0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
24 aylk oglum hala uyanik ve uyku eziyeti yapıyor ve benimde cok uykum var basim agriyor allah 3 çocuğu olanlara yardim etsin valla cok zor 2 yasina.geldi hala sabaha kadar uyanmadan uyumuyo ya cok yoruldum artik ben 

12 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
2yaş sentromundalar sanırım .Benim oğlan da uyanık .22aylık.Bazen uykusuzluk canıma tak ediyor oturup ağlıyorum
tarafından
Ayagimda salliyorum suanda yine ağlıyor uyusada 10 dk da bir kalkıyor 2 tane çocuğum olsa bide küçük kafayı yerim galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah kolaylik versin.  11 aylik kizim gece beslenmesi yaptı yarim saattir bende de kaçtı uyku felan:ermm:

0 oy
tarafından
Benim bebe karnimda ama bende uyuyamıyorum :(
0 oy
tarafından

2 aylık oğlum var.  9 buçukta akşam uykusuna yatırdım.  12 buçukta uyandı ve hala uyumuyor salıncakta sallanıyor öyle.  Gündüz böyle dur desem durmaz :D

0 oy
(369 puan) tarafından
Biz de uyanigiz canım kızım 21 aylık genelde geç uyuyoruz alıştım ben de sağlık olsun
0 oy
tarafından
16 gunluguz cnm uyumuyoruz 
tarafından
Bilmiyorum cnm emmek istiyor . Bazen gündüz uyuyor gece uyutmuyor . Bazen de gece uyuyor gündüz uyutmuyor
tarafından
Yenidoğanın uyku düzeni olmaz kuzum
Bak benimkide 2 aylık bilirim
9 buçukta yatırdım 1 de kalktı hala ayaktayız salıncakta sallanıyor öyle
tarafından
Gözlerim çok kötü yaniyo açılmıyor ilk gebeliğimdi doğunca çok zorlandım
tarafından
Ilk bebeğim benimde. Normal mi oldu doğum
tarafından
Hayır sezeryan .
0 oy
(317 puan) tarafından
saat 5 we ben hala uyumadm :(
0 oy
tarafından
25 gunluguz anam bacim daha uyumadik 1 de uyanmisti kizce aglamiyor da uyumuyorda derdi ne bilmem bildigim tek sey manyakkkk uykum var
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Acıkmış kalktık doydu ama uykusu yok heralde depiniyor yatakta
0 oy
tarafından

6 da kalkanlar da uykusuzluga dahil mi:angel:

0 oy
(13,675 puan) tarafından
26 aylık oğlum iki gündür bu saatler de uyanıyor dün ben uyuttum şimdi babası uyutuyor uykusuzluk bende de baş ağrısı yapıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Akile (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,019 soru

24,163,048 cevap

335,465 kullanıcı

...