaydan yapılıyor. Buğday süt yapar. Buğdaylı yayla çorbası da olabilir.
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Börek sar patates filan fazlasını buzluga atarlar sonra ısıtıp yerler o tarz seyler olablir. Bide gidersn orda bi corba yaparsın. Kompostu tarzı seylerde olur süt olsun diye
tarafından
Teşekkür ederim canım börekte iyi fikir: )
(1,170 puan) tarafından
Rica ederm cnm
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Komşum bana seviyorum dye taze fasulye yapmıştı. Yanında komposto vardı tatlıdan yanlış hatrlamıysm kadıyftı 
tarafından
Fikir için teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bulgurlu birsey yap bence ve gaz yapmayacak seyler taze fasulye olabilir 
0 oy
tarafından
Üzüm hoşafı bulgur pilavı bı de etli bı yemek götür çok makbule geçer üzümle bulgur süt yapar o yüzden bunları dedim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 216 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 531 göst.
9 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 519 göst.
5 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde yagmur1608 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 656 göst.
15 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yakamoz (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,898 soru

24,161,367 cevap

335,389 kullanıcı

...